Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD Zen İşlemciler

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

abi sırf gaming amaçlı i5'ten ötesini almanın gereği nedir? varsa core gerektiren bir işiniz bence düşünmeden 1700x falan kapın ama sadece oyun oynayacam diyorsanız 4 threadden ötesine sahip bir cpuya ihtiyacınız yok. açıkçası yukarda dediğim gibi compile işlemleri ve encoding için şu an deli gibi işime geliyor çok çekirdekli işlemciyi ucuza almak.
Sosyal ağlarda paylaş

Podolski said:

Yeni testler kaçak amd sunum görüntüleri var. Öyle %40-50 farklar oyunlara gelince bir anda eridi. Son gelenler pek sevindirici değil ezdi öldürdü geliyor derken yine bir yetişebilme durumu.

Mobilde olduğumdan atamıyorum müsait olunca görselleri salarım.

Bir tane atayım bari:

Islemciler son evresine geldi artik. Transistotler daha fazla kuculmez. Bu sebepten de artik islemcilerden daha bi verim performans beklemeyin.

En guzel yanı ayni performansı yari fiyata almak şu anda

Tamamen farkli yeni bi teknoloji ile durum cozulebilir.

Yeni devrimsel nitelikte bisey lazim
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

yaw oyun için ne önemi var ki? zaten hangi cpu bottleneck yaratıyor ki? neredeyse önemli bile değil artık cpu'lar? ben mi yanlış düşünüyorum. fiyat/perf en iyisi 1700 olacak gibi, onu gömün gitsin demiş şu son koyulan reviewda mesela.

i5'ler can çekişiyor BF1'de. 1070-1080 kullanacaklara ve sürekli bu seviyeyi korumak isteyenlere i5 önermiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

[video]https://www.youtube.com/watch?v=mW1pzcdZxKc&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459">

Detaylı inceleme. Daha önce yazdığım gibi OC konusunda neredeyse hiç yetenekleri yok. Yayın/video ile uğraşıp işiniz gücünüz de cad, fotoşok, 3dsmax falansa alın acımayın kaçırmayın hatta bu fiyata dolar da artıyor. Oyun temelli bir şeyler düşünüyorsanız hype sizi yanlış adrese götürüyor.

İntel 6900k'nın aptal fiyatıyla oynayamıyorda çok yukarıda umarım bedelini öder o fiyatın. Skylake-X'den hem performans hemde en fazla 750$ 8/16 bekliyoruz. 7700k da 300$ altına düşecek deniyor. Hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

bende şunu izledim
http://www.youtube.com/watch?v=9wJQEHNYE7M

1600x mi beklenicek şimdi oyun için,yoksa ileriye dönük olsun diye 1700 alıp geçilir mi kafam karıştı,1700 bu skorlarında altında kalcak sonuçta,neyse hiç yoktan intel ucuzladı olmadı 7700k çakar geçeriz 1700 ve 1600x oyunlarda harbi sürünmez ise

dolar artacak tabi bi yandan,dolar alın paranız varsa,hatta yoksada alın borç harç,şu seçimlere kadar.Hazirana kalcak galiba yeni pc toplama işleri :(
Sosyal ağlarda paylaş

GONDARCENGIZ said:

1600x mi beklenicek şimdi oyun için,yoksa ileriye dönük olsun diye 1700 alıp geçilir mi kafam karıştı,1700 bu skorlarında altında kalcak sonuçta,neyse hiç yoktan intel ucuzladı olmadı 7700k çakar geçeriz 1700 ve 1600x oyunlarda harbi sürünmez ise

1600x 6 core ama daha yuksek hizlarda calisacak deniyor, 1700'u oyunlarda gecebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ben 2-3 ay sonra bunlardan alir guzel bi pc toparlarim.

bi suru video cekiyorum, davinci resolve falan kaldirmiyor lepitap diye dokunmuyorum hic.

durmasinlar kenarda.

hiç paranı sokağa atma. zahmet etme.

bir sürü 30 yaşında trekkingci olan uyduruk dağcıların videolarıyla dolu internet falan. balat'ta sümüklü çocuk ve duvar yazısı çeksen daha erken kız düşürürsün hem.

nasıl senin gibi yapabildim mi: )))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...