Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genital Jousting

Phyx

Öne çıkan mesajlar

said:
The Minijam raised concerns about consent—particularly because the initial design framed players as opponents who must forcefully penetrate each other in order to win. The team immediately set to fixing this oversight since, as Kvale says, “intention does not equal result.” So despite their initially asinine objective for the game, they added a consent screen and fixed the points system so that opponents turned into collaborators working toward a common goal (sex). They wanted to ensure the game—no matter how silly—didn’t inadvertently render trauma the butt of the joke. So now, Genital Jousting‘s message is that, as in real life, “Sex should be fun for both parties.”

Genital Jousting adındaki bi oyunu tartışmak değil de sanal penis/popo yaratıklarının ilişkilerinde SJW boyutuna geçmek baya sürreel bi tecrübe ya.
Sosyal ağlarda paylaş

"şimdi, ofisteyim, bayan bir müdürüm var, bilmeden youtubu açtım ve ben oyunu oynanışı seyrederken gördü/ veya sayfa açık kalmış,(varyasyonlar çoğaltılabilir) rezil oldum bütün ofise..."

umut ediyorum ne demek istediğim anlaşılmıştır, zira "aaaa kadın gördüm kadın, sebebi neydi ki bunun" gibi şeyler demiyoruz biz, bilmem anlata biliyor muyum...
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi thumbnaildan ve oyunun adından anlamayacak kadar aptalsın ve yaptın bi hata, şu vidyoyu uygun olmayan herhangi bi ortamda göstere göstere etrafına izletip bide açık unutuyorsan lütfen bi poşetin içine nefes ver ve öyle devam et. Seni parlak bi ışık bekliyor

https://media.giphy.com/media/1FMaabePDEfgk/giphy.gif
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...