Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Patinaj' a açmadım çünkü bana farklı bir çözüm gerekiyor. İlla ki aranızda anlayan, fikir bilen birileri vardır. Şimdi efendim, ben motosikletimi olduğu gibi seviyorum aslında, hani ilişkinin başında herşeyi biliyordum zaten, daha sonrasında sıkıntı çıkarmak bencilce belki ama artık tak etti. Benim derdim, motosikletin arkasında düzgün bir çamurluk sistemi yok, bu yüzden yerde az biraz su olsa bile arka tekerden gelen çamur ve su kaskın tepesinden kıçıma kadar iniyor, ne çantam kalıyor ne montum. Epey rezil bir durumdayım bu yüzden. Aşağıdaki resimde göreceğiniz üründen lazım bana, fakat fiyatların maşallahı var. Adam 234 Euro istiyor şunun için. Ve başka bir alternatif de bulamadım, en azından ucuz olanını. Sizce bu ürünü TR de özel olarak yaptırabilir miyim ? Plastik zaten anladığım kadarıyla, çok da komplike bir şey olduğunu sanmıyorum. Linkte farklı açılardan da resimleri mevcut. http://www.accessdesign.fr/epages/box2212.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box2212/Products/BAH024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 benim pulsarda direk vardi bu. Evet engel oluyor epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aynen Pulsar' da gördüm, bizde de var mı dedim, varmış. Ama epey pahalı. Plastik parça sonuçta, bunu kestirebileceğimiz falan var mıdır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bu benim de kanayan yaram. Koca İngiliz endurosu aldık şöyle efsane böyle kral diye, Pulsar'dan BMW'sine kadar bin tane motorda olan şu parça opsiyonel bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bulalım bir yer beraber kestilrelim yaptıralım fasdad Ben süremiyorum bu şekilde çünkü. Kaskın tepesi, artçı koltuğu falan komple bok oluyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bende kocaman topcase olduğu için bana kadar ulaşmıyor da plaka/topcase/kuyruğun içi rezil oluyor. Falanca motorunkini alıp kstirip uydurmak falan gibi işler yapan usta bulursan hemen pasla ben de gelirim :p (Tiger 800) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ya aslında benim de topcase alasım var, eğer o sorunu çözüyorsa hemen taktırayım. Çocuk geliyor diye motoru satayım dedim, 2 ay kullandım aldığım fiyatın 2k altına koydum gene arayan soran yok. O yüzden saldım satmıyorum anasını satim fasdsa Ama işte görüntü çirkin oluyor gibi ya da şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ya çantanın her türlüsü görüntüyü bozuyor, ona yapacak bir şey yok. Bir ihtimal topcasesiz yan çantalar koymak az daha şık duruyor ama o da şehir içinde motoru kalınlaştırıyor. İki kask veya kast+mont koyabiliyorum rahatça, önceliğim o benim. Çamuru da kesmiş oluyor tabii ama bu sefer çantayı açıp kapatırken uğraşıyorsun çamurla, kilidin etrafında birikiyor falan. Çamurluk olsa her türlü daha iyi. Sırtına gelmesinden iyidir ama topcase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Kafana göre ucuz diye yaptırma bence yani hızla giderken uçup gider birinin bi yerine saplanır falan başına iş alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Hangi sehirdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 İstanbul @Abso, içime sinmeyecek bir şey olursa hiç bulaşmayacağım zaten ya. Güvenlik önceliğim tabi de hani zaten 20-30 TL ye kapatmaya çalışmıyorum. Ama hani 240 euro falan cidden gereksiz şöyle bir parça için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Plastik parça olduğu için öyle kestirme yaptırma falan yok, kalıba dökülerek yapılıyor o parçalar. Muadillerini bulabilirsin belki ama öyle özel yaptırayım işi yaş malesef. Tek ihtimal parçanın tedarikçisine ulaşmaya çalışıp (başkasında gördüysen parçayı söküp iç tarafına falan bakabilirsin, genelde tedarikçi logosu falan oluyor plastik parçada) onlardan talep edebilirsin ama sanmıyorum böyle bir işe gireceklerini. Honda ile anlaşması gereği yapmayabilirler böyle bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Modeli ne abi ? Bi de kac model ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aksesuardan güzel kazanıyor ama Honda, takdir ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Holy said: Plastik parça olduğu için öyle kestirme yaptırma falan yok, kalıba dökülerek yapılıyor o parçalar. Muadillerini bulabilirsin belki ama öyle özel yaptırayım işi yaş malesef. Tek ihtimal parçanın tedarikçisine ulaşmaya çalışıp (başkasında gördüysen parçayı söküp iç tarafına falan bakabilirsin, genelde tedarikçi logosu falan oluyor plastik parçada) onlardan talep edebilirsin ama sanmıyorum böyle bir işe gireceklerini. Honda ile anlaşması gereği yapmayabilirler böyle bir şeyi. Abi sıkıntı şu ki, Honda' nın böyle bir parçası yok. Yukarıda linkini verdiğim de zaten Fransız bir firma, iletişime geçtim, ama zaten fiyat belli diyorlar kesiyorlar konuyu. Honda ile alkası yok konunun. xwhiplashx said: Modeli ne abi ? Bi de kac model ? Honda CB 650F - 2014 Model. Beyaz renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 memnunmusun baskan makinadan biraz anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Harley daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Harley' i bilmem, tipini sevdiğimiz ama hem bütçe olarak hem de günlük kullanım açısından ne yazık ki pek tercih şansım yok kendilerini :) Motosikletten memnunum genel olarak, yağmur-çamur dışında gidişi falan epey tatmin edici. Şehir içinde çok kıvrak öncelikle, ben buna CBR 250R dan geçtim, şehir içinde 250cc cihaz daha rahat olur diye düşünüyordum ki değilmiş. Gidon don lastiği gibi, istediğin yere ger, çevir, döndür, sıkışık trafikte ilaç gibi. Hızlanması usturuplu epey, 1. vites e limitör koymuşlar max 100 km/h görebiliyorsun. İstediğin kadar gazla zıpla hopla, tekere falan gelmiyor alet. Benim ilk 4 silindir ve 250cc+ motosikletim ve epey kolay kullanması. Ama hani yüksek viteslerde 5-6k devirden sonra köpeğe bağlıyor. Son hız arayanları da epey tatmin eder sanırım, Youtube falan gördüklerim 240-250' ye kadar çıkıyorlar, ben çıkmıyorum tabi :) 3. köprü yolunda bir kere 220 yaptım, orası da hani 4 şeritli cillop gibi bir yol. Gene de tırstım. Deli rüzgar alıyor tabi, ön tarafa cam şart, ben sevmediğim için koymadım fakat şart. Bagaj yok, koltuk altında benim lastik tamir kiti, disk kilidi var sadece. Zorlarsan belki bir paket sigara sığar ekstradan o kadar. Frenleri çok iyi, ABS var zaten, en azından 5-6 kere hayatımı kurtarmıştır, çok salak frenlemelerim de oldu üzmedi. Titreşim yok değil var, ama salak bir titreşimi var. Düşük hızlarda falan sorun yok, niyeyse 120 ile 140 arasında aynalar biraz sallanıyor, sonrasında o da kalmıyor. Elde ayakta falan bir sorun yok yani. Klasik Honda CBR vites geçiş sıkıntısı bunda da var, 1-N-2 arası aptala bağlayabiliyor. Ama öyle çok ciddi şeyler değil, benim konforumu kaçırmıyor açıkçası. 20 sürüşten 1' inde vites boşta kalıyor onda da tekrar dürtünce kendine geliyor. Virajları güzel toparlıyor, yat-kalk topluyor alet kendini, zaten MT-07 gibi hiperaktif piç komşu çocuğu tavrı olmadığı için apexis i yakalayınca istediğin kadar gaz aç, göt atması falan yok aletin. Alet yakıyor ama, yakmıyor diyenlere inanmayın. Şehir içiinde 4.5 ve üstü olarak hesabınızı yapın, gaz açınca zaten 7-8 leri görebiliyor insan. Ben görüyorum en azından, belki hatalıdır ama yakıyor, koyduğum benzinden biliyorum. Ama hani insan gibi sürerim 4-5 görmeden vites değiştiririm dersen gene idare eder. Artçı için keyifsiz bir cihaz, arkaya topcase şart, öbür türlü nikahsız olmaz o iş. İlla ki sarılmak zorunda sana, arkada tutacak yer yok ve hafif bir eğim var aşağı doğru. Hanım hamile olduğu için o konudan yırttım ben, arkadaşları da kask yok lan bsg diyerekten savuşturuyorum. Ona hazırlıklı olmak lazım. Ben tabi epeydir satmaya çalışıyorum 1 ayı geçti, alıcı çıkmadı. İkinci eli kötü sanırım, ya da bende bir bokluk var. O yüzden vazgeçtim, çocuğun doğum parasını falan ayıracaktım, artık bir şekilde başka yerden ayarlayacağım. Sıkıldım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Evet, sahibinden.com da şöyle bir ürün varmış. Niye oraya bakmadıysam fasd https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-honda-cb-650-f-arka-camurluk-siyirici-331135369/detay Ama aklıma takılan tek bir bağlantı kolu mevcut, bununla ilgili sizce bir güvenlik sıkıntısı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bi guvenlik sikintisi olmaz bununla. Hali hazirda kullandiginin perdelisi neticede, vida vs girislerine bak. Uygun geliyorsa, yallah al gec tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yamaha yaziyor ustunde. transformers camurlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Pulsar 200 ns de var bu icad.tekerlik kalınlığı uyarmı bilemem ama,denemekden zarar gelmez diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 3D yazıcıyla yaptırılır bu sanırım kalıba gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 3d +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar