Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

oyun izleyeceğine kendin oyna
müzik dinleyeceğine kendin çal
spor izleyeceğine kendin spor yap

cidden cok acayip kafalar ya. neyse ki böyle sığ düşünen insanlar çok değil de insanlık ilerleyebiliyor gelişiyor güzelleşiyor.

düşünsene her alanda böyle herşeyi eleştiren milyonlarca tip olduğunu aboooww hala piramitleri inşa etme aşamasında falandık sanırım.

milyonların döndüğü sektörü " izleyeceğine oyna " lafınızla çürüttünüz tebrikler gerçek bir safkan türksünüz sdasfasfa

müzik çalmak için özel yeteneğin yıllarca süren bir eğitime ihtiyacın var. spor yapmak daha bile zor. evinde bile yapamazsın. evinde yapabileceklerini de kimse açıp izlemiyor zaten öyle bir sektör yok. body building stream 100k izleyici.

yani o karşı sav olarak sunduklarının hiçbiri oyun oynamak gibi sadece bir tercih meselesi değil. hepsi yetenek ve açıp bir single player oyun oynamaktan çok daha fazla emek isteyen şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sabo 50 kat streamer varingilizce yapan ama 50 kat da izleyici var fark orda
akıcı ingilizcen yok mu lan senin
7 sene neden koçta okudun aq

valla ben koç robert vs mezunu olup new york'u "niv york" diye okuyan. worm'ü direk vorm diye okuyan insanlar biliyorum.

benim iyidir ingilizcem ama oturup stream'de sürekli duraksamadan konuşacak kadar iyi midir bilmiyorum. ama düzgün ingilzice temel eğitimini almış ve üstüne üni'yi amerika'da okuyanların genellikle baya iyi oluyor ve çok rahat neredeyse türkçe gibi konuşabiliyorlar.

neyse konudan sapmayalım. yani kaliteli bir türkçe yayın yerine, en iyi ihtimalle kalitesi tartışılacak bir ingilizce yayın yapmanın sana artısı olacağını düşünmüyorum. stream'de şöle bişi var, çok izlendikçe daha çok izleniyorsun. bu yüzden zaten bot kullanıyor bazı streamerlar.

500 tane ingilizce yayın olunca, o yayını denemek için baya özellikle uğraşıp aşağı inmek lazım 0-10 viewer aralığında yayın yapanların oraya.

halbuki türkçe yayın yapsan 10 kişi izlicek, zaten aynı anda max 8-10 tane yayın yapan olduğu için türkçe stream'leri açtığı anda biri seni görecek, tıklayıp deneyebilir yani seni. ingilizcede o ihtimal aşırı düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

df said:

bi oyuna hype yaptıysan kötü streamer'ı yarım saat izleyip hype'ı yok edeceksin. benim için birincil amacı bu =) demin 10 dk watch dogs 2 izledim almamaya karar verdim mesela.

watch dogs rezilliğinden sonra 2.yi almayı düşünmeniz hata zaten abi

assassins creed 1 de kötüyken 2 efsaneydi. sonrakiler yine kötüydü. arada güzel black flag çıktı. belli olmuyor yani bakmak lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...