Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW Hesabı - Outlaw Rogue

Snake

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

turkiye'de 2500 TL'ye wow hesabı satamazsın, tursuya yatır bence.

1000$a hesabımın içinden sadece 1 karakter sattıydım. Bazıları bizim kadar fakir değil :D

Sattığım karakter lvl 72 paladin ve tek özelliği 9/9 t3ü vardı. Sattıktan 1 expansion sonra t3ler hidden auctionda satılmaya başladı :D

Özetle neden olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Argue said:

toggie said:

1000$a hesabımın içinden sadece 1 karakter sattıydım. Bazıları bizim kadar fakir değil :D

Sattığım karakter lvl 72 paladin ve tek özelliği 9/9 t3ü vardı. Sattıktan 1 expansion sonra t3ler hidden auctionda satılmaya başladı :D

Özetle neden olmasın.

bahsettiğin zamanda zaten achi sistemi veya kozmetik toplamaca gibi sistemler yoktu. para eden sadece geardı. hatta 9/9 t3, dünyada sayılı adamın başarmış olduğu bir şeydi. ucuza gitmiş bile denebilir ama 2007 yılındaki 1000 dolar ile şimdiki arasında da fark var tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Snake said:

Argue said:

toggie said:

Özetle neden olmasın.

bahsettiğin zamanda zaten achi sistemi veya kozmetik toplamaca gibi sistemler yoktu. para eden sadece geardı. hatta 9/9 t3, dünyada sayılı adamın başarmış olduğu bir şeydi. ucuza gitmiş bile denebilir ama 2007 yılındaki 1000 dolar ile şimdiki arasında da fark var tabi.

3e katlandı tabi dolar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...