Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WOW Hesabı - Outlaw Rogue

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aluriel said:

samaella said:

zul aman time event

Amani bear mount oyle rare bisey degildi herkeste vardi bizim diye hatirliyorum. kladirdilar falan da ondan mi oyle onemli?

bizim guild dediği de VAY AK falan değil hani 2009 method sdf
Mesaj tarihi:
toggie said:

turkiye'de 2500 TL'ye wow hesabı satamazsın, tursuya yatır bence.

1000$a hesabımın içinden sadece 1 karakter sattıydım. Bazıları bizim kadar fakir değil :D

Sattığım karakter lvl 72 paladin ve tek özelliği 9/9 t3ü vardı. Sattıktan 1 expansion sonra t3ler hidden auctionda satılmaya başladı :D

Özetle neden olmasın.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

Vay anasını özürlü zul aman ayısı para ediyo aq mountu etmiyor demek.

Black AQ mountu nasıl para etmez, her serverda en fazla 1-5 kişinin aldığı mount, yoksa sonradan alınır hale mi geldi? Arkeolojiden çıkan değerinimi baltaladı yoksa :S
Mesaj tarihi:
Argue said:

toggie said:

1000$a hesabımın içinden sadece 1 karakter sattıydım. Bazıları bizim kadar fakir değil :D

Sattığım karakter lvl 72 paladin ve tek özelliği 9/9 t3ü vardı. Sattıktan 1 expansion sonra t3ler hidden auctionda satılmaya başladı :D

Özetle neden olmasın.

bahsettiğin zamanda zaten achi sistemi veya kozmetik toplamaca gibi sistemler yoktu. para eden sadece geardı. hatta 9/9 t3, dünyada sayılı adamın başarmış olduğu bir şeydi. ucuza gitmiş bile denebilir ama 2007 yılındaki 1000 dolar ile şimdiki arasında da fark var tabi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Snake said:

Argue said:

toggie said:

Özetle neden olmasın.

bahsettiğin zamanda zaten achi sistemi veya kozmetik toplamaca gibi sistemler yoktu. para eden sadece geardı. hatta 9/9 t3, dünyada sayılı adamın başarmış olduğu bir şeydi. ucuza gitmiş bile denebilir ama 2007 yılındaki 1000 dolar ile şimdiki arasında da fark var tabi.

3e katlandı tabi dolar :)
Mesaj tarihi:
level 72'de t3 cosmetic dısında para etmez ki zaten? ki o zaman xmog falan da yoktu yani, niye o kadar para verilmis anlamadım.

sanırım orgrimmar'da zıplarken kullanmaktı amac.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...