Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 acile falan da gidebilirsiniz bu arada. orda da bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 gz kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Bu arada ben kemıl soft içiyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 ahhaa çok sağolun patiler kemıl soft u da yazdım doktora gittik 4 haftalıkmış. 2 hafta sonra kalp atışı duyacağız inşallah. bakalım onu duyduktan sonra ilk adımı geiyoruz zaten inşallah. doğum tarihi için 13 temmuz dedi. 2 gün gecikirse 15 temmuz olacak olm ya hdsjkhndsjkds yeni gelişmelerden haberdar edicem sizi buraya içimi boşaltıcam artık bakalım baba olmaya hazırlanıyorum yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 15 temmuz olursa adını İrade koyarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Şu coğrafyada en güzel erkek ismi barış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 omru hayati boyunca bu cografyada zorlu yasar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Oha fede is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 GokTuRK said: Paticik 2 kere test yaptık ikisi de iki çizgi çıktı baba oluyorum paticik!!! çok heyecanlıyım nedensiz geldim size yazdım. malbuş falan hepsine açığım lsdkfjdskf tebrikler :)) inşallah boy boy fotoğraflarını da görürüz, doğdu bakın..topicinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Cinsiyet belli oldu kızım oluyor:))) bu memlekette işi zor olacak ama allah izin verirse hep yanında olacağım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 gratz kız babası olmak insanı biraz yumuşatır bilgin olsun :) mutlu büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Tebrikler X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Cisıs.. Allah bahtını yolunu açık etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 eksiyle eksinin carpimi hic bir zaman mutluluk getiremedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Allah analı babalı büyütsün. Vatan millete hayırlı bir evlat olsun. Allah acısını göstermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar