bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 dasd aynen fotoğraf var bir sürü de indirmiştim çoğunu 1 tane kalmış dirsek şeysi bu https://www.amazon.com/gp/product/B01093QDWQ/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 onlar olmadan sürtünmeden dolayı (ve kuruluktan dolayı - gigiddy) sedef tarzı bir şeyler oldu bir yıl önce, ondan kullanıyorum hem evde hem ofiste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bingildak said: 219 dolara geldi, yurtiçi kapıya kadar getirdi. diğeriyle ilgili kullanayım biraz koltuk başlığına şey ederim Benim 189 dolar'a geldi ayni siyah nasil oldu o is. Bir de vida arttimi bir tane ? Yoksa yedek mi o bilemedim alyan anahtariyla ayni posetteydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bilmem ki, aynen 1 tane yedek çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 g502 38 euro olmuş, bunu mu alsam yoksa razer death adder mı alsam kullanan var mı 502 hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 502 kullanıyorum ben, baya memnunum. özellikle ağır mouse istiyorsan, ağırlık ekleme olayı çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 µh said: g502 38 euro olmuş, bunu mu alsam yoksa razer death adder mı alsam kullanan var mı 502 hiç? link var mı arattım ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 https://www.amazon.de/dp/B019NFPE2G kargonun bedava olması için 10 euroluk daha ürün almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Does not ship to Turkey deyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 türkiyeye gönderim yok diyen bazı ürünler geliyor sipariş verince, o sayfada yanlış gözüküyor. donanımhaberde sipariş veriyor herifler, ben de ordan gördüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 rival 300 söyledim ben fakat amazon us'ten. 4 güne geldi, 6 dolar mı ne kargo. .de'de fiyatlar euro olduğundan ötürü daha ucuza denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 verdim siparişi g502 için ya dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 µh said: verdim siparişi g502 için ya dayanamadım attığın linkte 46euro gözüküyor bende :O bi de türkiyeye gönderilmiyor yazarken sipariş nasıl verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 amazon.de fiyatlandırması farklı, almanya içine o fiyattan satılıyor vergi dahil ama siz türkiyeye istediğinizde 75 euronun altındaysa orda gözüken fiyat düşüyor, satın al derseniz son ekranda 38 euro oluyor. bazı şeyler türkiyeye gönderilmiyor yazmasına rağmen geliyor. donanımhaberdekiler deneyip tek tek yazıyorlar ordaki amazon sayfasına. ben sepete attım sonra sorun olmadan verdim siparişi türkiyeye shipping yok demesine rağmen, ama fan alacaktım mesele kasaya ona da türkiyeye shipping izin yo kdiyordu ve hakkaten izin vermedi satın alma ekranına onla geçmeme o yüzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 la madem bu kadar meraklısınız mouse filan ufak tefek şeyler almaya söyleyin gelirken getireyim bi kamyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 şuan senin orda alacağından daha ucuza alıyoruz xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 mulgear6 said: la madem bu kadar meraklısınız mouse filan ufak tefek şeyler almaya söyleyin gelirken getireyim bi kamyon bira getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 https://www.amazon.de/Xbox-Controller-Wireless-Adapter-Windows/dp/B01691M0QA/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1479366427&sr=1-2&keywords=Xbox+One+Wireless+Controller xbox one kolu + windows içind dongle tam 50,42 euro'ya denk geliyor. ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. gereksiz yere 170 lira harcamalı mıyım harcamamalı mıyım onu düşünüyorum sadece... tr'de kumanda 200, dongle'ı 100 küsür lira. bunda ikisi beraber 170 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Amazon.de'deki liste fiyatları VAT'lı, TR AB ülkesi olmadığı için VAT ödemiyorsun. Kargo da bedava olunca Avrupa ve hatta Amerika'dan ucuz oluyor bazı ürünlerin fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 gri siparişi verdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ya kediler ırzına geçecek diye hayvanları pc odasında yalnız bırakamıyorum asdasd anne gibi üzerini örtücem. felaket tüy gösteriyor bi de öyle bir kötü yanı var markustan sonra yeşil baya örtüyormuş tüyleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 oo bingil MARKUS sevdasindan vazgecmis sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 markus bu ihaneti kaldiramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 markus hala görev zincirinde ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 hep geek geek itemlar... >: biraz da spor.. Outdoor ayakkabı alayım diyorum. Hani şu akademisyen ayakkabısı. Kış işin. Kayağa falan giderken yağmur suyu kar suyu geçirmesin. Columbia, Salomon falan var TR de 600-800 arası burada 70 eur dan başlıyor. 100€ civarında buldum bi tane buna vergi alırlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ben kedi ürünleri de aldım, bazı şeyler enteresan şekilde ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar