Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Logitech ürünlerinin hüç birisi gelmiyor .de den. Sanırım olaya uyanan tr distribitörleri firmayı haraslıyor onlar da amazonu. Bi webcam bi kulaklık bide klavye alcaktım sonra bitiyodu işim negzel :(
Mesaj tarihi:
ben şeyi merak ediyorum. Şimdi amazon.tr gelince görebilecekmiyiz gelebilenleri. Mesela ne bileyim sadece amazon.uk'de satılan ve tr'ye gönderdiği bir ürün düşünelim. Bu ürün .com'da yok uk'ye girip alıyoduk şimdi acaba tüm tr'ye gönderimi acık ürünler listelenilecek mi. yoksa yine .uk .fr .com diye girecekmiyiz
Mesaj tarihi:
kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor.

Biz zaten vergi odeyip aliyoruz herseyi. 30€ ogumruk limiti yine de hersey tr'den ucuz oluyor.
Mesaj tarihi:
tr'de faaliyet gosteren e-ticaret siteleri onlemini alacaktir. fiyatlari ucuzlatmak yerine hukumetle bu isi cozerler. para yabancilara mi gitsin, bizde mi kalsin mantigi ile ya yine sigilmeye devam ederiz, ya da amazon tr'ye girmekten vazgecer.
Mesaj tarihi:
amazon emin olun sizden iyi pazar arastirmasi yapmistir (3 senedir yapiyor)

TR'yi hub olarak kullanip arap yarimadasi ve afrikaya ve hatta rusyaya alternatif warehouse olusturabilirler

yatirim + vergisini odedikten sonra hukumet ancak kicini kasir
Mesaj tarihi:
emin degilim bence ben daha iyi pazar arasitirmasi yapmisimdir lel.
vergi zaten var, geldiginde de olacak. mevzu vergi degil. anlamadigini kisim neresi oradan yardimci olalim?
Mesaj tarihi:
Abi amazon'un Türkiye'de olmamasının ekmeği benim Almanya'dan kdv+ödv derdi olmadan sadece gümrük vergisiyle kurtarabiliyor olmam değil mi?
Türkiye'de olduktan sonra vatan.com.tr'den ne farkı kalacak?
Ürün gamının genişleyeceğini düşünmüyorum, ödeme açısından da bu sorun ortada olunca giren yine bize girmiş olacak.
Mesaj tarihi:
Amazonun turkiyeye gelmesi ancak vatani hb yi falan batirir.

Fiyatlara yerli distributorlerden yerli kdv binecegi icin avcunuzu yalarsiniz.

Amazon basics urunleri de o kdvlere tabii olur ama zaten ucuz urunler olduklari icin goze batmaz
Mesaj tarihi:
Amazon vergisini falan verip ürünü getirdikten sonra hükümet bir şey yapamaz, özel amazon vergisi falan koymadıkça tabi.

Her türlü fiyat kırarak girerler, bizim eşşekler de fiyat kırmak zorunda kalır doğal olarak.
  • Yeni Oluştur...