Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

ben şeyi merak ediyorum. Şimdi amazon.tr gelince görebilecekmiyiz gelebilenleri. Mesela ne bileyim sadece amazon.uk'de satılan ve tr'ye gönderdiği bir ürün düşünelim. Bu ürün .com'da yok uk'ye girip alıyoduk şimdi acaba tüm tr'ye gönderimi acık ürünler listelenilecek mi. yoksa yine .uk .fr .com diye girecekmiyiz
Sosyal ağlarda paylaş

kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor.

Biz zaten vergi odeyip aliyoruz herseyi. 30€ ogumruk limiti yine de hersey tr'den ucuz oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi amazon'un Türkiye'de olmamasının ekmeği benim Almanya'dan kdv+ödv derdi olmadan sadece gümrük vergisiyle kurtarabiliyor olmam değil mi?
Türkiye'de olduktan sonra vatan.com.tr'den ne farkı kalacak?
Ürün gamının genişleyeceğini düşünmüyorum, ödeme açısından da bu sorun ortada olunca giren yine bize girmiş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...