Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 =)) said: içerden bilgi söyliyim geliyor Jeff Bezos'un kankası mısın yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 bu ne saçma bir şeymiş Edit: ama linki koymamisim guzel (: ve bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Logitech ürünlerinin hüç birisi gelmiyor .de den. Sanırım olaya uyanan tr distribitörleri firmayı haraslıyor onlar da amazonu. Bi webcam bi kulaklık bide klavye alcaktım sonra bitiyodu işim negzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 amazon türkiye pazarına girsinde aklı başına gelsin 1 yil dayanamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Amazon'a TR'ye gelmesin diye mesaj atmak lazım bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 attım ben az once.... 10 senelik sağlam müşterileriyim bugune kadar bir mesajım yoktu, baya ağırlığı olmuştur şimdi bu mesajın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 valla amazon gelsinde, biz yine muricadan almanyadan sipariş çekebilelim bana uyar fds, hangisi ucuzsa ondan alırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ben şeyi merak ediyorum. Şimdi amazon.tr gelince görebilecekmiyiz gelebilenleri. Mesela ne bileyim sadece amazon.uk'de satılan ve tr'ye gönderdiği bir ürün düşünelim. Bu ürün .com'da yok uk'ye girip alıyoduk şimdi acaba tüm tr'ye gönderimi acık ürünler listelenilecek mi. yoksa yine .uk .fr .com diye girecekmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 belki gelmez ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 en azından amazon ürünlerini alabiliriz ya... Paperwhite'tır , echo'dur , fire stick fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 deadwoll said: Gelse de pek çok şeyi satmazlar Türkiye'de. Amazon'un tek olayı burada olmayan şeyleri getirtebilmek. dar goruslunun kelime anlami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 BiTcH_oFBaT said: kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor. Biz zaten vergi odeyip aliyoruz herseyi. 30€ ogumruk limiti yine de hersey tr'den ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 tr'de faaliyet gosteren e-ticaret siteleri onlemini alacaktir. fiyatlari ucuzlatmak yerine hukumetle bu isi cozerler. para yabancilara mi gitsin, bizde mi kalsin mantigi ile ya yine sigilmeye devam ederiz, ya da amazon tr'ye girmekten vazgecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 iyice kitledikce oglanlar bu ise girecek sanirim gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 amazon emin olun sizden iyi pazar arastirmasi yapmistir (3 senedir yapiyor) TR'yi hub olarak kullanip arap yarimadasi ve afrikaya ve hatta rusyaya alternatif warehouse olusturabilirler yatirim + vergisini odedikten sonra hukumet ancak kicini kasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Gel gel gümülee gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 emin degilim bence ben daha iyi pazar arasitirmasi yapmisimdir lel. vergi zaten var, geldiginde de olacak. mevzu vergi degil. anlamadigini kisim neresi oradan yardimci olalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 hukumetle ne cozucek amazon'un rakipleri? theorycraft bir deli bir kuyuya tas atmis... gunaydin, bir su vur suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Türkiye'de restorantların zevksiz olması konusuna doğru sürükleniyoruz beyler sıkı durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Abi amazon'un Türkiye'de olmamasının ekmeği benim Almanya'dan kdv+ödv derdi olmadan sadece gümrük vergisiyle kurtarabiliyor olmam değil mi? Türkiye'de olduktan sonra vatan.com.tr'den ne farkı kalacak? Ürün gamının genişleyeceğini düşünmüyorum, ödeme açısından da bu sorun ortada olunca giren yine bize girmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Amazonun turkiyeye gelmesi ancak vatani hb yi falan batirir. Fiyatlara yerli distributorlerden yerli kdv binecegi icin avcunuzu yalarsiniz. Amazon basics urunleri de o kdvlere tabii olur ama zaten ucuz urunler olduklari icin goze batmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Amazon vergisini falan verip ürünü getirdikten sonra hükümet bir şey yapamaz, özel amazon vergisi falan koymadıkça tabi. Her türlü fiyat kırarak girerler, bizim eşşekler de fiyat kırmak zorunda kalır doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ebay gg ile girdi amazonda oyle girer iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 amazon ürünlerin alabiliriz işte tek fark o olur heralde... + piyasayı silkeler bayağı. Kendi sattıgı stock ürünlerinde sağlam indirim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar