Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Ben son dönemde bu kadar kötü niyetli bir hakem görmedim. Golden önce Sinan'a yapılan faulde kart çıkarmayan adam 10 dakika önce daha hafifinde Carole'e direkt verdi kartı. Mehmet Batdal'ın attığı golde kafa topuna yükselmesine faul vermeyen adam de Jong'un bütün hava toplarına faul veriyor araya kolunu soktu diye. Sneijder topu tertemiz göğsüyle indirmesine rağmen Başakşehirliler itiraz etti diye el verdi. Başımızda yönetim yok ki. Fenerle Beşiktaş'tan laf yiyen hakem gelip bize bileniyor resmen.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bugun bana da hareketli gozuktu takim ama maclari koparmamiz lazim cat cat.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 applev0dka said: Aceace said: Aah uğur ah. Konya'da sakatlanmasından önce ligin asist krallığında Alex'ten sonra ikinciydi. Orda sakatlanmayacaktın be. Beğeniyor musun uguru ya ? Gsde oynarken de cok vasatti Adamın kariyeri buzlu konya maçından sonra tepetaklak gitti. Sakatlıktan döndükten sonra berbat oynadı. Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa o konya maçına kadar bir sağ bek olarak 8 ya da 9 asist yapmıştı. Alex birinciydi işte o maça kadar.
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 "Max Damage" said: Ben son dönemde bu kadar kötü niyetli bir hakem görmedim. Golden önce Sinan'a yapılan faulde kart çıkarmayan adam 10 dakika önce daha hafifinde Carole'e direkt verdi kartı. Mehmet Batdal'ın attığı golde kafa topuna yükselmesine faul vermeyen adam de Jong'un bütün hava toplarına faul veriyor araya kolunu soktu diye. Sneijder topu tertemiz göğsüyle indirmesine rağmen Başakşehirliler itiraz etti diye el verdi. Başımızda yönetim yok ki. Fenerle Beşiktaş'tan laf yiyen hakem gelip bize bileniyor resmen. Hafizam beni yaniltmiyorsa Sinanin onunde baska bir adam daha vardi ama Carole'unkinde onu bostu en azindan orta acacagi kadar. De jongun butun cikislari faul bence, vermediklerine sasiriyorum ben. Biz hakemi yenmeye alisigiz zaten, biraz daha denersek gelecek goller de.
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Uğur'u takımda tutmamak büyük hataydı. Yerine aldığımız adamlar da Ali Turan ile Serkan Kurtuluş'tu yani. Başka söze gerek yok. Gerçek bir sağ bek ile yedek Uğur çok güzel taşırdı bizim sağ beki.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Aceace said: Ha Eren gerçekten çok aşırı verimli. Ama target man yerine false 9 oynayacak bir oyuncu ile çok daha iyi oynardık gibi geliyor. Yani sallıyorum Elmander hala futbola devam ediyor olsaydı dahi ihya olurduk. Çünkü Elmander İngiltere'de sağ açık, Galatasaray'da ise bariz false 9 oynamıştı. Aceace said: Efsane inside forwardların olduğu yerde oyunun temposunu düşürecek pivot santrfor aramazsın. O inside forwardları besleme işi havadan değil karadan olur. Karadan pas dağıtımını da illa "Türk kafasıyla" sırtını rakibe daya şeklinde yapmazsın. Topu goygoy yapmadan tık diye bırakabilecek adamla verim alınır. Onu da False Nine kullanarak yaparsın. Agüero gibi, Messi gibi, Müller gibi, Benzema gibi. Pivot santrfor papaz kanat oyuncusuyla iş yapar. Ya bir allahın kulu bizim takıma Odion Ighalo'yu alsa ya. Olmuyor mu öyle? Olsa ya? Eren çok iyi bir pivot santrfor olabilir ama bizim aradığımız adam değil... Yanlış oyuncu seçimi ile doğru oyunu oynamaya çalışıyoruz. Çok iddialı "hadi lan ordan" diyeceğiniz bişe söyleyeyim mi? Eren'in yerine Josue oynasın. Kısır futboldan kurtuluruz. Baktık top girmiyor 60-70'ten sonra Eren girsin.
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bi de cavanda resmen trabzon maçında güme gitti. şuan o oynuyor olsa o kafa topunu alırdı. dünyanın hiçbir yerinde cavanda ve linnes varken sabri oynamaz.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Valla eren biraz adam gibi oynasaydı suan hakem falan konusmuyor 3-1 devre arasına gidiyor olurduk. Yani bu kadar kotu bir forvet performansı. suan gercekten umut seviyesinde oynuyor. Sezon'un en basındaki besiktas macını hatırlattı beceriksiz ve etkisizlikte. Linnes guzel seyleri hayal ettiriyor ama sahada onların hic birini gosteremiyor ozellikle savunma olarak. Tek tek bakınca sanki fena savunma yapmıyor pasları da tıkır tıkır dagıtabilirmis hissini veriyor ama mac butununde hic adam gibi performans gosteremedi. Cavanda da topla okadar kotuki. Ancak savunma yapsın diye alırım takıma. Yani o topla beceriksizlikleri inanılmaz.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 "Max Damage" said: Uğur'u takımda tutmamak büyük hataydı. Yerine aldığımız adamlar da Ali Turan ile Serkan Kurtuluş'tu yani. Başka söze gerek yok. Gerçek bir sağ bek ile yedek Uğur çok güzel taşırdı bizim sağ beki. Uğur sakatlanmadan önce net as sağ bek oyuncusuydu. Takımda tutmamakla da büyük doğru yaptık açıkçası. Son 2 senedir Uğur ancak kabul edilebilir seviyeye geldi. 5 yıl katlanılmazdı. Karabük'te de iyi değildi Uğur.
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 sabri hiç oynamadığı için zaten bu kadar tepki çekmiyor. attığı 10 pastan 8'i muslera ve stopere.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Yok sabriye herseyi derim ama pas dagıtımı genellikle iyi. İleri dogru da yanlara dogru da topu genellikle fena oynamıyor. Adam gibi orta acamıyor ve dribblingle adam eksiltmesi yok ama topla iliskisi suan icin en iyi sag bekimiz. ahah ugur ucar dumduz brumaya cakmıs ama ona da faul yok. Canın saolsun palabıyık Hucumu kesmek icin arkadan faul ama buna da kart yok. Hadi bakalım nereye kadar.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hadi selcuk takımda bulunma sebebin olsun at sunu aslan.
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Emre istediğini yapacak maç boyunca hakem açık çek vermiş. Negzel. Ayrıca aptal aptal hata yapmasak çok iyi olacak defansta. AHAHAHAHA De jong u kes ya. Adam adam.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Muslera dan yine insanlık ayıbı bir kurtarıs. sonra yaptıgı sımarıklık nedir uzaklastırsana ayı. haha aferim muslera. iyiki iyi bir sey soyledik hemen sacmaladın. Verdigin frikikten gol yedik. De jong un da ofsaytı cok kotu bozması yani.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hahahahahahh Ligiin 3te 1inden fazla calim atan muslera diye paylaşmanız gerek tam da suan
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 2. yarıda kötü oynuyoruz ama gol yemek tekrar hava topundan saçma oldu. Maçı döndürebiliriz ilk yarıdaki gibi oyun hakimiyetini alırsak elimize.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 JOR bey hala TD olmadıgı cok belli. Hakan balta bitmis yerlerde surunuyor hic kafa topu falan alamıyor. Serdar aziz kenarda oturuyor. semihi sola cek serdar azizi oynat. Eren sahada yok. Hic yok ama hala izliyor belki hala hic birsey olmamaya devam eder diye. neyse gg wp sezon boyle gider 3. falan bitiririz belki TDsiz bir sekilde.
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bi bok olmaz. maks 2-2 biter. ki başakşehir zorlasa 3-4 yapar. semih ve sabri tarafından 2 kere gol yedik kafayla. bi tane daha orta yapsalar oraya yeriz sdfs.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Eren bombosken bile topu cok kotu kontol edemiyor bu nedir? Dakika 67 oldu hoca uyuma HOCAAAA. NAPIYON JOOORRR
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Semih yerine sahanın o kısımlarına bir iki sopa koysak daha çok kafa topu alır gerçekten. Serdaz Aziz'in kendine gelip formayı alması şart.
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Niçin bu kadar oyundan düştüler anlamadım. Golden öncede baya baya açık verdik defansta. Şu anda da top yapamıyoruz. Başakşehir 2. yarı net daha iyi. Topla daha iyi oyun kurmamız lazım. Hala vakit var. Maç döner 2 iyi atakla.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Anlamadin mi ? Gs sezon başından beri 45dk dan fazla top oynamadi ki. Besiktas maci karabuk maci bu mac gencler maci teaaduf degil gs 45dk lik takim
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hala palabıyık show devam ediyor. Su faulse yalcın'ın lisansını yırtsınlar direk sahaya cıkmasın.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 valequenta said: Ne oldu yenildiQ mi Sunu alintilayimda lazim olur
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Basaksehir yargılıyor. Gsli oyuncular yürüyor resmen
Öne çıkan mesajlar