Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 quaresma adamı görmedi abartmayın, arkasını dönerken adam arkadan geldi topa müdahale etmek isterken bastı. kırmızı evet zaten şenol güneş bile kırmızı dedi. bruma da görmemişti adamı o pozisyonda, hatta talisca da gençlerbirliği maçında sanıyorum böyle bir müdahale sonrası sakatlandı 3 ay yok. hiçbirine bu kadar goygoy yapılmadı. abartmayın yani ki daha önce de söyledim buna kırmızı vermemiş olmak son 20 dakika eyyam yapmayı gerektirmiyor hakemin sıçışı oldu resmen.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 http://www.ligtv.com.tr/haber/galatasaray-trabzonspor-4 dk 2:10 yerdeki adamın ayağına 3 kere basma sarı bile değil ama. adalet bekçisi mode off
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bizede çok bastılar zamanında https://pbs.twimg.com/media/CwhehxNXEAAZ7av.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hayır mete kalkavan Beşiktaş'lı diye kırmızı vermedi gs maçının hakemi kötü hakemdi brumaya sarı bile vermedi.
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Su Bruma'nin pozisyonu o kadar alakasiz ki senden daha akilli ornekler beklerdim ama sizinle tartismak cidden anlamsiz. Bruma'nin pozisyonda bir an icin bile gozu top disinda degil, ayagini baska yere basarken yine adamin ayagina geliyor. Cok sanssiz pozisyon dogru. Kesinlikle Bruma'nin bir art niyeti yok. Su koydugun resim bile o kadar bariz ki zaten haksiz oldugunu gostermeye. @Llama basildiysa onlar da kirmizidir. Ben anlamiyorum ki illa birseyle dengeleme kafasini. Kusura bakmayin da su kafadayken hakli oldugunuz durumlarda bile haksizsiniz, go go aglamaya devam. O kadar aciz ki su - aradan 3 hafta gecmis mac topiginde yeteri kadar aglanmamasina icerlemissin belli ki - ki zaten pozisyon bariz olsa sirf senin 10 tane filan mesajin olurdu bir de oyle dusun :)
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Heh simdi koyman daha bile anlamsiz o zaman. Demek ki konusulacak birsey yokmus mac zamani - konusulmamis.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 maçtan geldim hehe çokda zor olmadı aslında ama bizim forvetler feci kabız bir dönemde kaçırdıkları neydi öyle be.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 direk kirmızılık pozisyonda konusucak bişey yokmuş diyip. bizim kırmızı dediğimiz pozisyonda hala bize laf söylemeniz de sizin ikiyüzlülüğünüz yapcak bişey yok
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 bende ikinci yarı hakemin bizi kolladından yanayım ama bilinçli ama deil onu bilemem (mete bizden zamanında güzel kan almıstır) maçın hakkı bjk idi q7 ne yak bilemiyorum hz bekir karsı karsıya daha ne kadar kaçırcak onuda bilemiyorum iyi topcu falan ama bi siliklik var adamda
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 aboubakar böyle bir adam yapacak bir şey yok. her pozisyonun içinde olması, hayvani fiziğine rağmen hızlı ve kolay ivmelenebilmesi, çalımları ve hücum presi çok iyi ama bitiricilik çok kötü. o da olsa buraya gelmezdi zaten hayatta ama bjk'nin bitiriciliğe ihtiyacı var. hele cenk kazması varken bu adamın çıkması tam bir saçmalıktır zaten çıktıktan sonra trabzon defansını orta sahaya çıkardı neredeyse. hep diyorum bu adam 433 sağ açığında ya da 4411'de talisca ile birlikte forvet oynayacak başka yolu yok.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 hala neyi tartisiyorsunuz yahu, hakem aciklandigi an soyledik tiyatro diye 3 gun once zaten. tff, hakem kurulu, tahkim kurulu basindakilere bakin, sezon basindan beri ozellikle gs ve bjk maclarina olan hakem atamalarina bakin, yormayin kendinizi.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Off buraları yine sel götürmüş ağlayan ağlayans İyi aldık 3 puanı helal kartalıma Bu arada bu maç 10 defa oynansın yine biz galip geliriz Yalnız valeqciq niye ağlıyo her bjk topicinden sonra anlayamadım Zaaa lamayıda unutmayayım Zaaaaa
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Görende ts puan alacak oyun oynadı sanır haha.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 her hakem açıklandığında aynısını diyorsun. yalancı çobanın hikayesini bilmiyor musun sen çocuğum?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 4 maçta 1 tane deplasman golü atan takıma yenildiler ya ondan bu kuyruk acısı
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 applev0dka said: direk kirmızılık pozisyonda konusucak bişey yokmuş diyip. bizim kırmızı dediğimiz pozisyonda hala bize laf söylemeniz de sizin ikiyüzlülüğünüz yapcak bişey yok Bak boyle yaziyorsun. Daha cok mesaj yazinca hakli olmuyorsun applevodka. Gittin pozisyonu alakasiz Bruma pozisyonuyla bir tuttun. Ustune gittin Quaresma topa gitmiyor mu dedin. Bruma nin resmini koy. Altina sunu koy. Kim topa bakiyor, kim topa gidiyor. Hangisi kirmizi hangisi degil.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Ya zaten 10 yılda bir şampiyon olunca kendini en başarılı zanneden, kendine haksızlık olunca ortalığı ayağa kaldırıp 2 kırmızı 1 penaltının cukka edildiği maçtan sonra sıfır özeleştiri yapan delusional insanlar takımına dönüştü Beşiktaş şöyle temiz 5-6 senedir falan. Bir maç rakipte eleştirdikleri her şeyi bir sonraki maç yapıyorlar, bir demeç diğerini tutmuyor falan. Sorunca da "abi napalım ağlamayana meme vermiyorlar madem ayak uyduruyoruz biat ettik rahatız" falan diyorlar utanmadan. İşlerine gelince Seba ağızlardan düşmez ama Seba kulübün şu hale geldiğini görse ters döner.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Okumadan gelip bos bos konusuyorsunuz. Daha pozisyon olduktan 5 saniye sonra yazdik zaten kirmizi diye. Kim neyi savunuyor neyin hayalini görüyorsunuz ? @sotto ikisi de kirmizi quaresma top ayagindan acilinca topa hamle yapiyor yusuf ayagini sokuyor. Kendi dedi zaten top arada kalmisti isteyerek basmamistir diye.
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 @baggio the king (diyelim de alınmasın, alışmıştır hayali arkadaşlarından) Ahah Adam tw bir ara da alan yetkilisi miydi la bu? Delusional demiş bir de bak hele bak, hayali arkadaşları said: "abi napalım ağlamayana meme vermiyorlar madem ayak uyduruyoruz biat ettik rahatız" Diyorlarmış "sen en yakışıklısın abi, senin takımın en iyi abi, aslında şampiyonlar ligi bizim hakkımız ama intergalaktik komplo var bize karşı abi" Falan da diyorlar mi? Başkanıniz kafayı sıyırdı maskesini taka taka size de mi geçti naptı?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 İşin komiği de yıllardır kendilerine hata yapılınca bunu bir büyüklük göstergesi olarak sunan. Buyuk takimlara o kadar da koruma olur diyen Beşiktaşlılar gote got diyince sadece doğruları söyledi diye aglamayin diyenler simdi her dudukte gözyaşı döküyor burda. Birinin basinda bebek bakıcısı olarak gelip kendini A takimda bulan bi hoca var üstüne en değerli arsalarini satmış fakirlikten Digerinin basinda daha kadroda olan oyuncuları bilmeyen emeklikten geri gelip zorla hoca olmus parama bakarim kafasinda bir hoca üstüne ruh hastasi ve sorunları olan kendi taraftarı ile kavgali kombineleri iptal eden bir baskan var. Bunların karşısında stadi yeni bitmis her mac kapalı gise oynayan kadro kalitesi ve oyun olarak ligin üstünde gecen sene eze eze şampiyon olup bu sene de en buyuk aday olan CL +lig daha mac kaybetmemis bir takim var. Başkanı 1 gun bile ceza almamis yoneticileri rakiple didismeyen, yillardir kanli bıçaklı oldugu kuluplere dusmanimin dusmani dostumdur kafasiyla yaklaşmayın bir yönetim anlayışı var. Ben olsam ben de aglardim :(((
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Basın sözcünüz, Aziz'in sağ kolu Mahmut Uslu'nun 2 lafından biri paralel ayrıca. Paralel paralel paralel videosu rahat hazırlanır kendisine. https://www.youtube.com/watch?v=tlWe3Kde4YY https://www.youtube.com/watch?v=ifc8JePBq3I Aziz'i zaten koymaya gerek yok. Adamlar resmen sistemin bug'ını buldu buradan yürüyorlar. Siz hala bunu kabul etmiyorsunuz işte fark burada, fiko yaladı etti tayyip'i biz taraftar olarak tepki gösterdik. siz naptınız la? aziz maskeleri takıp gezdiğiniz günleri unutmadık, hani atatürkçüydünüz bir numaralı akp şakşakçısı oldu başkanınız asbaşkanlarınız. Zaten kafa aynı, demir yumrukla ne güzel yönetiyorlar kulübü sizin de ağzınıza vermişler bir emzik, vay efendim "beşiktaş kollanıyor". Kim başarılı olsa fenerbahçe dışında o kollanıyor zaten. https://vimeo.com/91931195 Hatta geçen haftalarda artık işin boku çıktı diye fener taraftarı bile söyledi, takım berbat giderken mahmut uslu çıktı fener maçından sonra beşiktaşı hakemler kolluyor dedi, la senin maçın bitmiş, yenilmişsin ona yorum yapsana. Ağlasanız da, sızlasanız da, hakkımızla hakemsiz şikesiz ve hatta muhtemelen yenilgisiz şampiyon olacağız kardeş. siz de FFP kıskacında iyi sürünmeler. Pavalel pavalel diye ağlarsınız ancak. Ya da stadınızı yakarsınız. Of o çok komik arada unutuyor insan, unutmayalım dur koyayım vidyosunu. yalan yere timsaha yattılar ya la, ahsdfhafha https://www.youtube.com/watch?v=J8vAXOYBpTk Daha güzel vidyo var da şimdilik bunla idare edin
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Herkes diyor ki pozisyon kırmızı, hani sizin kendi takımınızın görmesi gerektiği pozisyonlara 50 türlü kılıf uydurduğunuz pozisyona benzer olana tüm beşiktaşlılar kırmızı diyor. Bize avantaj sağladı da karşımızdaki de fener veya gs değil yine gücü belli bir takım, ayrıca biz de geri de değiliz puan kaybedeceğimizin garantisi bile yok. Atılması gerekiyordu atamadı. Hani beşiktaşın kayırılmasıyla alakası yok kötü yani hakemlerimiz, GS - ts maçında bruma atılmadı, son ibb maçında de jong atılmadı. Penaltı pozisyonu herkes diyor net penaltı zaten ts den hkimse hatta yapan bile itiraz etmedi. Neyin derdindesiniz. Aslında bundan sonra her maç topiğinin altına, hakem kimse, "oooo yine mi bu hakem tamam tarlalar sürülmüş, gs kayırılmış, oo fb ye yine peşkeş xxxxx hakem mi süper valla her hafta kıyak " vs yazıp bu konunun da bokunu çıkarmak lazım. Çünkü buna müdahele yok hatta modlardan destek var ama tekrar etsin bu olay patide futbola yazan herkes için konular okunmaz olacak.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 quaresmanın pozisyonuna kırmızı verilebilirdi. Ancak maçın geneline baktığımızda Trabzon ne oynadı da kırmızının arkasına saklanmaya çalışıyor. golcümüzün bitiriciliği iyi olsa 5-6 tane atardık.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Macı izlemedim ama sotto bile cıldırdıysa demekki var bisey. Su ikisinin karsılastırılması insanlık ayıbı zaten.
Öne çıkan mesajlar