huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 http://www.hurriyet.com.tr/banka-havalesiyle-kriptolu-hakarete-2-yil-hapis-istemi-40266150 haber bu. senin a* koyayım kısmını çözebildim sadece. var mı gerisini çözen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 nurcan senin ak mithat sen bir oç sin demiş sanki ben yazdım, okur okumaz kafamda kelimeler belirdi fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 NRCNSNNMNKYMMTHTSNBRRSPCCĞSN... Nurcan senin a... koyayım mithat sen bir o... çocuğusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 sen bir ... cocugusun son kisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ahahhaa doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 çözülmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 nasıl çözdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 haberi okuyarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ilk baktığımda bu ne lan her harf bir kelimeyse nasıl çözmüş diye düşünmüştüm de, detaylı bakınca nurcanla ilişki çok net gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 helal respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 emek verilmis. emege saygi esastir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hem aidat odeme, hem sifreli hakaret falan. beter olsun mnkydgm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Peregrin said: emek verilmis. emege saygi esastir rdvnsnsvyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 bndsnbsdglmblyrsndglm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 biliyom biliyom sdfnksdlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Avukat fenaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 iki sene ödememiş bir de. tam pişkin kurnaz. ne kadar ceza veriyorlar böyle bir hakarete? tarifesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 benim bildiğim tazminat davası açarken yatırdığın paraya bağlı olarak değişiyor. amcama 1.5 milyon kitlemişti adamın teki sdfd ama hak etmiş benim salak amcam da, 10 dakika sövmüş adama sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Oha lan bana da sövsün amcan pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Ne amcalar var.................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hep bu amcalar mı zengin olur lan?? asdfdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Hemen çözdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 enigma halt etmis yaninizda.. havaleyi aslinda Jeeztro yapmis beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 2000 lerin başında telsim cep partner kullanmış olan varsa işlem çok basit. karakter sınırlamasına takılmayalım diye biz de az maymun olmadık pls. fakir alışkanlığı. raid yaparken yazışmalar falan çabucak bitsin diye sesli harf nedir unuturduk o dönem. şimdi gençlerin elinde whatsapp var, her kelimeyi ayrı gönderiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar