senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bişileri merak etmek başka, hedef yokmak bambaşka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Merak, heves, ilham.. Bunlar olunca miniş miniş hedefler de beraberinde geliyor. Bak koymak yerine bile yokmak yazmışsın. Hiççiliğin paçalarından akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 senko sporu bıraktın mı lan sen oradan hedef koy kendine şöyle fit şöyle şeqiL olcam falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Ya bırak bu adam hiçbir hedefine sadık kalamıyor. Daha geçen gün yemeği evde yapmaya karar vermişti. Sonra canının dışarıdan yemek istediğini söylüyor. Yapmaya üşeniyorum demiyor da :D oturduğun yerde her şeyi hiçleştirmek çok hakiki hissettiriyor. Zaten hakikat de hiçlik. Ama buna gömülmek, batmak insanı depresyona sürüklemekten başka bir şeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 telegrama gelin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 O zaman karıya git senko kendine gelirsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 gidemez çünkü arabası yok. güzel bi arabası olsaydı ahh keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Dolmuşla gitsin aaa arabaya ne gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 güzel arabası olsa şimdi tüm kızlar onundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ad3m said: senko sporu bıraktın mı lan sen oradan hedef koy kendine şöyle fit şöyle şeqiL olcam falan diye. Yok gidiom Senin programa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Var mı gelişme adam gibi yapıyor musun bari? Ağırlıklar artıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 25 yaşında daha kariyerin başında 10 aydır işsiziz biz napak ak iş bulacaz da bedelli beklicez onu ödicez, araç kredisine gircez, beyaz yakalılığa alışcaz ondan sonra bu tarz bunalımlar yaşıcaz pee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 tadını çıkarıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Wishmaster said: güzel arabası olsa şimdi tüm kızlar onundu :D mondeosu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ad3m said: Var mı gelişme adam gibi yapıyor musun bari? Ağırlıklar artıyor mu? squat artiyo bench artmio sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 ama senko bildiğimiz dombaklığında devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Şişkoluk lanetim benim, gitmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Zaman herşeyin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 hatun bulmasi lazim bu adamin olay o yani yatip kalkacagi kiz degil onu hepimiz buluyoruz, sevip sarmayalacak hayatini paylasacak kadin eksigi var , baska birsey degil bu hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 matama said: yatip kalkacagi kiz degil onu hepimiz buluyoruz, nasi buluyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 cinliler pusulayı nasil buldu sanıyosun selcuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 yas 29. Iki ay sonra 30, Arkadasin abuk klavyesinden yaziyorum hayirlisi. Gecenlerde bir arkadasin kiz arkadasi sorudu bana `hayalin ne` dye. Dedim bir hayalim yok. Ulke ve dunya bu haldeyken ne hayali kuracam allah askina. Kursak anca nasil yikildigini gorduk simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 benim de yok işte. ne hayalim olmalı hiçbi fikrim de yok işin kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 hırslı olamadım abi ben hiç, hırslı bi yapım olsa bi şekilde hedef koyup ona ulaşmaya çalışırım herhalde ama yok. dünya minare gidiyor öyle hayat. iyi bir insan olayımdan öte bi şeyim yok ya, ki ona da uğraşmıyorum artık, zaten bi yaşa kadar öyle gelince öyle gidiyor. parayı ve satın alabileceği şeyleri gördükten sonra, biraz da okuyunca edince falan ne boktan ve anlamsız olduğunu farkediyorsun. hah işte zaten orda boka sardı bu hedef işi. black mirror s1e2 deki hadise geleceği anlatmıyor. bariz şimdiki zamanı gösteriyor. bi 25 yaşına kadar ileride yapmak istediklerin var, bi de 25 yaşından sonra yaptıkların var. ben onu baya bi erteledim ama yine de o ikisinin arasındaki uçurum dünya kadar oluyor. sürekli soruyorum "abi napıyoruz ki şimdi biz?" nedir yani bu medeni toplumun olayı? özgür bırakılsan belki 5 seneye tamamlayabileceğin hayallerini 50 seneye yaymanı istiyorlar. hepsini yapabileceğin de garanti değil yani. para verip zamanını satın alıyorlar. bi de en verimli, bi daha gelmeyecek zamanını. işte sistemden çıkıp kaçıp gitmek lazım da, du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 olay hırs ta değil ya hırsı olmayan insanların bile hayalleri var. belki üstlerine çok çalışmıyorlar vs ama var. bende hiçbişi yok sdf ne bileyim beyaz yakalının en basitinden izin alayım da tatile gideyim hayali/amacı oluyor ben izinleri hr iznin yancak dediğinde alıp evde oturuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar