Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 0 riskle hayat yasiyor eleman, sgkli bir iste masa basi calismayi seciyor, sonra hayatim tek duze hic bir adrenalin unsuru yok diyor. oyle hersey olsun diye birsey yok, yazmis iste ilk sayfada birisi, garantici vs risk alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Yav 1000 lira olmasın 2000 lira olsun hatta 3000 olsun. Adam da zaten bundan bahsetmiyor mu? Önemli olan para değil zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 29da bi bok olmaz abi zaten 29a gelene kadar yapcaktı ne yapacaksa bu saatten sonra düzeni bozmadan gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 sinera said: Bence hayatta 2 tip insan var. Bir garanticiler bir de kumarcılar.Garanticiler sabit maaşımı alayım, emekliliğim garanti olsun diyenler.Bu durum genelde onlarda oluyor. Çünkü bir süre geçip nerede olduklarına bakmaya kalktıklarında çalışmak için yaşadıklarını görüyorlar. Diğerleri ise kendilerine bir hedef koyup bunun üstüne hayatlarının gidişatını riske edenler. Kaybedenleri tamamen kaybetmiş oluyor, kazananları ise kimseye bağlı kalmadan istedikleri gibi hayallerini yaşayan insanlar oluyor. Arkadaş garantici, bu nedenle yaşadıkları normal. şöyle bir söz vardı, "insanlar 50 yaşına kadar kendileri ispat etmek için yaşarlar, 50 yaşından sonra ise mirasları için yaşarlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Kendi demiş işte korkağım diye. Çoğumuz öyle hayatta. Bizim gibi toplumlar değişime direnç gösterir , kolay yolu seçip riske girmeyi pek sevmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 comfort zone denilen seyi hic yasamamis birisi olarak, i approve this message diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 nasıl yaşamadın ya. ben bilirim senin ılık konfor bölgeni :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ne diyonuz lan ılık mılık? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 kasiyorsa biz cikalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 dasaaa said: comfort zone denilen seyi hic yasamamis birisi olarak, i approve this message diyebilirim. comfort zone'u böyle, oh be ne rahatmış böyle dediğiniz anlar olarak falan mı algılıyosunuz abi ahah 2 kuruşa sikko sikko yaşıyor olan halinizle de gayet comfort zone'da takılıyor oabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ya öm olarka yüzüne vuracaktım öm pıtısı dolmuş herifin boşaltamadım içimi. güzel takıldık biz de comfort zonda zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Adam 1000 TL derken kendine kalan serbest harcama miktarından bahsetmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Basliga baktikca 'vuslata 5 kala' sarkisi geliyo aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Bu tip mevzuları çok düşünüp, o hayaller olmazsa olmaz noktasında ısrarcı olursanız mutsuz olursunuz. Hayatı mutlu olacağınız şekilde yaşamaya çalışın. Nasıl mutlu olacağınız az çok deneyimleyerek elde edebileceğiniz bir şey. Çok paraya ihtiyacınız yok ama iyi arkadaşlara, sizi seven insanlara ihtiyacınız var. Hayat pek uzun değil, belki hayaliniz 30 yaşında dünyayı gezip dolaşmış, 6 dil bilen, gelir durumu çok iyi olan, iyi bir evliliği olan bir birey olmak gibi şeylerdi ama bunları yapan insanlarda doymuyorlar. High Hopes'tan alıntı yapmak gerekirse; Encumbered forever by desire and ambition There's a hunger still unsatisfied Our weary eyes still stray to the horizon Though down this road we've been so many times The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 yav said: dasaaa said: comfort zone denilen seyi hic yasamamis birisi olarak, i approve this message diyebilirim. comfort zone'u böyle, oh be ne rahatmış böyle dediğiniz anlar olarak falan mı algılıyosunuz abi ahah 2 kuruşa sikko sikko yaşıyor olan halinizle de gayet comfort zone'da takılıyor oabilirsiniz low quality bait la bu. 2 kurus degil, tr sartlarina gore guzel aliyorum. millet is degistirme vs gibi konularda, sehir degistirmede rahatsiz ve risk alamazken lank diye is-ulke degistirebiliyorum. ama sonucu farkli kapiya cikmiyor. adamin sorunu comfort zone degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 sinera said: Bence hayatta 2 tip insan var. Bir garanticiler bir de kumarcılar.Garanticiler sabit maaşımı alayım, emekliliğim garanti olsun diyenler.Bu durum genelde onlarda oluyor. Çünkü bir süre geçip nerede olduklarına bakmaya kalktıklarında çalışmak için yaşadıklarını görüyorlar. Diğerleri ise kendilerine bir hedef koyup bunun üstüne hayatlarının gidişatını riske edenler. Kaybedenleri tamamen kaybetmiş oluyor, kazananları ise kimseye bağlı kalmadan istedikleri gibi hayallerini yaşayan insanlar oluyor. Arkadaş garantici, bu nedenle yaşadıkları normal. kesinlikle bu. bu adama sorsan kader, şans, pişmanlık gibi faktörlerden bahseder ama halen kıçını oynatmaz, garanti beyaz yaka işini riske atmaz. Beyaz yakası onun garantisidir toplumda. Düzenli bir maaş aldığını gösterir, sırtının yere gelmeyeceğini, en azından aç kalmadan yaşayabileceğini gösterir.Nerede çalışıyorsun sorusuna cevap vermek ister, ne kadar sızlansa da işiyle gurur duyar. Sonra da şarabını içerken derin düşüncelere dalar, kapitalist düzenden girer, kahpe dünyadan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Sinera doğru demiş ben de bir garanticiyim ama kumarcı zihniyetindeyim. Bu nedenle mutsuzum. benim durum 30'u 1 geçe... bakıyorum, tek yaptığım şey Nişantaşı'ndaki beyaz yakalı pozisyonuma Feriköy'den yürüyerek gidip-gelmek şanslı sayıyorum kendimi. her akşam yalnız uyuyup, yalnız uyanıyorum. EN BÜYÜK HAYALLERİMDEN BİRİYDİ; istanbul'da tek başıma bir yaşam kurmak. ulan evi şöyle döşerim akşamları böyle yaparım arkadaşlarımı çağrırırm yok... bakıyorum, pazar günü 3 sap evde oturduk dışarıdan söylediğimiz bambi dönerlerden sonra herkes bir koltukta fosur fosur uyuyan bir manzara ile akşam ettim. Avusturya'dan dönünce yurtdışı hayallerim vardı. Olmadı. Sektörümde en iyi isimlerin birinde çalışıyorum ama içerisi apayrı rezillik. Haksızlık, hukuksuzluk dibe vurmuş. Kaçamıyorum, kaçmak istedikçe nereye saldıracağımı planladıkça zaman geçiyor daha da batıyorum. maaşın %40'ı barınmaya gidiyor. götüme giren tatilin parasını çıkarmak için 7 aylık kredi aldım. konformist insanlarız. Büyük değişimlere harcayacak ne paramız ve ne zamanımız. bunları yaratabilecek de cesaretimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Cesaretlenin abi o zaman. Man up ya. Allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 gelecek yerel secimde kabaktan muhtar adayi olcam oylarınızı olmasa bile desteginizi bekliyorum arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Wishmaster said: Cesaretlenin abi o zaman. Man up ya. Allah allah. la YÖRÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Wishmaster said: Cesaretlenin abi o zaman. Man up ya. Allah allah. abi yok hedef yok koyamıyorsun çünkü hedef olmayınca da neye cesaretlenicem diyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bLackcha0s said: Wishmaster said: Cesaretlenin abi o zaman. Man up ya. Allah allah. abi yok hedef yok koyamıyorsun çünkü hedef olmayınca da neye cesaretlenicem diyorsun işte DAS hedefim yok artık zaten bi bu kadar daha yaşayıp ölücem diyorum. hedef koymaya gerekte göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 hedef 2023 qanqa B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 yaşamam ben ya 2023e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Nihilizm en güzel şey ya. Bırakın kendinizi. Uyuşturun zihinlerinizi. Aynen devam. Bir şeyleri hala merak ediyor olmaktan çok memnunum ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar