goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 evet, adaletsizlik olduğu için daha düşük fiyatlı arabanın ötvsini düşürmek yerine pahalının 45'ini 70 80 yapalım. en adil ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bu arada yanlış olmasın. İthal arabaların bir çoğu Bursa'da Gebze'de İzmit'te Sakarya'da üretiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ucuz ithaller onlar. bmwnin anca paspasini uretiyoruz bursada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 vw yonetimi de kafasini taslara vuruyodur uretimi neden turkiyede kurmadik diye. euro olmus 3.50 amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 dovizin degerlenmesinin tek iyi tarafi su ya. baska bi bok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 sifirdan farbika kurup uretime baslamasi 6 8 ay kadar..isterlerse yaparlar.. uretimi tr de kursa ne is verecekleri en fazla 100 kisi ..bu saatten sonra robotiklerin bakimi zaten yabanci anca sofordur caycidir turk olacak.onlar da dedigim gibi 100 kisi anca olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Yeni vergiler uygulamaya konur. varsa stoklar eritilir. 3 ay sonra satışlar yavaşlayınca, eski uygulamaya geri dönülür veya uygulama ertelenir. 20 yaş üstü araçlar için ötv indirimi de gelebilir bence. Şu anda çok kısa vadeli işler yapılıyor. Cari açık kimsenin umurunda olduğunu düşünmüyorum. Ev satışları düşük. Insanlar tüketimi kıstı. para dönmüyor. Para mevduatta veya yastık altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 bir biz de değil bir de 3. dunya ulkesi gorurler bizi Alman hükümeti, plug-in otomobillerde, otomobil başına 4.000 Euro teşvik sağlanmasını öngören yasayı onaylayarak Tesla’yı zora sokmuştu. Tesla’ya göre ise belirlenen 60.000 Euro’luk fiyat etiketi, hiçbir dayanağı bulunmayan, keyfi olarak seçilmiş bir tutardı. https://www.otopark.com/2016/11/tesla-model-s-ucuzluyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 e normal değilmi abi zaten, tesla bitirecek içten yanmalı motorları. şu anda üretilen elektrikli arabaların pahalı olmasının tek sebebi, diğer arabalarında satılmak istenmesi. yoksa tr de bile vergi yok neredeyse elektrikliye, ama aç bak ötv + mtv liden daha pahalı niye? adam satmak istemiyor, dostlar alışverişte görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 hali hazirda birsuru petrol var cikartilacak..iyice kurutmadan sek elektrikliye gecmezler arti ne kadar cok satarlarsa kar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Hem de dünyanın en büyük 4. petrol kuyusu Teksas'ta keşfedilmişken! 20 milyar varil rezervden bahsediliyor. Teksas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Dün bakıma götürdüm aracı, yanyana vw, seat, skoda vardı girdim bakayım diye. VW bitti dedi hemen herşey. 140binlik bi passat kalmış, bi de 2.0 tiguan (onun da fiyat uçuk). Bi de işte 1-2 golf jetta falan. Adamlar 7'sinde haber çıktı, 12'sine kadar bitti herşey dedi. Skoda'ya gittim, 2 tane superb benzinli kalmış onları da baya indirdi adam ama cesaret edemedim almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 BMW'de bile bişey kalmadı... Vw talan etmişlerdir... Bizim burdaki Honda'ya hergün 3 tır honda civic geliyor... Ben böyle bişey görmedim. Sabah giren arabalar öğlene kalmadan sahiplerine veriliyor... Ertesi gün tekrar en az 3 tır geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Adamla arka depolarına gittik skodanın rengini görmek için, içerisi efsane tıka basa dolu. Rahat 2-3 futbol sahası var. Hepsi satıldı bunların, gemide olanlar var daha dedi. İlgilenen varsa skoda superb style benzinli dsg'yi 100,500'e indirdi istanbul altur ama rengi kırmızı. Yalnız beklerken bi test sürüşü yapayım dedim, passat falan yalan o aracın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Doğuşun dilovasındaki katlı otoparkı bomboş... Gelen araba direk bayilere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 bu yeni vergi olayını piyasayı canlandırmak için mi ortaya sürdüler acaba, aklıma bu gelio devamlı, duyan herkes araba aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Afterdeep said: Hem de dünyanın en büyük 4. petrol kuyusu Teksas'ta keşfedilmişken! 20 milyar varil rezervden bahsediliyor. Teksas Dunya'nin en buyuk petrol kuyulari Turkiye'de bir kere, ama Amerikalilar ustlerine beton doktugu icin kullanamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Türkiye'de detaylı bi petrol araması lazım ama. en azından güneydoğu'da. hani geyik yapıyoruz falan da, bildiğin abd'nin köpeği olduğumuz için şu bizde de petrol var ama aratmıyor, buldurmuyorlar geyiği doğru olabilir. Sonra karadeniz ve akdeniz havzası var. Tabi pahalı iş petrol aramak ama ben türkiye'de de olabileceğine inanıyorum. Ha iyi ki çıkmıyo gerçi orası ayrı götümüzde donumuz yokken bu kadar puppet konumdayız bir de petrol çıksa toptan gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Petrol çok önemli değil, bu yeter de artar bile ama yine "puppet" konusuna geri dönüyoruz tabi ki :) Etimaden Bor Raporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Selam, Simdi ben aracimi sattim ama b sinifi ufak araçlarda sizce vergi indirimi olur mu? Yoksa sadece artış mi gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Binek otomobilde özel tüketim vergisi(ÖTV) oranlarında değişikliğe gidildi. Bakanlar Kurulunun konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, motor silindir hacmi 1600 CC’ye kadar olan binek araçlarda yüzde 60, 1600-2000 arası olan araçlarda yüzde 110, 1600-2000 arası elektrik motoru da bulunan araçlarda yüzde 60 onun üzerinde olan araçlarda yüzde 160, üzerinde elektrik motoru olan araçlarda yüzde 110 olarak uygulanacak. Mevcut durumda özel tüketim vergisi 1600 CC’ye kadar olan araçlarda yüzde 45, 1600-2000 arası olan araçlarda yüzde 90 ve onun üzerinde olan araçlarda da yüzde 145 olarak uygulanıyor. Ayrıca, motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçmeyip ÖTV matrahı 40.000 TL’yi aşmayanlar için %45, ÖTV matrahı 40.000 TL’yi aşıp, 70.000 TL’yi aşmayanlar için %50, Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen fakat 2000 cm3'ü geçmeyenlerden ÖTV matrahı 100.000 TL’yi aşmayanlar için % 100, Elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 50 KW’ı geçip motor silindir hacmi 1800 cm3'ü geçmeyenlerden ÖTV matrahı 50.000 TL’yi aşmayanlar için %45, ÖTV matrahı 50.000 TL’yi aşıp, 80.000 TL’yi aşmayanlar için %50, Elektrik motoru da olanlardan elektrik motor gücü 100 KW’ı geçip motor silindir hacmi 2000 cm3 ila 2500 cm3 arasında olanlardan ÖTV matrahı 100.000 TL’yi aşmayanlar için %100,olarak uygulanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161125.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/11/20161125.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Anladigim kadariyla benim baktigim araclara %5 gelmis. Simdi satarik diye stoklayanlar 2. elde napacak acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 normalde de yaptiklari birseydi ki..acentede 6 ay sonrasina anca diyorlardi ..hemen istersen 3 4 fazla verip bunlardan aliyordun..ustune % 5 de zam geldiyse arti dovizden de artacak fiyatlar..3 4 yerine 8 10 fazla vereceksin bunlardan alacaksan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Genwa said: Anladigim kadariyla benim baktigim araclara %5 gelmis. Simdi satarik diye stoklayanlar 2. elde napacak acep. Araba kalmadı gibi bişi zaten. Bu saatten sonra da 2017 üretimler gelir onlarda da dolar kuru nedeniyle kafadan %7-8 zam yansır + %5 ötv vs derken bugün 100k anahtar teslim olan arabaya yılbaşında 115k çekerler minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar