sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ginaly said: valequenta said: bruma tabiki overall karsilastirilmaz ama messi'den sonra en iyi calim atan futbolcudur dunyada. facepalm http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/000/554/facepalm.jpg ya galatasaraylıyım falan da, bu adamın kafası gerçekten muhteşem be. ergin ataman title'ı son derece hafif kalıyor. ROK verilmeli bence.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 tebrikler seyirci rekoru kırmıssınızzaaaaaaaa
tunch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 /troll 1 GS top şişirmedi ve gol atamadı /troll 0
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 madcow said: 3 5 2 boyle olmazki arkadas bir tane kanat ozellikli oyuncun olacak bruma da sinan da iceri kırıyor zaten kalablaık olan iceriye dalamıyorlar. Bosuna dunyada 3 5 2 oynayabilen tek bir takım yok yani. Ya da savunmacıların kanatlara cıkıp orta acacaklar. bu taktik anca sigthorson ve yasin sahada olursa olur podolski ve sinanla olmaz. Bir de penaltımızı da yemisler. Guzel ya ofsayttan gol ye penaltını vermesinler falan. Brumanin kırmızıyi es gecmissin
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ahahahahawhdahwdhwahdawhdhawdhawdhawhfawfawhawfawfaw madcow said: Tolga sag bek? Abi herif 1 oyuncu degistirmedi degistirmedi sonra bi anda 3 5 2 e donduk neybu arada yine ofsayt. gg bu mac boyle biter. Takımın kafası karıstır resmen madcow said: 3 5 2 boyle olmazki arkadas bir tane kanat ozellikli oyuncun olacak bruma da sinan da iceri kırıyor zaten kalablaık olan iceriye dalamıyorlar. Bosuna dunyada 3 5 2 oynayabilen tek bir takım yok yani. Ya da savunmacıların kanatlara cıkıp orta acacaklar. bu taktik anca sigthorson ve yasin sahada olursa olur podolski ve sinanla olmaz. Bir de penaltımızı da yemisler.Guzel ya ofsayttan gol ye penaltını vermesinler falan. valequenta said: hic beklenmedik luzumsuz bir kayip oldu. iyi oynadik sayilir onur iyi kurtarislar yapti, 13-0 filan heralde korner var yanilmiyorsam. 3 kere geldiler 3 kere ofsayt 2 sini vermedi ofsaytin biri gol oldu. bjkali eyyamusun hediyesi oldu. bruma tabiki overall karsilastirilmaz ama messi'den sonra en iyi calim atan futbolcudur dunyada. burada anadolu futbolcusu, en fazla 12m eder filan diyenler vardi. komedi. tolga ve carole premier league kalitesinde. eren'in son saniye girmeyen rovesatasina daha cok uzuldum 3 puandan. madcow said: hahaha okadar belliydiki yiyecegimiz.bu arada tabiki ofsayt valequenta said: Aydinus valequenta said: Bjkali eyyamus madcow said: Yok ya acık ofsayt bir ayak ilerde herif. valequenta said: Net ofsayt arada futbolcu filan yok görülmeyecek gibi değil. Bjk maçının yan hakemini de değiştirdiler zaten bu çakallarla ugrasicaz bu sene valequenta said: Ofsayt
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ben Ceju ile karsılastırmıstım. Ki cejudan en az 30 cm ilerde herif topa dikkat etmemisim. Zaten oyle hakkımız yendi diye cıldırmadım yani JOR a sovuyorum mac bittiginden beri. Senin yazdıklarını da cıkartırız diger maclarda cok istersen. Podolskinin bariz cekilmesi var ceza alanı icinde bari onu da konusalım.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 nooldu şimdi zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı?
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Hayır hakeme gercekten cıldırdıgım bir mac olsaydı da calısmanın bir amacı olsaydı boyle haksızlıktan kıvransaydım.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 7 dakika uzatma da iyiymiş, Fener'e verilse gslilerin göz yaşından durulmazdı buralar...
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 yekeyeke said: nooldu şimdi zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mı? daaaaaaaaaaaaaaaaaaa aslında geçtiğimiz sayfada espirisini yapmıştım pek rağbet görmedi 8-) BU ARADA YAPMAYIN BEYLER OFSİTE İŞTE
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Ohh mis gibi bir zaaaaaa çekeyim şimdi
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Gsaydinus Brumanin kırmızıyi es gecti
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 ofsayttan gol yediğine inanıp maçı bu sebeple kaybettiğini iddia edip, ofsayt çıkmayınca haksız olmadığını savunmak sadsafawfawa bence haksızlıktan kıvranmalısın ofsayt değil :(
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mac bittiginden beri JOR yuzunden taktiksel olarak neden macı kazanamadıgımızı yazıyorum ama tabiki 'hakeme yıktım butun maglubiyeti' bari okusan ya. Bir de kendin farklı birsey yapıyor olsan anlayacagım tatava yapmanı. Yıllarca hakemlere haksız haksız aglayıp bir de gelip sunları yapıyor olman yazık. dreagloth said: evet demin ki açıdan net göründü, tek ayağı önde de yakalayamaması bence de normal al bu da pozisyonun tekrarı sırasında bizimle beraber ofsayt oldugunu dusunen bir besiktaslı. Eminim kendisi de bizim maglubiyetimizi hakeme yıkmaya calısmıstır.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 olm beşiktaşlı olmakla ne alakası var, beni salak saçma tartışmalarınıza alet etmeyin :)
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 besiktaslı olmanın onemi dısardan rakip gozuyle bakıp senin de pozisyonu ofsayt sanmıs olman. manyak dadandı gitmiyor bi de. surekli bir bana laf atma cabası icersinde. belki mantık cercevesinde kurtulurum diye mantıklı onermelerle uzak tutmaya calısıyorum ama olmayacak sanırım.
Öne çıkan mesajlar