yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yeni expansion 6 temmuz'da spring şampiyonası öncesi açıklanacakmış. bunu da bu kadar erken beklemiyodum. ağustos başı çıkıyo kesin heralde. ortası sonu falan olur diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 6 nisan diil miydi ungoro. yenisi 6 ağustos'ta çıksa tam 4 ay oluyor. artık tam 4 ayda 1 expansion çıkaracaklar yani normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Mobilden oynayan var mi? Login olunca quest sayfasi cikiyor ve oyun patliyor. Battle.net de redirect loop veriyor gunlerdir, benzer sorunu olanlari bile okuyamiyorum. Yardim pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 şimdi baktım sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Daha az önce bi quest rogue ben bekçi dayağını bırakırken ağzımı kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Rdu ya bastım lan, Ergenlik dönemini bitirdi olgunlaştı , artık şampiyonluk için hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 hiç birini tanımıyorum kolento dışında. kolentoya bastım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ben de rdu'ya basıcaktım vazgeçtim kolento'ya bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 pack şansı mı var link atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 var tabi önceki sayfada link de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hGRezXhVXfY hizli hizli izledim de.. adam %100 misslemis resmen heueh.. rogue ve warrior questler icin 1 yildiz.. lock ve hunter questlere 5 yildiz.. hadi questleri tutturmak zor belki ama glyph'e 2 yildiz vermeyi cok anlayamadim hehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben random bastım bu sefer ya nasılsa en iyi oldugunu düşündüğümüze bastıgımda ilk turda eleniyo tamamen şansa bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 ben ilk romene basacaktım sonr amerikalıya basmaya karar verdim ama gönlüm romende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Çinliye bastım. Çinli ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 k1nJo said: oo rog mu nerflenmiş /summon Vinghtor quest rog nerflenmesi gerekiyodu abi. blade flurry nerflenmemesi gereken bi kartti. veya mantikli nerflenmesi gerekiyodu. ya ayni tutup 4 mana yapacaklardi yada manayi sabit tutup sadece boarda vursun yapacaklardi. rog wep class olup wep gameplayi olmayan biseye dondu bu yuzden. ama quest rog mal bi dek. helal gercekten 2.5 ayda nerf gelmesi muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 oyunun kendisi mal zaten abi. hâlâ pirate warrior'ın revaçta olduğu bi oyun lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 https://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20720846/it-is-never-too-soon-for-the-midsummer-fire-festival-7-4-2017 Questlerinizi yapmayın yarından itibaren questler (1 haftalığına?) 2 kat gold vericekmiş. Uyarıldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 mesaj tarihi 4/7/2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 akşam 10'dan sonra geçerliymiş EU için. sabah heba ettim 2 tane quest'imi bilmeyip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 tüh lan, bende yarın gelir diye 3 questin tekini bitirdim az önce, 50 gold piç oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Ohh ye 100 gold, 80 gold ve 60 goldluk 3 quest varken geldi şaka gibi. Direk 200, 160, 120 diye görünce içim bir hoş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 tavern brawl packlerinizi açmayın ağustosu bekleyin. legendary çıkarsa garanti olmayan bi legendary açarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bu adam kesin kayserili yahudi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ben baya baya quest yapmak için bile dayanamaz oldum oyuna. popüler bütün matchuplar %70-%30, fenalık geliyor snowball snowball maçlardan. Kazanırken kendin muhteşem oynuyorsun diye değil, kaybederken berbat oynuyorsun diye değil. Oyun senle oynamaya başladı artık. Oynamayın gidin güneşlenin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Bi kısmınız görmüşünüzdür önceden de bi süredir yeni expansion lich king temalı olucak deniyordı Resmi çin hs sitesinden alıntı resim https://m.imgur.com/gallery/pRhHB Altında da knights of the frozen throne yazıyomuş Medivh yada ungoro gibi testise vururlarsa çok ağır kan çıkıcak Görelim bakalım 9unda açıklıyıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar