Eternal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Pordakal said: Birinde cogu kisinin gozunden kacabilecek bi lethal var. Diğerinde ise portaldan gelen 2 minionu oynamak. Evet cok benzerler. geyik yapıyoruz şampiyon sakin ol. aralarındaki farkı görebilicek tecrübeye sahibim hs'de. relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 o tum manaya 2-2 koyan druid beni de yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 O druid deck'i baya iyi bu arada ya. Hunter-AggroDruid-Pirate meta'nın hızlı tarafını, taunt warr. ve priest yavaş tarafını oluşturacak gibi. Quest rog meta'nın highrollayan cins deck'i olur. Böyle bi meta düşününce ne iyi oluyor bilmiyorum. Elemental şaman belki orta direkten yardırır. 1-2 paket daha açıp çıkmazsa şerazin yapıp miracle oynamak istiyorum ya o taraftan bakamadım bi meta'ya hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bana çıktı sherazin pek keyif alamadım aldım ama az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Eternal said: https://www.youtube.com/watch?v=Mr5bHd4TDLY şu oyuna yapılmış en büyük ayıp sorry emoteunun kaldırılması off ekop'un videoyu görünce aklıma şu geldi https://www.youtube.com/watch?v=NaUPF67V7_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 rank 10-5 arasini miraclela gectim ben ama rank5ten sonra yuzde 30 win rate 20 kusur macta. tutunamadim miracla rogla. midrange hunter baya gebertiyo bu arada ama hunter arttikca priest artti taunt warrior artti falan. bi dek bulup legenda zorlicam bu sefer main accountum banlandigindan beri legend olmadim tekrar. bu da demek oluyo ki oil rogdan beri olamamisim dfkhjdfhjdsjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ne kadar yavaşlarsa quest mage o kadar iyi olur grill ve antonyo olan versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Bi tane force of nature otk vardi en efsanesi oydu ya. Adam cw oynuyodu 40hp mi ne vardi asdf eski bir twitch ci adini unuttum. Artik pek piyasada yok birakti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Ving naptın da banlattın kendini?? quest mage'in oynanabilceği kadar yavaşlayacak bi meta yok, olmasın da zaten o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yav said: Ving naptın da banlattın kendini?? quest mage'in oynanabilceği kadar yavaşlayacak bi meta yok, olmasın da zaten o kadar :D uc kere hacklenmis hesap toplamda wow accountundan girip gold satilmis. ucuncude pasaport kimlik banka hesabi bilgilerini falan istediler accountu acmak icin permanent flag yemis account. skypetan aradim blizi belki 5-6 kez konustum. ingilizceye cevirtip noterletmemi istediler falan. sikerler diyip yeni account actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 rogue things sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 abi su yeni priest legendarysi var ya onu cektim heriften bide mindblast cektim. koydum mind blast attim bitane daha verdi. prep+mind blast attim bitane daha mind blast verdi. prep salladim adam yandi bitti kul oldu zaten 15 dmg sadece mind blasttan sdkfjdshjsd ay lav rog. ama rank5ten sonra tutunamiyom rogla olduramadim. hunter otoloss direk. quest rog taunt warrior cok zor. pirate warrior yine zor. anlamadim nasil miracle ile legend falan oluyo millet. taunt warriora quest mage'e dmg yetmiyo agro druide payrita huntera defans yetmiyo e nasil oluyor amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Belki daha iyi oynuyolardır abi senden, bi de böyle düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 uff ne critledi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Hahaha ilahi yumy şimdi senin söylediğin de laf mı 8-) Ozruku daha kırmamıştım ama gerizekalı olduğu kadar eğlenceli de bi kart counterı olmayınca. O da 5 oyundan 1i belki oluyor tabi lel Şaka maka priest questi için yaptığım purify priest eğlenceli çıktı, şimdilik fena gitmiyor oyun. Da işte pirate warrior gibi kemoterapi isteyen deck çıkmadı ona üzülüyorum =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 o kadar iyi mi quest war ve mage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 warriorı bilmiyorum da mage çok zevkli ve iyi rog dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 q-magein elindeki antonidas veya sorcerers apprentice i warriorun dirty rat ile boarda indirmesi üzücü oluyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 bende ikisi de yok, giantlı mage oynuyorum ben. decki koyayım hatta 1 sn değişiklik yapmış mıydım hatırlamıyorum şu an, ona da bakıcam birazdan. edit: yapmamışım. yapsan yapılır aslında çok gerek yok ama. 1 shimmering tempest daha konulsa koyulabilir, 1 arcanologist yerine. 1 arcanologist ile 1 tanesini çeksen iceblockların yine yeter herhalde. http://i.imgur.com/3DpG0iR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 dünyanın en bayık decklerinden biri olabilir şu sikimsonik mage deck'i fireball spamledigin.. Tek bir amaç ugruna oyun boyunca mücadele veriyosun .. olm gidin ungoro priest control oynayın her maç başka bir olay.. bu rogue ve mage oynayanlara üzülüyorum ve acıyorum. hele o rogue'lar bide çok farklı bişeyler yapmış ve maç cok farklı geçmiş gibi well played.. demez mi.. heryere 5/5 inip 10 tane vurup.. well played diyo.. hmm harika oynadın amk müthiş bi maçtı.. gitti geldi oyun ikimize well played.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 pirate warior'dan sonra nerdeyse f2play ez deck rogue'a da laf etmeler geldiyse, işler yolunda gidiyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Uuuu birilerine acı çakılmış, hunharca suratına suratına vurulmuş. Well playedler here we golar içimize oturmuş belli. Eternal sana bi kasa çamdibi gazozu yazıyorum, quest rogueun yaptığı gazı alır. GEĞİRTİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 rogue a laf etmedim quest rogue oynayana lafım. yoksa ben de şirazin miracle oynuyorum.. oynadıgım deckler içinde. işlerin yolunda gittigi falan da yok, hunter yine eski lamerligine geri dönmüş o yüzden ona bişey demiyoruz. onun dısında işte yeni lamerlerimiz quest rogue ve tek amacın fireball atmak olan o skim mage. Hearthstone birşeyin üstüne kurulu olmaması gereken bi oyun. bunun en güzel örnegini control priest'de yaşadım ve çok eglenceli bir deck. elisa gibi kartlar olması gerekiyor ve oyun daha çok kontrol ve takip-tahmin odaklı olması gerekiyor. At yere 1 mana 5/5'i well played de.. antonidas at aprentis in fireball spamle well played'de. alakası yok wp ile falan. lamerim demenin hearthstone'cası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 axedice said: Uuuu birilerine acı çakılmış, hunharca suratına suratına vurulmuş. Well playedler here we golar içimize oturmuş belli. Eternal sana bi kasa çamdibi gazozu yazıyorum, quest rogueun yaptığı gazı alır. GEĞİRTİR hepiniz lamersiniz igreniyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 saltdice kenarda bekliyor yarası olan varsa gidip basayım tuzu diye jaıısdajo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar