Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Spyro said:

bahsettigim priest decki ile pirate warrior yenemiyorum bu arada..

kagit uzerinde etkili cevaplar var gibi duruyor ama olmuyor niyeyse.. asiri hizli deck..

bi de pirate druid cikti dun karsima.. fena bir seye benziyor.. 3. turnde concede ettim :)..

Ahah o druid fena ben de 3-3 um, ama pirate warrior i tokatliyorum genelde Tar Creeperlar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Top deck antonidas iyiymiş baya. Bizim ağlaklardan birinin karşısına gelseydin forumun barajları taşmış sel altında kalmıştık yine.

adamın 5 kartı var elinde lakkari atıyo 2 tane silverware discardlanıyo :D

hatta inandım replayini buldum

https://hsreplay.net/replay/Km9iSHAPduXvmgFK3y9A3T#turn=4a
Sosyal ağlarda paylaş

yeni expansiondan sonra priest oynamaya başladım. fena değil şimdilik. shadow vision ile 2 manaya 5 vuran spelli çekmeye çalışıyorum. prophet velen + 2x radiant elemental kombinasyonunu becerebildiğim oyunlarda keyfime diyecek yok. tabi 1 tur öncesinde attığım radiant elementalın yaşıyor olması lazım :)

bir de mage questini tempo destesi içinde oynamayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne takibi, ne tembelliği ya. kim takip yapıyor ki oyunda? karşının kartlarını bile saydırıyorlar tracker kullanıp.
hatta kaçıncı turn'de çekmiş onu gösteriyolar lan, şunu istemem için takip et diye laf atmanız bile ayıp yani.

edik: bu arada tabi ki takip etsem ederim aşırı zor bi şey değil de turnuvada oynuyormuş gibi kasmaya gerek yok. karşı tarafın turn'ünde başka başka şeylerle ilgileniyorum oyuna bakmıyorum bile.

kaldı ki blizz bile zorlaştırmıyor ki, aktive edilebilecek kartların çerçevesini yaktırıyor işte bkz reno, kazakus vs.

şimdiye kadar ekstradan elimize gelen kartların ayrı bi önemi olmadığı için yoktu ama muhtemelen yaparlar bi çerçeve. yapmaları lâzım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...