sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 trogg totem golem için son 6 saat. çok neşeliyim. gerçi 24 saat sonra da midrange elemental shaman'dan şikayet etmeye başlıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kripp 150 pack'te mi ne 9 legendary açtı ballı pezo. ama 4 tanesi duplicate :D sonra serverlar patladı minesweeper'a döndü sahdufhadsu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Dog quest mage oynuyor antonidasli Cok heveslendim iisallah meta oturunca ise yarar olur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Yarın değil miydi ya başladı mı? Açak mı packleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ahuah mage kombosuna gel 2xsorcerer's > copy/summon 4 mana spell > time warp soraki turn antonidas ile sınırsız fireball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Kripp 400 pack açtı ve hala 11 legendary eksik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 tunch said: Dog quest mage oynuyor antonidasli Cok heveslendim iisallah meta oturunca ise yarar olur :( ohh demin 3 PogChamplik kombo yaptı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yav said: ahuah mage kombosuna gel 2xsorcerer's > copy/summon 4 mana spell > time warp soraki turn antonidas ile sınırsız fireball He iste bunu diyorum cok eglenceli. Kartlari cekene kadar stall. 2 ice block 2 ice armor vs vs son boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gençler gece 2:30'da mı stream yapiim yoksa yarın öğlen gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 offfffff rogue çok iyi ya. iyi olmasını bekliyordum da, tahmin ettiğimden de iyi. inanılmaz hızlı. dog resmen daha en baştan çat diye optimal listeyi yaptı. inanılmaz adam gerçekten. başta wisp koymuştu, stonetusk boar ile değiştirdi sonra. ama onun dışında baya ciddi işliyor deste. rank 3 legend oldu adam ya :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ve rank 1 oldu ahahaha. quest inanılmaz ya. inşallah onu açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ben de izliyorum onu ilk başta çok iyi çekiyo lan hadi ordan şirifsiz falan diyodum ilk 3-5 maçta ama görüyoruz ki deck akıyo ben de istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 sabonis said: ve rank 1 oldu ahahaha. quest inanılmaz ya. inşallah onu açarım. sanki açmasan direk craftlıycak kadar dustın yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 moroes DElemiştim AYA yapıcam diye. gerçi olmazsa olmaz gibi değil ama.. uf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yagut ne agladı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bütün decki 5/5 yapmak falan öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kolento çok güzel tokatladı dogu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gelmemiş hala gg daha da oynamam hs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 lan o kadar bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kolento farma bagladı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bazı kartlar otk'ya neden oluyor diye nerfleyip mage'e otk vermek.. ulan tam blizzard işi ya adsasfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://www.hearthcards.net/cards/16352a45.png http://www.hearthcards.net/cards/46d4752f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 GEGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 İYİ TARAFINDAN BAKIN LADDER OYNARSANIZ HALA T1 TROGG T2 TOTEM GOLEM GELEBİLİR !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar