Bonjo Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bi brawldan keyif aldım sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bu ragnarosu golden yapma hesabı devam ediyor mu? Ediyorsa yapayım ben de madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Eğer ragnaros yoksa elinde hiç evet yap, yok normali varsa hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 akşam 8'de stream var, bütün kartlar açıklanacak. ya stream'de açıklarlar komple, ya da bi kısmını stream'de gösterip sonra facebook'a falan koyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Açıklanmayan kaç kart kaldı? Epey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bu exp kesin craftlayacağım dediğim ilk legendary minion bu oldu gibi. Elise konusunda hala çok kararsızım, zamana bıraktım o konuyu. Edit: Birde play değil ha, direk summon, asıl imba kısmı orda. Onxy Bishop'la çıkardıkların bile aktif oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Clutchmother Zavas diye bir kart var. Discard deckine direk girer ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 sabonis said: bu kartın fantazisi şey mi spirit master innervate innervate nzoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 dudu ya gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Living mana ile manyak sinerjisi var o kartin :D baska da bilmiyorum. Guzelim sylvanas bunun icin mi feda edildi :( Benim gozum de priest questinde valla. Highlander priest ounamak istiyorum, raza cok hosuma gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 şimdi arkadaşlar bana yardumcu olun ben hiç craft yapmadım bu oyunda bi araştırdım şu an kassam disenchant etsem 3k fln dust geliyor bunu nasuk kullanayım, wild'e geçicek kartları craft et fln diyolar ben anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Anlayana kadar craft ve disench yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 agatör işte kazancım olucaksa craft edeyim keza bazı kartların değerleri değişecekmiş fln, karlı bi tarafı var mı su an kart craft etmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 şu an bişey yapma, budget deck diye araştır onlarla takıl bence expansion çıkıyo en azından onu bekle 10 gün sonra + 1 ay da meta yerleşmesini falan para harcamaya niyetin var mı falan onlar da önemli tabi full standart oynarım abi ben kartım da çok değil diyip kendini ikna etmene bağlı wild'a geçecek kartları kırman. biz çok akıl veremeyiz o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Standart disina cikacak olan classic cartlardan yoksa elinde craftla, dustlari geri gelecek zaten koleksiyonunda tutarsin. Baska bi craft yapmak icin beklemek ve yeni metayi gormek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Eğer elinde ragnaros ya da sylvanas windrunner yoksa, olmayanın yerine direk golden olarak craft et. Hem harcadığın 3200 dust geri gelecek hem de onu kırınca 1600 dust daha kazanmış olacaksın. Bunun dışında kasman gereken bir şey yok. Elinde normali varsa gene hiçbir şey yapmana gerek yok kazanç sağlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 harcadığı 3200 nasıl geri geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 tunch said: Standart disina cikacak olan classic cartlardan yoksa elinde craftla, dustlari geri gelecek zaten koleksiyonunda tutarsin. Baska bi craft yapmak icin beklemek ve yeni metayi gormek daha iyi. hah bana böyle şeyleri anlatın işte ben kart arzumdan doılayı kraft etmek istemiom,dusttan kar etmek için craft etmek istiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 DeBuffAndHeal said: harcadığı 3200 nasıl geri geliyo Ragnaros, Sylvanas windrunner ve birkaç kart daha yeni exp gelince standart dışı kalacak özel bir durum olarak. Bu özel durumdan dolayı Blizz bu kartların tam değerini bize direk dust olarak ödeyecek. Yani aslında diğer kartlarıda ödeyecek ama onlar birşey tutmuyor zaten. Asıl konumuz bu sebeple legendary kartlar. Yani hem kartlarımız bize kalacak hem dust karşılıklarını alacağız ama artık standart modunda kullanamayacağız. Bu sebeple elinde bu kartlardan biri yoksa direk golden yapıp 3200dust direk, 1600 dust kırınca diye güzel dust kazanmak mümkün. Zaten baştan bizde olmadığına göre sonrasında da olmasına gerek yok diye düşünüp kırıyoruz. 1600 dust net kar ediyoruz bu sayede elimizde normali yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Raggy de yok slyvy de yok ama sadece 4k dustım var. Maksimum nasıl kar edebilirim? Aklıma birini golden craftlayıp öbürünü normal craftlamak geliyor, onun için 800 dustı şimdiye kadar kırmadığım ama gereksiz (master of ceremonies vb.) goldenlardan çıkarabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 edit: yanlış hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Elinde normal varsa goldenını craft ettiğinde bişey vermiyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Elimdeki normali şimdi Disenchant ettim diyelim. 400 aldım. 3200 harcadım golden yaptım. Blizz bana 3200 geri veriyor. Sonra golden'ı Disenchant yapıyorum ve 1600 alıyorum. Totalde 2000 kazanıyorum. Elimdeki normali Disenchant etmemiş olsam da 1600 vereceklerdi. Sonradan kırınca da 400 alacaktım. Yine totalde 2000 olacaktı. Tamam şimdi oldu o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Normali varsa normalden 1600, artık istemediğin için 400de kırdın 2000 dust geldi. Bu işlem öncesi 5k dustın varsa artık 7k var. Normali varken golden yaptın, bliz sana artık normalin dustını vermiyor sadece golden'ı veriyor 3200 odan alıyorsun, 1600 kırıyorsun, 400de normali kırıyorsun çünkü diğer durumun sonunda da rag olmuyordu elinde. 5k dan 3200e golen yaptın 1800e düştün. 1800+3200 bliz geri verdi+1600 sen kırdın+400 normali kırdın gene 7k dustla bitiriyorsun bu işlemi. Yani normali varken golden yapmak bir yarar sağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar