Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

normalin varsa, golden'ı yapmanın dust olarak bi avantajı olmuyor, hatta zararı oluyor.

golden'ı yapmazsan, direk 1600 dust geliyor.
golden'ı yaparsan, bedavaya golden'ını yapmış oluyorsun, üstüne 400 dust alıyorsun normalini kırarak. yani aslında 1200 dust'a golden legendary yapmış oluyorsun. meh yani.

ben dokunmucam bişeye.
Sosyal ağlarda paylaş

zarari oluyor demek cok dogru degil.. golden yapip normal kirarsan tabi ki zarar gibi olur :).. golden alip golden kirarsan notrsun.. tek kar edecek olanlar elinde hic bu kartlar olmayanlar..

ama dedigin gibi ucuza golden yapmak isteyenler icin bir firsat bu.. ya da hicbir sey kirmayim, bedavaya ekstradan bir goldenim olsun diyorsan (benim gibi) yine iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

ucuza yapmış gibi oluyosun da aslında ucuz da değil yine aynı dusta yapıyosun.

blizz o dustları sana verecek zaten her türlü. sen aslında yine 3200'e yapmış olacaksın sonuçta.

hani aynı düşünce ile blizz'in o verdiği dustlarla ragnaros veya sylvanas yapmak zorunda değilsin ki tut başka bi şeyi golden yap aynı kafayla yine ucuza yapmış oluyosun dersin lol.
Sosyal ağlarda paylaş

olm neyden bahsediyorsunuz anlamiyorum..

kisaca dedigim su.. golden ragnaros yapmak ile yapmamak arasinda hicbir fark yok.. biri digerine gore daha zararli degil..

3200 dust harcadin golden rag yaptin, sonra blizz o 3200'u geri verdi.. diyelim ki pisman oldun.. boz onu, 1600 dusti al.. yapmasaydin da 1600 alacaktin.. bu sekilde de 1600 aldin..
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:
hani aynı düşünce ile blizz'in o verdiği dustlarla ragnaros veya sylvanas yapmak zorunda değilsin ki tut başka bi şeyi golden yap aynı kafayla yine ucuza yapmış oluyosun dersin lol.

benim dedigim sey o degil..

ragnaros'tan gelen 1600 + kirmaktan gelen 400 dusti kullanarak cairne yapmaktan bahsetmiyorum.. o zaman golden cairne'im oluyor ama ragnarosum gidiyor..

simdiki durumda ben 1200 dust harcayarak ragnarosumu golden'a upgrade etmis oluyorum.. rag ve sylvanas disindakilere yapamam bunu..
Sosyal ağlarda paylaş

ya sonuç olarak ucuza golden yaptığınızı düşünmeyin abi. yine 3200'e yapıyonuz.

ha o gelecek 1600 dustı kullanıp da illa bi leg'i golden yapayım diyosanız da işte ragnaros veya sylvanası yapmayın bence.

yani (benim gibi) erkenden golden ragnaros ve sylvanas basanlar için söylüyorum, kesinlikle o yaptığınız goldenları kırın diyorum wild'a geçtiklerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

hee dogru lan dusunmedim onu :P..

neyse kisaca farkeden bi sey yok diyorum deminden beri.. zarar yazildi yukarda.. o yuzden yazdim..

olm "pişman olursan golden'ı kırarsın, eski haline dönersin" nedir ki.

yapacan golden rag'i, öle mal mal müzede duracak. sonra bi gün dust'a ihtiyacın olacak. "ulan golden rag kırılır mı" diyeceksin aya'sız druid oynamaya devam edeceksin falan adshfudsahfu.

yani illa ki bir gün dust'a ihtiyacın olacak. o gün golden rag kırsam mı, ama offfffff çok güzel duruyor yaaaaa diye ikileme düşmemek için, bugünden yapmamak en güzeli :D
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

olm neyden bahsediyorsunuz anlamiyorum..

kisaca dedigim su.. golden ragnaros yapmak ile yapmamak arasinda hicbir fark yok.. biri digerine gore daha zararli degil..

3200 dust harcadin golden rag yaptin, sonra blizz o 3200'u geri verdi.. diyelim ki pisman oldun.. boz onu, 1600 dusti al.. yapmasaydin da 1600 alacaktin.. bu sekilde de 1600 aldin..

Bide normalleri var. Onlarida kirip 400 de ordan almiyoz mu?
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

ucuza yapmış gibi oluyosun da aslında ucuz da değil yine aynı dusta yapıyosun.

blizz o dustları sana verecek zaten her türlü. sen aslında yine 3200'e yapmış olacaksın sonuçta.

Hocam bu nasıl bir matematik hesabı ben hiç birşey anlamadım.

Şimdi bir hayali kahramanımız var bu adamda normal ragnaros ve carnie ile birlikte 5000 dust var. Bu arkadaş golden legendary istiyor, 2 durumunu karşılaştıralım.

1) Golden ragnaros yaptı ve dust'ı 1800e düştü. Patch günü gelince golden ragnaros sebebi ile blizzard buna 3200 dust verdi, arkadaşta normal ragnaros'u kırdı 400 dust aldı. Böylece son durum olarak elince golden ragnaros, normal cairne ve 5400 dust var artık.

2) Golden cairne yaptı ve dust'ı 1800e düştü. Patch günü gelince normal ragnaros sebebi ile blizzard buna 1600 dust verdi, arkadaşta normal cairne kırdı 400 dust aldı. Böylece son durum olarak elinde normal ragnaros, golden cairne ve 3800 dust var artık.

Yani golden leg yapmak işinde 2 durum arasında net 1600 dust fark etti.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam doğru.

ben böyle sağlama tarzı bi şey yapmak yerine şöyle düşündüm:
1)bize 1600 gelecekti ama biz golden ragnaros yaptık bedavaya. 400'e de normali kırdık -1600 gelmedi- hâliyle 1200 zarardayız.

2)golden yapmadık, direk 1600 aldık. 3200'e golden cairne yaptık 1600 zarardayız. 400'e de normal cairne kırdık yine 1200 zarardayız.

ben böyle düşünerek beynimi yaktım.
üstüne de spyro'yu da kandırdım sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...