Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Beni çok deli ediyor bu emotelar yani çok lüzumsuz keşke kaldırsalar
Yani squelch etsende biliyosun o orda çekiyor emote kendini tatmin ediyor.
Gıcık bişi ya.

Ama şöyle olsa olabilir,

Mesaj tarihi:
dragon pirate warrior ve renolock ile çok rahat 5'e çıktım. 96 maç mı ne sürdü bu arada.

ama şimdi üst üste 4 tane hiper ballı aggro yendi beni, 6'ya geri attılar. renolock ile aggro'nun hiper çekmemesine bağlısın biraz ya. arkadaş şu nasıl bir çekiş ve topdeck.... https://hsreplay.net/replay/Ftn3SGFQmEQw7T2KbgitoM
Mesaj tarihi:
ben de eski aşkım valeera'yla rank5'e çıktım bugün.
oyunda güzel oynadığın sürece bu kadar tatmin eden başka class deck yok yahu (bence-freeze mageciler karşı çıkabilir ama o da çok hipster decki artık)
sanki elimle ben fırlatıyorum pıçakları falan
tempo kelimesinin anlamını iliklerine kadar hissediyosun

eski miracle'larda işe yaramayan kartlarla öyle ekrana bakakaldığın durumlar daha çok oluyordu. şimdikinde o kadar fazla olmuyor gibi
si7'ları kaldırmaya başlamış millet ama ben conceal ve adventurer'ı attım si7'larla oynuyorum

counterfeit coin çok güzel

belki bir gün shaku da craftlarım. hypelanmaya başladı millet lifecoach falan oynayınca şimdi. ben elim tetikte bekliyorum şimdilik.

listem şu (-shaku+c.coin): http://imgur.com/a/LB1vH

- - -

reno mage de çok iyi
ama çok uzun sürüyor her maç

yalnız meta güzel sanki
reno mage, miracle rogue falan epey konsantrasyon planlama isteyen zor T1 deckler
aggro'ya gelince, shaman da pata küte go face bi deck sayılmaz
pirate warrior oynamadım ama rakiplerden bildiğim kadarıyla çapı belli bi deck

neyse yani iyi bence böyle
Mesaj tarihi:
Dün listemde biri rank 19 felan genç bir çocuk golden legendary açtı tebrik ederim dedim , bir kaç sn geçti bir daha leg ,1 dk geçti üst üste leg felan.
Dedim noluyo kaç pack açtın sen , dedi 22
5 legendary 1 i golden
Herhalde dünya rekoru kırdı.
Şans önemli.
Mesaj tarihi:

önceki sayfanın sonundaki liste iyi dediydim

rank11'den sonra sırf rogue oynadım

bu da bonus, maç yaptığım ünlüler albümüne girsin

Mesaj tarihi:
fazla value odaklı oynadığın için elinde anlamsız kartlar gerektiğinden sık birikiyor olabilir
mesela orda drake'i no matter what evis'lemen lazımdı gibi

coin'leri de illa auct.ile kullanmak için tutmak yerine innervate gibi ramp yapmak için; misal t3 pillager t4 drake, kullanmak iyi oluyor (yapmıyosundur diye demiyorum da demiş olayım dedim dsf)
Mesaj tarihi:
https://www.twitch.tv/kolento/v/114038602?t=01h14m52s

kolento'yla epic mücadele sdf

son turn leeroy'u zamanında çekeceğime emin bir şekilde şaaptım, çekemedim. suratı evis'lemezdim lan bilseydim üzücü oldu biraz :D

3.05'de tekrar bi maçımız var ama elim çok fenaydı onda
auct.prep prep swashburglar oynamak zorunda kaldım
beyfendi ben olsam ilk prep'den sonra swash'ı oynardım diyor halbuki onu 2.prepten sonra anca çektiydim. chat'le birlikte hakkımı yemişler :(

neyse bi şekil 190'a kadar çıktım sonra dümdüz aşağı düştüm gene 700 falan :d
Mesaj tarihi:
reno'nun ana meta destesi olduğu oyundan nasıl keyif alıyorseunuz hala anlamış değilim :(

bütün olay 6. tura bakıyor şaka gibi

ek : ayrıca 4 oyundur üst üste patches'ın elden gelmesi -.-
Mesaj tarihi:
tunch said:

reno'nun ana meta destesi olduğu oyundan nasıl keyif alıyorseunuz hala anlamış değilim :(

bütün olay 6. tura bakıyor şaka gibi

ek : ayrıca 4 oyundur üst üste patches'ın elden gelmesi -.-

reno oyundaki en güzel dizayn edilmiş, en dengeli kartlardan biri. asıl meta'nın yarısı face shaman ve face warrior iken millet zevk almıyor. beynini aldırdığın deckler işte.
Mesaj tarihi:
Reno'nun yerine ne gelecek acaba?
Bold tahmin yapacak olursam ya 20 armor falan veren ya da tum karakterleri full iyilestiren bir kart bekliyorum.

Kabal olayiyla birlikte highlander decklerin gelecegi kesinlesti gibi hissediyorum, hos ayni mantikla jade ve handbuff mekaniklerinin de devami gelmesi gerekir o yuzden pek emin degilim. Ama kazakus, raza gibi kartlari yqlan etmesinler yaziktir.
  • Yeni Oluştur...