Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

feverfeverray said:

daha bir tane legendary açamadım.

ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum.

118de 4 çıkardım ben ya. Cenabetlikte Beni geçmen biraz zor =)

yahu bu hakkaten efsaneymis.. bunun bir tik alti 120 packte 3 legendary.. o da zaten minimum alacağın sayi (40 packte 1 garanti diye diyorum)..

FeelsBadMan
Sosyal ağlarda paylaş

Ben. 16 pack actim sadece. Aya blackpaw mi ne var ya o cikti. Sonra tavern brawldan ysera cikti e iyi dedim yoktu

4400 dust falan var bekliyorum meta otursun diye.

Red wyrm rog oynuyom bide spyronun kodugu control warrior.

Butun priest deckleri uzerimden gecti simdiye kadar warriorla oynarken. Autoloss gibi bisey priest gelince ama en azindan pirate warriora karsi is yapiyo
Sosyal ağlarda paylaş

o deck icin en zor match-up'lar druid ve priest evet.. ama priest ile %50 tutturuluyor yine.. dikkat etmek gereken mümkün oldugunca tempo oynamak.. 10 manaya bekletmeyip 8 manada dumduz grom oynamak gibi.. ya da boardda rakip minion yokken sylvanas atmak gibi seyler.. zaten nedense entomb oynamiyorlar genelde (reno priest'te bile).. dun tam rank 5 olacagim macta karsima priest geldi de boyle yendim..

jade druid icin bir sey diyemem ama.. o iste auto-lose bende.. dun yendim bi iki kere ama kotu cektikleri icin.. neyse ki meta pirate warrior dolu da izin vermiyorlar druidlere :).. yoksa is yapmazdi bu deck pek..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

sabonis said:

feverfeverray said:

daha bir tane legendary açamadım.

ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum.

118de 4 çıkardım ben ya. Cenabetlikte Beni geçmen biraz zor =)

yahu bu hakkaten efsaneymis.. bunun bir tik alti 120 packte 3 legendary.. o da zaten minimum alacağın sayi (40 packte 1 garanti diye diyorum)..

FeelsBadMan

Eh benim 52de 1 su anda, pati icindeki en dusuk oran bende olabilir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de çizdiğim ninja panda resimleri blizzardı etkileyip pandaren ırkına ilham vermişti de bu kadar reklamını yapmamıştım tabi..

Ucuzundan mage-pally decki lazım şöyle PIRATE WARRIOR gibi BAM BAM BAM FACE FACE BAM BAM oynayabileceğim. Çok düşünmeden kendimi yormadan questlik. Hstopdecks çalışmıyor bulun pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...