Spyro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 sabonis said: feverfeverray said: daha bir tane legendary açamadım. ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum. 118de 4 çıkardım ben ya. Cenabetlikte Beni geçmen biraz zor =) yahu bu hakkaten efsaneymis.. bunun bir tik alti 120 packte 3 legendary.. o da zaten minimum alacağın sayi (40 packte 1 garanti diye diyorum).. FeelsBadMan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Ben. 16 pack actim sadece. Aya blackpaw mi ne var ya o cikti. Sonra tavern brawldan ysera cikti e iyi dedim yoktu 4400 dust falan var bekliyorum meta otursun diye. Red wyrm rog oynuyom bide spyronun kodugu control warrior. Butun priest deckleri uzerimden gecti simdiye kadar warriorla oynarken. Autoloss gibi bisey priest gelince ama en azindan pirate warriora karsi is yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 o deck icin en zor match-up'lar druid ve priest evet.. ama priest ile %50 tutturuluyor yine.. dikkat etmek gereken mümkün oldugunca tempo oynamak.. 10 manaya bekletmeyip 8 manada dumduz grom oynamak gibi.. ya da boardda rakip minion yokken sylvanas atmak gibi seyler.. zaten nedense entomb oynamiyorlar genelde (reno priest'te bile).. dun tam rank 5 olacagim macta karsima priest geldi de boyle yendim.. jade druid icin bir sey diyemem ama.. o iste auto-lose bende.. dun yendim bi iki kere ama kotu cektikleri icin.. neyse ki meta pirate warrior dolu da izin vermiyorlar druidlere :).. yoksa is yapmazdi bu deck pek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 ben ladder yayını yapıyorum şu an ama yeni metadan pek kartım yok yeni meta deckim de yok haliyle https://www.twitch.tv/minaplays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Spyro said: sabonis said: feverfeverray said: daha bir tane legendary açamadım. ağlıcam şimdi sabocuğum gibi. hala adam gibi bir deck çıkartamıyorum. 118de 4 çıkardım ben ya. Cenabetlikte Beni geçmen biraz zor =) yahu bu hakkaten efsaneymis.. bunun bir tik alti 120 packte 3 legendary.. o da zaten minimum alacağın sayi (40 packte 1 garanti diye diyorum).. FeelsBadMan Eh benim 52de 1 su anda, pati icindeki en dusuk oran bende olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Rogue Pirate i denedim gayet guzelmis, gittik Patches craftladik 1/1 Pirate a 1600 vermek koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 thalnos da 1/1 ama oyundaki en iyi kartlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Patches belki 1/1 ama ilk 2 turn board ı tutmak için , tempo için müthiş bir kart aggro deckler için yapılmış en iyi 5 karta felan girer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Saolun prolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 estağfirullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Patches çıktı bana ilk. Meh bu ne ya :/ dedim. Sonra pirate warrior yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 başta ben de bu ne len diyerek küçümsemiştim ama başlangıcı manyak etkiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Patches büyük saçmalık. Oyunun başında çekmeyince ödüllendirmekle kalmıyor. Üstüne oyunun sonunda 1 mana bi yaratığı çekme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Deckin kalan top decklerinin iyi olma ihtimali baya artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 neden iyi bi legendary kart olduğunu açıkladığın iyi olmuş patches'ın 1/1 legendary nası olur anlamıyoduk biz de tam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Rant, shitpost ve circlejerk için redditi kullanın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Sabonis daha onceden anlatmadigi icin nasil iyi bir kart oldugunu ben 10 kere craftlayip dustladim yaaaaaaa. Keske daha onceden soyleseydin sabo yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 mulgear6 said: Rant, shitpost ve circlejerk için redditi kullanın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 lan olm bırak sivrisinek vızıldasa kaç yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 düzgün bir deck kurucunun yaptığı rafine bir jade golem decki ariyorum var mı oyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 var https://sectorone.eu/rank-1-legend-decks-mean-streets-gadgetzan/#deck2 bi de benim oynadıgım şu versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Nekro said: düzgün bir deck kurucunun yaptığı rafine bir jade golem decki ariyorum var mı oyle ? http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/pftpie_zps7494fe69.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Benim kurduğum druid deck'ini fenomenler yapıp oynuyorlarmış. curatorlu coldlight oraclelı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Benim de çizdiğim ninja panda resimleri blizzardı etkileyip pandaren ırkına ilham vermişti de bu kadar reklamını yapmamıştım tabi.. Ucuzundan mage-pally decki lazım şöyle PIRATE WARRIOR gibi BAM BAM BAM FACE FACE BAM BAM oynayabileceğim. Çok düşünmeden kendimi yormadan questlik. Hstopdecks çalışmıyor bulun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Questlik istiyosan al bi secret pala wild oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar