Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 @Borlac, Commander Rhyssa ile denedin mi hiç secret paladin, öyle çöp falan değil keyfine oynuyorum onla iyi işler çıkarıyor. Asıl Mech hunter oynuyorum ben de dağıtıyor ortalığı. @Deno ben de dediğin gibi olduğunu düşünüyorum, class değiştirince ona göre geliyor rakipler eskisine dönüyorum yine ona gelenler geliyor tabi farklı da geliyor ama az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 oynamasından keyif alıyorsan ayrı ama tırmanmaya çalışıyorsan yırtılırsın :) bu arada dog biraz önce hybrid secret hunterla 33W/9L ile legend oldu. güzel deste ama biraz zor. maç maç win cond. ne olduğunu anlayabilmeniz lazım. denemek isteyen için atıyorum listeyi. https://ibb.co/CHWCbmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Hiç kaçırmam denerim böyle şeyleri.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 üç kağıtçı blizz choose your hero packlerini rashtakan yollamış. pity timer'ım dolacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 yargı bizim işimiz https://hsreplay.net/replay/UUNig8sqkdqVALNwrQUusP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahser898 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Oyunu güncelledikten sonra oyun açılmamaya başladı. Iphone 6s ios 9 sürüm jailbreak var. Sürüm eski o yüzden mi sorun var yoksa jailbreak yüzünden mi? Başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 ios'u bilmiyorum ama android'de bi kere başıma geldi. kaldırıp baştan yüklemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Mechadin şu ana kadar ki en iyi deck'im oldu. Birkaç saat önce Rank 5'in kıyısından döndüm, 2 canı kalmış Hunter'ı kesemedim Dire Frenzy + Lifesteal'lı minion'ı sağ olsun. Rank 5 olabilirsem büyük başarı benim için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 nerf geliyor gençler. EVIL Miscreant - Now has 4 Health (Down from 5) Raiding Party - Now costs 4 Mana (Up from 3) Preparation - Next spell cast cost is now reduced by 2 (Down from 3) Archivist Elysiana - Now costs 9 Mana (Up from 8) https://playhearthstone.com/en-us/blog/22990356/upcoming-card-balance-update-may-22-2019 prep'e yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 en iyi deckler ne şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Ooooh az bile Rogue'a. İnşallah Hunter'a, Mage'e, Warrior'a da görücez o nerf'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 @Fistan mech hunter conjurer mage (2 versiyonu var bunun mana cylone'lu versiyon daha iyi) bomb warrior-control warrior rogue nerften sonra nasıl olucak görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Gele gele sadece rogue a mi nerf gelmis, enteresan. Ben bomb warrior-control warrior da bir ayar yer diye bekliyordum. Birde Missile launcher + venomizer combo suna degisiklik bekliyordum. Peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 aynen dr.boom'un rush'ına dokunmuyorsun ama prep'i nerfliyorsun. team 5 tam aptal ya. bi dengeleyemediler oyunu. kırık kırık kartlar print ediyorlar sonra da sorun başka kartlardaymış gibi gidip onları nerfliyorlar. o zaman waggle pick'i 5 mana yap sıkıntı kalmasın niye prep'i nerflersin ki? UI ve spreading plague yüzünden gittiler ramp kartları nerflediler, hakkar ve mecha'tun yüzünden gittiler naturalize'ye HoF'a yolladılar class'ı öldürler. sıçtılar içine iyice ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Dr. Boom'dan bile önce Conjurer Mage düzelmeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 conjurer mage de bi sıkıntı yok bence. yani güçlü bir sinerji destesi ama yenilmez değil. agro üstünden geçiyor mage'in. bi de bişeyde yapamazsın yani. conjurer's calling tek başına etkisiz. belki twinspell olmasın diyeceksin de o zaman ne twinspell olacak mage de? ee printledikleri khadgar ortada. ellerini vurmazlar çünkü pack sattıracak. giant'lara da bişey yapamazsın (yapmaman lazım!) eğer çok problemse o zaman oyundan komple mana cheat ve life cheat'i kaldır, delikanlı gibi çarpışalım. :) ayrıca mage warrior'u güzel counter'lıyor. etrafta olması iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 18 karta da buff geliyormuş; Spoiler Druid Gloop Sprayer to (7) Mana. (Down from 8) Mulchmuncher to (9) Mana. (Down from 10) Hunter Necromechanic to (4) Mana. (Down from 5) Flark's Boom-Zooka to (7) Mana. (Down from 8) Mage Unexpected Results to (3) Mana. (Down from 4) Luna's Pocket Galaxy to (5) Mana. (Down from 7) Paladin Crystology to (1) Mana. (Down from 2) Glowstone Technician to (5) Mana. (Down from 6) Priest Extra Arms to (2) Mana. (Down from 3) Cloning Device to (1) Mana. (Down from 2) Rogue Pogo-Hopper to (1) Mana. (Down from 2) Violet Haze to (2) Mana. (Down from 3) Shaman The Storm Bringer to (6) Mana. (Down from 7) Thunderhead to 3/6 (Up from 3/5) Warlock Spirit Bomb to (1) Mana. (Down from 2) Dr. Morrigan to (6) Mana. (Down from 8) Warrior Security Rover to 2/6 stats. (Up from 2/5) Beryllium Nullifier to 4/8 stats. (Up from 3/8) https://playhearthstone.com/en-us/blog/22990355?linkId=100000006342996 çakallar seneye rotate olacak kartları bufflıyorlar. en büyük buff'ta luna'ya. kanser yakın söyleyeyim :) inşallah dr. morrigan bi işe yarar. boş boş yatıyor koleksiyonumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Mech metadan tiksindim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) snip snap gelince gör bi de metayı. rise of the mech! Mayıs 28, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Zilliax nasil bir karttir ya, hsreplay e gore In % decks: %59.3 Deck winrate: %52.6 Times played: 1400000 Designer cikti, cok memnunuz Zilliax tan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 bu arada reckless experimenter'ı nerfleme kararı aldılar. snip snap ile combosunu fark etmemiş mallar. twitter'da millet yazıp çizince fark ettiler sdfdsf https://www.hearthpwn.com/news/6733-reckless-experimenter-nerf-coming-june-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Zilliax saçma bir kart ya, özellikle bombacı warrior'da bayağı op olduğunu düşünüyorum. Yalnız esas kanser conjurer mage. Önüne geçmek mümkün değil. Bir sürü kombosu var deck'in içerisinde ve kartların mana costları çok düşük. İyi bir draw'la 6. turn'de board'a 6 tane 8/8 doldurabiliyorlar. Ben 10'a geldim bu arada bomb warrior'la. Deckler conjurer mage - bomb. warrior - mech hunter - token druid ve çok nadiren de olsa midrange hunter'dan ibaret. O midrange'ler de sanırım, 2k dust'a deck kurup ladder kasanlar hep sdf. Token druid ve midrange'i hep yeniyorum, conjurer'a hep yeniliyorum, mech hunter genelde beni yeniyor, mirror'de de %50 gibi bir yüzdem var. 10 oyunun 7'si mech hunter ya da conj. mage olduğundan 10'da kaldım tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Walla en cok oynanan 10 deckin 6 si hunter, 3 u warrior, 1 i mage. Token druid le rank 7 ye kadar geldim, gerci gunde ortalama 4-5 mac filan oynuyorum. Hunter, warrior dan baska bisi cikmiyor. Nadiren shaman la mage. Token druid te tam %50 win rate deck i. 3 mac ust uste kazanmasan arada rank filan cikamiyorsun. Denemesine secret paladin yaptim, hazir elde Subject 9 ve Commander Rhyssa varken. Fazla rng ye dayaniyor, biraz daha minion a ihtiyaci var deckin. Ama karsidakini delirtmek icin birebir deck :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 hunter, mage ve warrior counter'lıyor. o sebeble çok fazla hunter var. token druid hsreplay'de t1 gösteriyor ama değil. hunter counter'lamak istiyorsanız oynayabilirsiniz ama diğer classlar üzebilir sizi. haziran 4'ten sonra meta değişecek ama kanser devam edebilir, hazırlıklı olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Merhabalar Paticik ben Zmain, Yıllar içerisinde Satranç, Diablo 2 US East Hardcore, World of Warcraft (Arenafinalleri), Heartsone (Geleneksel 3. Paticik Hs turnuvası finali) gibi bir çok oyun ile ciddi şekilde ilgilendim (evet yaşlıyım) :) Alpha fazıyla başlayıp 2 kere ara verdiğim Hearthstone'a geçen ay itibariyle geri döndüm ve oyun gerçekten şu an hiç olmadığı kadar eğlenceli. Hearthstone'a yeni başlayanlar, ilerlemek isteyenler için saygılı sohbete dayanan, herkesin gelişeceği eğlenceli bir stream yapmayı düşünüyorum. Yayın saatleri hafta içi 20:00-23:00 arası, hafta sonu extra öğlen stream'i içerebilir. An itibariyle yayındayım! Sohbete beklerim :) https://www.twitch.tv/zmain %55 Winrate zoo warlock deck aşağıdaki gibidir :) ### Proper Zoo # Class: Warlock # Format: Standard # Year of the Dragon # # 1x (1) Abusive Sergeant # 2x (1) Argent Squire # 1x (1) Crystallizer # 2x (1) Flame Imp # 2x (1) Grim Rally # 2x (1) Mecharoo # 2x (1) Saronite Taskmaster # 2x (1) Soulfire # 1x (1) The Soularium # 2x (1) Voidwalker # 2x (1) Witchwood Imp # 1x (2) Dire Wolf Alpha # 2x (2) EVIL Genius # 2x (2) Knife Juggler # 2x (3) Magic Carpet # 1x (3) SN1P-SN4P # 1x (5) Zilliax # 2x (10) Sea Giant # AAECAf0GBvIB2Qf6/gKggAOPggOftwMMMNMB9QXOB7EIwgie8QL2/QLchgPsjAOInQO1nwMA # # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone # Generated by HDT - https://hsreplay.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar