Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 20 pack 1 legendary. Bütün meme epicleri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faith Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 80 pack 6 legenday 15 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Hunter OP oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Önceki xpac axedice said: 95 packte 4 legendary, 14 epix ve disenchantlerden 2k + gold duplicatelerden 1k toplam 3k dust geldi. Kobold 92 packte 5 legendary + 1 de warrior weapon geldi meh 15 epix 65 rare 1800 dust + 1200 de goldanlardan 3k dust. Rogueun hatun lejanderisi geldi, çokopirens deckime koyayım deneyeyim bakalım. Rogue un silahı da geldi ama o bambaşka bi konsept tabi. Pati ortalamasının altında ama yine de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 113 pack açtım EU hesabında, 8 legendary, 26 epic 1x Dragon Soul (beleş) 1x Geosculptor Yip 1x Grumble, Worldshaker 1x Sonya Shadowdancer 1x King Togwaggle 1x Lynessa Sunsorrow 1x The Darkness 1x The Runespear 1x Twing of the World Tree fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 3690 dust geldi. En güzeli de baya baya craft edeyim diye listeye aldığım kartların hepsi çıktı, Zola'yı craft edebelirim sadece o da o kadar elzem değil şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 yok dimi daha güzel bi deck bulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 İnternette bişi göremedim, az daha bekleyelim de şöyle f2p az beyin gerektiren deckleri bulsun millet biz de aynılarını kopyalayıp para verenleri delirtelim MEHEHEHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 spyro'nun az önce dungeon run'da yaptığı şeyi açıklasam mı yoksa itibarı aşırı mı büyük darbe alır bilemedim asdhfudsahfuhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Ben zaten deck bulmak için saatler harcamak istemiyorum bulsun birileri yapıp oynıyalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu dungeon run kdr saçma ve sinir bozucu birşey olamaz ya , son boss a kdr gel yenil sıfırdan başla ,hadi başladık insan bi retire koyar saçma sapan lootlar çıkıyor devam edilecek gibi değil illa girip concade verecez.Hayvan gibi kasıyosun gold mu veriyor yok packmi veriyor yok verdiği kıytırık bi card back , herkes dungeon run dedi bi bok zannettik harbi hayal kırıklığı hiçbir zevki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Bu senin ödül mekanizmasıyla yetiştirilmenden kaynaklanıyor olabilir. Yolun sonunu boşver, yolculuktan keyif almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Dungeon run keyifliydi ama questlerin ara ara yine gelmesi lazım ki incentive olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Wishmaster said: Yolun sonunu boşver, yolculuktan keyif almaya çalış. Dis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Carnivorous cube çok iyi işler çıkarıyor cairne bloodhoof ve doomguard üstünde bi deneyin anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Dungeon run: Warrior la 2. seferde bitirebildim. Scepter of Summoning ve Legendary Minion lar sagolsun. Mage le tek seferde bitirdim. Robe of Magi, Khaldar's Scrying Orb, mage quest, ozellikle Aleotoric Cube(2 tane vardi) feci counterladi. Genelde Chaos kartlarini sectim. Shamanda, Scepter of Summoning ve Battlecry la cok yaklastim ama feci tokat yedim. Bir daha da denk gelmedi. 5 kere yenilmisimdir. Paladin, Rogue ve Priest te 3 tur kaybediyorum. Herhalde en sinir bozucu olan 7. boss ile 8.boss arasindaki guc farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ya zaten gelen bufflar, gelen minionlar... Hepsi random sonuçta. Ben rogue ile 3 Aya, 6 Jade swarmer deckle resmen son bossun üstünden geçtim. Gel gelelim warriorla en az 5 defa denemişimdir. Hep rezillik hep rezillik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Challenge a friend questi olan varsa karşılıklı yapalım. önce siz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Beni bi defa vanishle öldürdü ya son boss. Tüm minionlarımda invis var, ai salak gibi gitti 7 tane doom bot summonladı sonra da her turn 7 7 vurmaya başladı. Tam keseceğim turn vanish attı, eli dolu olduğu için doombotlarının hepsi öldü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 https://clips.twitch.tv/HonorableThirstyGrouseBloodTrail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 ben mage ile priest hariç hepsiyle bitirdim, mage ile bir türlü geçemiyorum. 6-7. olarak wax ile charge veren gelirse çevirme şansı çok az. passive olarak enemy minion+1 gelince düşmanın planları genelde fail oluyor rakiibin oynayısı genelde scripted olduğundan sanırım. wish kartı gelirse oyun bitiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Aceace said: https://clips.twitch.tv/HonorableThirstyGrouseBloodTrail tam redditlikmis bu.. koysana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 su baya iyimis yalniz.. epic dog playz.. https://youtu.be/QruBi146ZxI?t=214 (linkledigim dakikadan izleyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Spyro said: su baya iyimis yalniz.. epic dog playz.. https://youtu.be/QruBi146ZxI?t=214 (linkledigim dakikadan izleyin) vuhuuu 20 saniyede çözdüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Baya iyiymiş. Coil'i atmasa defile ilk run'da kimseyi öldürmüyor. Ben direkt abyssal ile taunta vurmaya kitlendiğim için 35 sn'de göremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Spyro said: Aceace said: https://clips.twitch.tv/HonorableThirstyGrouseBloodTrail tam redditlikmis bu.. koysana :) Al bi tane daha :D https://clips.twitch.tv/AssiduousStormySoybeanShadyLulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar