Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Adamın deck'ni parçaladım kart dahi çekemedi, ne gözel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 48 pack | 4 Leg - 12 Epic 1 leg golden 3 epic aynı dungeon baya kolay sanırım. warlock ile direkt temizledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 100 pack biri beleş biri golden toplam 7 leg meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 23 pack 4 legendary Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 59 pack açtım 6 LEGENDARY! Bu bi rekor ajsdlaksjfsd Druid Silahı Mage Silahı Lynessa Sunsorrow(Paladin leg) Temporus(Priest dragon leg) Shaman Silahı Warlock Silahı wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ee bitti dungeon bir şey vermedi, neden oynıcam ben bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 8 win yapsanda bi ödül yok mu ulan 2 ker e7 yapabildim load sürelerinden 8i yenemedim deymiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 quest veriyor ama onun için 8 yapmaya gerek yok, oynayalım diye quest yapmışlar :), sonuçta bir şey verseydi bari çok saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Güzel olmuş dungeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Dungeon quest packinden golden legendary Zola cikti. Acaba elemental shaman deck i mi yapsam hazir elimde kalimos varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Patide herkese ortalama üstü çıkmış la. Hayrola? Beleş gelen Marin ve expansion ile gelen random 1 legendary weaponınız var. Onları saymıyorsunuz di mi şu kadar legendary çıktı derken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ha bi dk. Marin'i saymıyorum da, beleş geleni saydım galiba. 59 packte 5 leg geldi o zaman. 2 tanesi de aynı packten çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 10/1 oranda çıktı bana da, herkes öyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 51 de 3, benim ortalama. Ama butun packler ya quest yada gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 76 packte 3 leg cikti, bi nevi belese getirmis olmasaydim feci rage acardimda saglik olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 BonePART said: 8 win yapsanda bi ödül yok mu ulan 2 ker e7 yapabildim load sürelerinden 8i yenemedim deymiyo mu? Öğrendim şimdi, 9 class la da bitirince card back veriyomuş, sie dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 sabonis said: 142 pack 9 legendary (1'i Golden Druid weapon golden) 29 epic (4x Branching Paths çıktı o baya kötü oldu, toplam 2 golden epic çıkmış, o da leş) 1 rare hariç bütün rare'ler sanırım ilk kez doğru düzgün ortalama üstü legendary açmış oldum. o da 7 yerine 9 yani, çok bişe diil. bi spyro olamıyoruz bu konuda.. adam ortalama 12 pack'te 1 açıyor legendary :D o eski sansimdan eser yok simdi.. 130 pack acacam birazdan.. 7 tane cikarsa iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 163 pack - 13 leg - 2si golden (edit: beleşler hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 sabonis said: Patide herkese ortalama üstü çıkmış la. Hayrola? Beleş gelen Marin ve expansion ile gelen random 1 legendary weaponınız var. Onları saymıyorsunuz di mi şu kadar legendary çıktı derken =) bi dk? bana weapon düşmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 En başta oto veriyor onu gelmiştir tıklarken gözünden kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 gelmiyor diye bir şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 fark etmedim ya, eve gidince bi bakayım. 22/1 legendary bu arada. Pala legi attı. 3 tane epic olması lazım emin değilim. Bi salak commondan 7 tane çıktı. Yine bug mı oldu diye tereddüt ettim ama bastım sonra dust'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Bi tempo mage yapmışım. AKIYOOOR. "You play with fire, child." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 127 pack 9 legendary + 34 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 50 pack, 3 legendary(1 golden), 11 epic. Tam orta karar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar