Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 abi day9 ve brode'nin adventure run'ı izledim çok eglenceli gözüküyor ben single player takılacam bi süre sanırım çok iyi roguelike havası vermişler kartları fazla incelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Ya hiç takip edemedim. Bu yeni gelen dungeon modda reward var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Reward yok. Meta aşırı hızlı olmazsa otk mage baya bişi dövecek bence. Hatta herkes techleyebilir ona karşı Dirty rat. 10. Turdan sonra herhangi bir an dirty rat atmak bitirir ama o desteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Evolve shaman da zorluyor beni exodus oynarken. Yeri temizliyosun bi anda doppelganger evolve ile sıkıntı çıkarıyor yine. Spam üstüne spam. Removal bulamadın mı sıkıntı yaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Freezeleri saklaman lazım. 1 tur damage yiyip 9 kalmak önemli mesela. Ama ondan sonra 3 tur dondurup kazanıyorsun falan Bi de yeni exodia çok daha iyi olacak. 4 5 kartlık yer açılıyor deckte. Removal koyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bak şu an oynuyorum. Rakip quest mage. 2 tane dirty rat attım. Birinde murloc düştü birinde babbling book. Şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 meta yavaşlayacak gibi gelmedi bana. legend olmak isteyip üşenen varsa ilk günlerde aggro druid oynasın. aggro druidin ilk 4 turnde kurdugu baskıyı counterlayacak bir tane priest kartı var yeni kartlar arasında. bence big ya da jade druidden daha kanser bi desteydi ve yeni exp.te de aynı şekilde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H2CvD4w9u5w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bu arada sagolsun blizz AI'i yine bok gibi yapmis ama dungeon rundan umutluyum hala.. completionist biri olarak 9 hero ve 48 boss baya bi goturur diye dusunuyorum.. ama iste pazartesi gunku streamde gorduk.. cok gerizekali hareketler yapiyor bosslar bazen.. once enemy minionlara damage verip sonra frothing berserker inen mi dersin.. yoksa tirion'a sacma sapan minionlarini veren mi.. bkz: https://clips.twitch.tv/FastResoluteSkirretPJSalt nerdeyse 4 yil olacak.. hala beceremediler AI'i :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 EU ne zaman release yahu. Bu gecegelmiyormuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_IWPaUC1zrVI5x7dJOCDRsnZ-slsXhQWM1-XNJBGQIw/edit#gid=50651099 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 8 aralık 03:00 05:00 arası gelir diyorum varmı arttıran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 yarın sabah 7de geliyo, helecan yapmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 EU'da da NA'da da cikti expansion.. surpriz yapti adamlar heh.. girebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Spyro said: EU'da da NA'da da cikti expansion.. surpriz yapti adamlar heh.. girebilirsiniz.. NEEEEEEEEEEEE ULAN! Dışardayken yakalandık! 12.30 gibi pack açma yayını yaparım. 135 pack falan açacam Sen de o sıralarda yap yayınını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 50 pack actim. 2 legendary weapon cikti, epey sayida da golden kart dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 dungeon bitirince noluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/7i8u7g/what_do_you_like_to_do_during_the_dungeon_run/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 kendimi geç saatlere ayarladım beklemiyim diye şimdi girdim saatler olmuş çıkalı. olmaz olsun böle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 142 pack 9 legendary (1'i Golden Druid weapon golden) 29 epic (4x Branching Paths çıktı o baya kötü oldu, toplam 2 golden epic çıkmış, o da leş) 1 rare hariç bütün rare'ler sanırım ilk kez doğru düzgün ortalama üstü legendary açmış oldum. o da 7 yerine 9 yani, çok bişe diil. bi spyro olamıyoruz bu konuda.. adam ortalama 12 pack'te 1 açıyor legendary :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 İyiymiş. Dungeon olayı güzel olmuş, her oyunun farklı ilerlemesi seçenekler falan hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Az kala bitiriyodum dungeon'u, biraz normal oyuna bakayım. Dungeon zevkli cidden geliştiriyosun, double healt vs çok acayip şeyler yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ben 12 tane açtım 2 legendary çıktı biri priest silahı bi de warrior legendary si silah da rogue şeysi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Süper açıklamışın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 biraz şey oldu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar