k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 verin paraları verin. adamlar daha çok testis geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ben 200 lira verip sonra nzoth warriorımla devolve a ağlamayı düşünüyorum. Ayrıca elimdeki fazla kartları DE etmeyip bide üstüne 120.000 dustın üzerine yatıp kart da craftlamayacağım ki ilerde bretton woods yerine dust-dolar standardı geldiğinde zengin olabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Para mara verilmez artık bu oyuna. Grand tournament ve blackrock yarın wild'a mi düşücek yoksa daha sonra mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 30 paket açıp bakıcam ben de keyfime para vermeden oynamanın da (kartların %100'üne sahip olmamanın) ayrı heyecanı var, seçim tercih açısından. o 30 paketten ne legendary çıkarsa onu kullanmaya yönelirim falan misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bence tüm kartlar cikana kadar pack alın 1000-2000$ artık ne gerekiyorsa. Cok rahat edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 100 liranın azlığı çokluğu göreceli bir şey ya. Hearthstone'a veriyorsam baya çok bi para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 axedice said: ilerde bretton woods yerine dust-dolar standardı geldiğinde zengin olabileyim. o nasıl espri evde wealth of nations kitabını yüzüme sürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Masticore said: Para mara verilmez artık bu oyuna. Grand tournament ve blackrock yarın wild'a mi düşücek yoksa daha sonra mı. Daha baya bir süre var, önce bir adventure çıkacak piyasaya arkasından çıkacak olan exp ile standart dışı kalacaklar. Yani nerden baksan 4-5 ay var daha o işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 17 k gold birikmiş , 160 pack açsam ios a göre 520 tl bedavaya gelcek missss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 FreEmoon said: Masticore said: Para mara verilmez artık bu oyuna. Grand tournament ve blackrock yarın wild'a mi düşücek yoksa daha sonra mı. Daha baya bir süre var, önce bir adventure çıkacak piyasaya arkasından çıkacak olan exp ile standart dışı kalacaklar. Yani nerden baksan 4-5 ay var daha o işe. o zaman cok fazla shitstorm döner bu kadar kartı dengeleyemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Şubatta mı ne wilda düşücek. Şu an için standart = standart + msg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Şubata yetişmez gibi ya, yılın ilk expansionu ile diyor adamlar. Bu çıkan zaten expansion üstüne bir adventure gelecek. Adventure zaten anca şubata çıkar bence. Baya bir süre hayvan gibi kartla oynayacaz gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Adventurela diye biliyorum ben şubatta çıkartıcakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 said: Kaynak1 Kaynak2 The current selection of Standard card sets is updated when the first new expansion each year is released. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Ben yanlış hatırlıyomuşum haklısın Bahar 2017 diyolar rotation için (nisan civarı) O zaman nisana kadar 3 adventure + 3 expansionla oynıyıcaz Öeh çok kart var hakkaten 5 ay boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Adventure çıkmayacak, direkt sonraki exp ile değişiyo kartlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 huzur legendsta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 yav said: Adventure çıkmayacak, direkt sonraki exp ile değişiyo kartlar işte Hiç üst üste 2 tane exp çıkarmadılar, bir yerden mi okudun yoksa tahmin olarak mı söylüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bi kaç kere okudum da tutup link çıkartamam şimdi 2 exp 1 adv. şeklinde gidecek her yıl böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 AÇMAYIN DEDELER! http://www.hearthpwn.com/news/2075-important-higher-chance-of-opening-faction-cards Packlerde bug varmış, tri-class kartlar çok fazla çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 demek ki pack'lerdeki kartların çıkma oranlarıyla oynayabiliyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 e tabi yoksa legendary ler daha sık cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Packlerde kartlar ne zaman rollleniyor packi satın aldığındamı , pack e açmak için tıkladığındamı , kartın üstüne tıkladığındamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Onu ben de merak ediyorum := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Burdan tüm US ahalisine beta tester oldukları için EU olarak teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar