Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bu arada control mage super olmus, sindragosa medievh den daha islevsel bir kart bence DK attiktan sonra hele. bide tooltipe dikkat etmemisim cidden butun elementaller lifesteal veriyor (ben sadece water veriyor sanmistim), pyros + nzoth cok cirkin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 gerçek twitch chat akil insanı işte, seviye aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 kayit altinda olmasi sebebiyle geleneksel pack opening yayinimi aciyorum.. isteyen buyursun :P.. https://www.twitch.tv/sipro84 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 50 pack - 3 leg: Rexxar, Lich King, birde Prince bilmemkim. 9 pack daha actim - Guldan cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 100 pack 3 leg. ABV bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Spyro said: kayit altinda olmasi sebebiyle geleneksel pack opening yayinimi aciyorum.. isteyen buyursun :P.. https://www.twitch.tv/sipro84 ya ben yayin boyunca konustum da hic sesim gelmemis, kusura bakmayin.. 4 ayda 1 yayin acinca boyle oluyor :).. arya sana soyledim de duyulmamis.. rexxar prologue'dan geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 69 pack 5 legend ; druid dk, priest dk, rog dk, lilian voss ve price taldaram 16 epic 1 i dup şu top cardı yakan zımbırtı 8 de golden yarısı rare yarısı common (az çıktı diğer explere göre) 1700 dust duplerden sette 14 epic (26 tane 2 şer den sayarsak) eksik toplamda 4 rare eksik (2 şerden 8) bi epic kıtlığı var gibi :( 69 packden 5 legend öptüm başıma koydum, 1 tanede beleş alcaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Sol altta cikip duruyo millet neler aciyo ya oturup aglicam Bi de bi paket icin bi saat bosslarla ugrastim ahah fakirlik ve sanzsizlik ne zormus bir arada :D Bak bak bak ustteki tipe bak aman yarabbi ya 83 pakete 2'si sikko 3 legend actim dustim 1400 cikti. Epic de ikisi golden 16 mi ne ya. Yazmayin olm ne ciktigini bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Abv blizz nerde guzel dk kartları. 45 pack 3 leg ; DK uther, Lilian Voss, Benedictus 1200 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Şansa bak herifteki yuh lan. https://clips.twitch.tv/GracefulHeartlessPlumBIRB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 141 pack açıyorum 5 dakkaya isteyen buyursun: https://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 benim sonuclar: 154 pack 7 legendary: benedictus, bolvar, shaman dk, rogue dk, moorabi, neutrallardan da lich king ve arfus (ozellikle bu ikisine sevindim) 34 epic (1 tanesi golden, 5 tanesi duplicate) --------------- hadi simdi sabo'nun gozyaslarini izleyelim :P https://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 sabonis said: 141 pack açıyorum 5 dakkaya isteyen buyursun: https://www.twitch.tv/sabocano abi işimiz gücümüz var çalışıyoruz, prime time'da yapsana şunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 gozyasi dedik.. 20. pack olmadan 3 legendary acti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 pack leri mouse ile sürüklediği için dayanamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Spyro said: gozyasi dedik.. 20. pack olmadan 3 legendary acti adam.. Sabah erkenden açmamak lazım demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 her patchte su oyunun 2.5gb update yapması pfff wifi yok app storedan ucuza geliyodu packler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 60 pack: mage,hunter,lock,priest hero cards lich king, lana'thel, 4 manalık kart koymazsan sevinirim legendarysi çıktı. epic 12 çoğu duplicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 işte bu adam çalmış sizin legendary'leri. 60 pack'te 7 legendary ne lan ahsdfuahdsufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 bi onceki exp. 80'de 2'ydi. 10'ar tane alıp 40 packte 2 tane legendary çıkarıp duracaktım. ama her 10'dan 1 tane çıktı. ben de duramadım haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 146 pack 8 Legendary - Professor Putrice, Bolvar, Priest DK, Shaman DK, Warlock DK, Warrior DK, Prince Taldaram!! ve Lich King 33 epic - Boomerang, Obisidian Statue 1 kopya, Corpsetaker 1 kopya ve Rattling Rascal 1 kopya eksik, bunlara üzüldüm. son 2 expansion'ın acısı çıkmadı ama ortalamadan iyi en azından yani... son 2 expansion'da ırzıma geçmişti götoş blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Komplo teorisi: Blizzard para vermediğim için bana legendary vermiyor. Oyun çıkınca bir 15 pack almıştım, o zamandan beri beleş oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 1 arena satın al, koklat şöyle hafif parayı belki verir dfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 97 pack açtım EU hesabında, 4 legendary, 1i golden 25 epic 1x Mulfurion the Pestilent 1x Hadronox 1x Rotface 1x Prince Taldaram Ayrıca 1x Thrall, Deathseer (beleş - prologue) fazla kartları ve elimde 2 tane normali olan golden kartları kırınca 3145 dust geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 30da 3 Legendary 4 tane magein tüm secretlardan koyan epicini attı Sanırım value/mana oranını çok övdüm diyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar