sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 mulgear6 said: ama o 5 manalık kart oynuyodu bu 15 ^_^ 5 secret birden oynayacak mısın ki. Bi de 8 mana oynayana kadar bunu bazı secretları illa çekeceksin... Mysterious challenger elinde bile tutabiliyordun paladin curve iyi olduğu için. 6 mana kötü diildi elde tutmak için bazı matchuplarda Bundan decke 2 tane koymak bile zor lan 6/6 önemi zaten saçmalık, onu da geçtim challenger oyun sonunda deck biterken yine 6/6. Bu ise 8 mana do nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 redditteki yorum iyimiş ahah. said: Atiesh in play + this = Tirion + all your secrets + friend request. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 mage kartı tırt ya. Ama o thrall nedir öyle sdfsg abv blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 aha paint bilen biri beklediğim şeyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 ilk gün craftlıyor musun o zaman? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 saçmalama ya ilk gün craftlamam 2 hafta kadar beklerim 2 tane yaparım sonra çıkar ilk gün yaparsam mantıksız olur şu kart 6 mana olsa belki oynanır da 8 MANE NEDİR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 sabonis said: mulgear6 said: ama o 5 manalık kart oynuyodu bu 15 ^_^ 5 secret birden oynayacak mısın ki. Bi de 8 mana oynayana kadar bunu bazı secretları illa çekeceksin... Mysterious challenger elinde bile tutabiliyordun paladin curve iyi olduğu için. 6 mana kötü diildi elde tutmak için bazı matchuplarda Bundan decke 2 tane koymak bile zor lan 6/6 önemi zaten saçmalık, onu da geçtim challenger oyun sonunda deck biterken yine 6/6. Bu ise 8 mana do nothing ya tabiki de oynamıyıcak kimse meme deckleri hariç de challenger 6 manaya 6-6 body + 5 manalık kart giriyodu bu 8 manaya 15 manalık kart giriyo aradaki 2 mana farkına +10 manalık kart - 6-6 body var 10 mana > 6-6 body HE DAHA İYİ Mİ? HAYIR ama teorik olarak daha güçlü bi kart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 abi teori öyle bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 SAF DEĞERİNE BAKARIM BEN ARKADAŞ 8 manaya 15 mana oynuyosun 6 manaya 6 + 5 = 11 mana oynuyosun 15 > 11 KARABİBER TUZ GÖT OLDUN SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 spyro'ya bile şu emote'u kullandırdın ya... artık ben bişi diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 http://i.imgur.com/l3wfQkq.png çok kızdım bu karta hiç hoşuma gitmedi umarım dk hero'su sağlam olur rogue'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Ahahah sen kızdım diyince allah dedim muhteşem bi face kartı geliyor yardırırım bunla ben falan oooOOOOOO O_O Karta baktım aaaaaaaaa ._.Resmen rujun lejant slotundan yemişler ya ayıb. Questi nerflediğiniz yetmedi mi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Blizz de bu expansionda karşı tarafın destesine sulandırıp duruyor niyeyse. Elleme desteme diyen bir kart istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Corpse Raiser ne iyi kartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paket değişiklikleri online bu arada. 6 tane ungoro açtım, umbra çıktı. herkese çıkıyomuş 10 paketten bi legendary. bi de 80g quest'im var yakalayın bi ara beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ulan şu an oyundaki en kötü class'a yeni bi purify geldi... Doomsayer hariç sinerji yok resmen... for the memes !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Rogue Death Knight mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 her turn 1 tane leper gnome atsa :D gerçi ben kartın kendi manasına bakmadım lan 9muş oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sabonis said: ulan şu an oyundaki en kötü class'a yeni bi purify geldi... Doomsayer hariç sinerji yok resmen... for the memes !!! COMBOLOCK IS REAL GUYZ!!11 (sadece prieste karsi oda oynarsa...) https://static.icy-veins.com/images/hearthstone/656-auchenai-soulpriest.png http://wow.zamimg.com/images/hearthstone/cards/enus/original/GVG_018.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 fds troldene fazla mesai gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Mistress of pain ve benzeri tüm kartlar lifesteal olarak değiştiriliyor. O sebeple loop olayı kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Bugün 12 Ysera kartından 8 kere Laughing Sister çekmişim hey maşallah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/338/90/636372795592231893.png kart, ancient of lore'un nerf yemeden onceki halinden bile guclu diye yazmis biri hearthpwn'da :).. hakli walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 value akıyor paçalardan. tam trump kartı. videoyu izlememiştim direk firelands portal ile karşılaştırdım kafamda, demin izliyodum videoyu trump da birebir aynısnı demiş. 5 vuruyor ve 5/5 koyuyor (genel olarak firelands'den iyi bile denebilir), üstüne 3 mana fazlaya 5 kart çekip 5 armor veriyor. U WOT MATE?!? Big Druid'e mi Jade Druid'e girer hmmm. veya 10 mana aşırı yavaş diye girmez mi. ne kadar imba olursa olsun iki tane zaten girmez diye düşünüyorum. bi kere 5 tamam da, 10 kart çekmek istemeyebilirsin, zaten deckinde başka kart çeken kartların da olacak yani. hele bi kontrol matchup'ında deckinde 7 kart kalmışken falan bunu oynamak ne kadar iyi tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar