Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Daha doğrusu Windows problemi aslında. Windows normal başlıyor takribi 1 dk sonra mouse hareket ediyor ama windows explorer ve bunun üstüne kurulu uygulamaların üzerinde hiçbir şeye tıklamıyor. Oyun açıkken sorunsuz çalışıyor oyun içinde ama alt+tab yapıp dönüyorum tıklayamıyorum. Browserda tıklayabiliyorum linklere falan ama yukarıdaki kapat, simge durumuna küçült vs şeyleri tıklayamıyorum. kablolu ve kablosuz mouselar ile denedim sorun dveam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Safe Mode'da açtım bu arada. sorun orda da devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bilgisayarın bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Şunları denedin mi? http://superuser.com/questions/629649/cannot-click-on-anything-in-windows-7 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-performance/cant-click-windows-icon-and-hot-corners-not/649e78a2-ff71-4bb6-a28b-7c0b6e0e6c22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_perf/windows-10-10041-bug-mouse-move-but-cant-click-on/eab0d4f6-2668-43e1-9766-434b7b4afcdc burdaki gibi a. Press Windows + X key and click Command Prompt (Admin). b. Type the command: sfc /scannow and press Enter. c. Restart the computer and check. önce bunu sonra 1-Press Windows key + X and click on Control Panel. 2-Double click on Troubleshooting and click on View all. 3-Click and run the trouble shooter for System Maintenance. Once this is done, restart the computer and check the status. bunu yaptım. Şu an 30 dkdır düzgün çalışıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 düzelmemiş öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Virus girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Windows kaç? Win10'da Windows Explorer pertleyip duruyor, arada restart atmak gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Holy said: Virus girmiş. format attirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Bright said: Windows kaç? Win10'da Windows Explorer pertleyip duruyor, arada restart atmak gerekebiliyor. bi 7000 kere falan yeniden başlattım zaten. dün üç beş yerde ekran kartı driverı ile alakalı olabileceğini okudum, update edin diyip duruyordu ama update yoktu. ben de en son ekran kartının driveları kaldırıp tamamen tekrar yükledim. beş dakika sonra yattım bakalım bu akşam belli olur düzelip düzelmedği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 DDU'yla safe mode'da temizlemek hayırlı olur ekran kartı driver'ı yüklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Logitech G3ümün sol tuşu sağ tuş gibi çalışıyor, ama sadece bu mouseta sorun var. Başka bi mouse takınca herşey normal. Dün de böyleydi bi süre wireless mouseu kullandım, sonra bi baktım G3 kendi kendine düzelmiş. Baya eski ama sevdiğim bi mouse, illa helvasını mı yiyeceğim? Derken 5dk içinde yine düzelmiş. Noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 cinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 axedice said: Logitech G3ümün sol tuşu sağ tuş gibi çalışıyor, ama sadece bu mouseta sorun var. Başka bi mouse takınca herşey normal. Dün de böyleydi bi süre wireless mouseu kullandım, sonra bi baktım G3 kendi kendine düzelmiş. Baya eski ama sevdiğim bi mouse, illa helvasını mı yiyeceğim? Derken 5dk içinde yine düzelmiş. Noluyo lan https://www.teknosa.com/urunler/125088838/logitech-g-910-004939-g102-prodigy-gaming-mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar