knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 xenoblade 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 bugün siparişi veriyodum arkadaş durdurdu çok pahalı değil mi lan diye. 2k tl'ye konsol + zelda + mario kart alıyorum iyi değil mi fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 İyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 mokoko said: bugün siparişi veriyodum arkadaş durdurdu çok pahalı değil mi lan diye. 2k tl'ye konsol + zelda + mario kart alıyorum iyi değil mi fiyat? Nerden alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 amazon.com'dan o fiyata geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Catze said: mokoko said: bugün siparişi veriyodum arkadaş durdurdu çok pahalı değil mi lan diye. 2k tl'ye konsol + zelda + mario kart alıyorum iyi değil mi fiyat? Nerden alıyorsun arabistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 aynen onun yerine burdan alıp garantili kullanmış olurum diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Evde kullanmadigim bok pusuru verip aldim switch. Mario Odyssey aldim birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 gerizekalı nintendonun yapamadığını yapıyolar sonunda https://www.youtube.com/watch?v=mNhLpaKg2zM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 sonunda siparişi verdim. zelda + mario kart aldım yanında. başlangıç olarak pro controller ve sd kart almicam. ztn bu iki oyun bi süre götürür beni sd kartlık bişi çıkmaz. pro controllerda ihtiyacım yok çünkü hep elde oynamayı düşünüyorum. bunlar dışında ne almam lazım. tempered glass ekran koruması + taşıma çantası ilk etapta aklıma geldi ama öneri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Nerden aldın ne kadara aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 En uygun Amazon'dan geliyor ya, 1500 iste Dolar'in artmis haliyle. DH'de bile 1500 gibi satiyorlar. Beklenebilir de ama burada satilmaya baslamasi. Kesin bir bilgi gelsi su zaman baslayacak diye. Yazin, karnelerden sonra filan ciksa super olur yani. Beklenir 2 ay rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 tr'ye gelen düzeltilmiş versiyon olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Bir de Amazon'dan alsak garanti durumu ne olacak burada? Kenara azar azar koyuyorum ben, Haziran gibi alabilirim ama duruma gore bekleyecegim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Türkiye distribütörlüğünü alan firma global garanti sunacağını açıkladı geçen hafta, amazon'dan alınanlarla da ilgilenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Amazon'dan daha ucuza satamayacaklarina gore *Euro fiyati 1800TL gibi* Amazon'dan aliyoruz bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Chastor said: Nerden aldın ne kadara aldın? arabistan souq.com 2k tl'ye aldım renkli joyconlu ntsc model + zelda + mario kart https://i.imgyukle.com/2018/05/01/Vz5qe.md.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Darqainu said: Türkiye distribütörlüğünü alan firma global garanti sunacağını açıkladı geçen hafta, amazon'dan alınanlarla da ilgilenecekler. oo global garanti çok iyiymiş öyleyse. iyi ki buradan almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 nintendo bu açığı ne zaman kapatacağını açıkladı mı ? kırık cihazları almak için ne kadar süremiz var şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 HEMEN ALMAN LAZIM ACİL ACİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 tasima cantasi lazim banada https://i.imgur.com/VJZDV4n.jpg tatile gitmeden cok istiom sunuda kur sagolsun can yakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 bana taşıma cantası değilde hardcase bişi lazım sırt çantasına koyabileceğim direk. ztn sırt çantası ile yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 swiçin harici satılan kontrolcüsü nasıl ya bu arada. ele alıp deneme şansı olmadıgı için ezbere sipariş vermek olacak biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 pro controller no brainer bir satin alim karari eger dock mode kullaniyorsaniz dualshock 4 ile kapisir konfor ve kalite olarak, asiri iyi ve sarji 20 saat gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar