goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 deadwoll said: yadda yadda kişiselde kendimi sikicem diye topik açan argör sen değilmişsin gibi sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Adama dedik, 300e bunu alacağına adam 550ye başlangıç kiti alır, normal tepe ampulü de aynı işi görüyor simülasyon yapıyor dedik, hiç mi radyoyla uyanmadınız diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 perdeyi biraz açık bırakınca simülasyona falan gerek kalmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 aralıkta 820 güneşiyle perdeyi anca plazada açarsın abi. ben manyak mıyım niye zaman ayarlı süslü LEDe 300 500 basayım. nese dursun birisi çıkar diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Aluriel said: Lan alarm uyandiramiyorsa lamba nasil uyandirsin manyak misin sen? cahil seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Forum dışından 250 ye alırım. forum dışına satılmıştır yazarsın win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 kargo da senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 goldbären said: deadwoll said: yadda yadda kişiselde kendimi sikicem diye topik açan argör sen değilmişsin gibi sdfsfs. O halde bile sizden daha iyi durumum işte düşünün durumun vehametini :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 KehKeh said: Forum dışından 250 ye alırım. forum dışına satılmıştır yazarsın win win. forum içi dışı diye tribim yokki. alan kişi ellerimi öpecek bir ay sonra. ciddiysen istanbulda elden ulaştırırım merkezi bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 aktiftablet said: perdeyi biraz açık bırakınca simülasyona falan gerek kalmıyor... 8 de başlayan mesaiye öyle pek yetişilmiyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 akirafes said: tiLi said: işten çıkmış olmasam alırdım da ya bi daha sabah kalkmalı işe girmezsem? Tili üzüldüm umarım en yakın zamanda tekrar işe girersin. keşke hiç girmesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 200 tl verebilirim uyarsa öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Onu bende teklif ettim ama kabul etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 pizzanın içine sıkıştırıp verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 260 liraya kargo benden. bi alıcı vardı cevap vermedi ÖMye, çıkmazsa kaybeder....,,, yarın sabah kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bende de HF3470 ya da buna benzer baska bi model var tchibo dan almıştım. bunun bi farkı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 radyosu yoktur seninkinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 bu radyolu, efsane ozellik radyo. radyosuzu 200 liraysa, radyolusu 999 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 radyosu var. elektrik gidince her şey sıfırlanıyor ama, tekrardan ayarlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Aksa jenerötör var satayim sana 1200 lira, deposu da dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 jeneratorun de radyosu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 radyolusu 1800 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 o paraya sıfırını satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 DareJedi said: Ben teklifimi geri çekiyorum elektrik gidince saat ayarı sıfırlanıyormuş bizim evde rahat haftada 2-3 kez elektrik kesintisi oluyor. Bir de hanım renkli gözlü olduğu için ışığa fazla duyarlı gece S7 Edge always on ekranı açık kalıyor o bile rahatsız ediyor sürekli yüz üstü duruyor telefon :) olm... gaaaay! toplari eve gelmeden once cikarip paspas ustune birakmayin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 hala isteyen varsa 200'e çektim, kargoyu ödemekle uğraşmayayım derseniz 210 yollayın. bugün öğlene kadar basan çıkarsa direk koşa koşa veririm kargoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar