goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 UK Amazondan alınıp valizle ülkeye getirildi. Ablam bana hediye getirmiş her gün 05.40'ta kalkıyorum diyince sağolsun. Ama bilmiyor ki bende daha üst modeli var işe girdiğimin ikinci haftası koşa koşa almıştım, o saatte uyanmak bildiğin suicidal yapmıştı. Kutunun üzerinde UK PLUG CHECKED ibaresi vardı, la adaptör gıcık olmasın diye baktım ama EU plug bildiğin, esas UK olanı üstüne yamamışlar (ek aparat vermişler) şu anki amazon US fiyatı 80+10 $ şiping, https://www.amazon.com/Philips-Wake-Up-Sunrise-Simulation-HF3505/dp/B00E91EGDS/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1476894871&sr=8-1&keywords=hf3505&th=1 ben 300TLye bırakıyorum beklemek istemeyen 20 tl fazla vermiş olur. ben onu 50 liraya getiririm diyen rotweiler ve 30 liraya reosta ve Q&Q saatten yaparım diyen fistan gibi kişilere itibar etmeyinis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 akjshdkjafdsakdajllk ps ler guldurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 sıfırı 240 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 hani lan nerede. otuz tane fiyat aradım nette. amazonu diyorsan o kulaklık standını alır ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 50 lira atarım bide dürüm ısmarlarım doyana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ne gereksiz seyler bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Adam sıfırı 240 lira olan ürünün ikinci elini 300 liraya satıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 goldbären said: bende daha üst modeli var Sendeki model hangisi? Birde memnun musun? Bana da lazım bu tarz birşey her sabah mağarada kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 telefondaki alarm çalınca başucumdaki lamba düğmesine basıyorum, bana gereksiz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Chastor said: Sendeki model hangisi? Birde memnun musun? Bana da lazım bu tarz birşey her sabah mağarada kalkıyorum. hf3520 var. çok memnunum. ışıkla uyanmak bambaşka bir şeymiş ya. sabah titremesi, aşırı dizziness, mutsuzluk, titreye titreye evde sağa sola çarparak gezmek falan %80 bitiyor gerçekten. bu köylüler bilmez bu sene saatler alınmayınca istanbulda ilk ışık 6.53 güneş 8.20 olacak :) o zaman görürüm milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Ikinci el urun 300 lira nasil olur ya. 100 lira veriyim cope at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 https://www.amazon.com/Philips-HF3520-Wake-Up-Colored-Simulation/dp/B0093162RM?th=1 Seninki çok başarılıymış renk değişimi, ses değişimi fm v.s ama 560 lira çok ya. Bir ışığa 560 lira vermek koyuyo adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 git zaman ayarli bir switch al onu da sicak isik kaynagina bagla bas ucuna koy..100 tl nin altina maledersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Düşündüm onu ya PIC le yapabilirim bir board benim köşe lambası için güneş ışığı gibi oda. Hakkaten boş para öyle yapayım ben. Güzel olursa tuto yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Chastor said: https://www.amazon.com/Philips-HF3520-Wake-Up-Colored-Simulation/dp/B0093162RM?th=1 Seninki çok başarılıymış renk değişimi, ses değişimi fm v.s ama 560 lira çok ya. Bir ışığa 560 lira vermek koyuyo adama Sade ışık diye düşünmücen işte hakikaten dedikleri gibiyse ürün binlerce lira bile verilebilir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi ledi falan bayağı başarılı. mal gibi 5te açılan ışık değil olay. yavaş yavaş inanılmaz başarılı bir gradual aydınlanma var. maliyetiyle fiyatının uzaktan yakından alakası yok tabi de, gerçekten verdiği konfor inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 işten çıkmış olmasam alırdım da ya bi daha sabah kalkmalı işe girmezsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 abi ürün sıfır. sıfırından daha pahalı diye sıkıp duruyorsunuz birbirinizden. elbet faydasını anlayacak kadar bilim bilen biri vardır diye umuyorum forumda sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 güzel ürün ya biryerde görmüştüm bunun videosunu. burda bile olabilir, norveç mi ne biyerde test ediyorlardı. gece gündüz karanlık olduğu için, millet epey memnundu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 voltaj ayarli zamanlamali switch alirsin sen de..yavas yavas yanar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 100 kağıt veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 300 liraya bunu alacağına 550 liraya hue seti al, ampulün birini yatak odasına tak, sunrise simulation yapıyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 hue'nun bir tanesi uyandıracak kadar ışık veriyor mu? ayrıca radyosu vs var mı? umarım iki seneye boşanır üstüne nafaka ödersin pis baltacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 50 m2 yatak odan varsa yetmez tabi. benim 15m2lik odama güneş gibi doğuyor, ayarlıyorum 30 dakika fade in'e, 6.30'da başlıyor ufaktan, 7'de tam yanıyor. alarm da telefonda 7'de. ama telefona kalmadan uyanıyorum bebişler gibi. oooh hue, mis. 100 liraya verirsen alırım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 radyo ne lan bu arada sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar