Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Philips HF3505 Wake-Up Light

goldbären

Öne çıkan mesajlar

UK Amazondan alınıp valizle ülkeye getirildi. Ablam bana hediye getirmiş her gün 05.40'ta kalkıyorum diyince sağolsun. Ama bilmiyor ki bende daha üst modeli var işe girdiğimin ikinci haftası koşa koşa almıştım, o saatte uyanmak bildiğin suicidal yapmıştı.

Kutunun üzerinde UK PLUG CHECKED ibaresi vardı, la adaptör gıcık olmasın diye baktım ama EU plug bildiğin, esas UK olanı üstüne yamamışlar (ek aparat vermişler)

şu anki amazon US fiyatı 80+10 $ şiping,

https://www.amazon.com/Philips-Wake-Up-Sunrise-Simulation-HF3505/dp/B00E91EGDS/ref=sr_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1476894871&sr=8-1&keywords=hf3505&th=1

ben 300TLye bırakıyorum beklemek istemeyen 20 tl fazla vermiş olur.

ben onu 50 liraya getiririm diyen rotweiler ve 30 liraya reosta ve Q&Q saatten yaparım diyen fistan gibi kişilere itibar etmeyinis...
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

Sendeki model hangisi? Birde memnun musun? Bana da lazım bu tarz birşey her sabah mağarada kalkıyorum.

hf3520 var. çok memnunum. ışıkla uyanmak bambaşka bir şeymiş ya. sabah titremesi, aşırı dizziness, mutsuzluk, titreye titreye evde sağa sola çarparak gezmek falan %80 bitiyor gerçekten. bu köylüler bilmez bu sene saatler alınmayınca istanbulda ilk ışık 6.53 güneş 8.20 olacak :) o zaman görürüm milleti.
Sosyal ağlarda paylaş

Chastor said:

https://www.amazon.com/Philips-HF3520-Wake-Up-Colored-Simulation/dp/B0093162RM?th=1

Seninki çok başarılıymış renk değişimi, ses değişimi fm v.s ama 560 lira çok ya. Bir ışığa 560 lira vermek koyuyo adama

Sade ışık diye düşünmücen işte hakikaten dedikleri gibiyse ürün binlerce lira bile verilebilir sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

50 m2 yatak odan varsa yetmez tabi.
benim 15m2lik odama güneş gibi doğuyor, ayarlıyorum 30 dakika fade in'e, 6.30'da başlıyor ufaktan, 7'de tam yanıyor. alarm da telefonda 7'de. ama telefona kalmadan uyanıyorum bebişler gibi. oooh hue, mis.

100 liraya verirsen alırım ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...