Bright Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 O standı gavurlar 30-40$'dan satıyor Fistan 50 tl'ye iyi bırakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 boyut duruş güzel çıkmadı fotoda evde kulaklıkla falan çekerim daha kaliteli dengesi, rengi falan güzel bence sırıtmaz masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 güzelmiş demek ki şu fistanın bile bazen bir faydası var dünyaya....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Fistan said: şöyle bişey yapmıştım ben begendim lan Gris bana yapsana lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 goldbären said: applev0dka said: anadolu yakası var anadolu yakası var şimdi. emlakçı çakallığı gibi tuzla'ya getirtme beni sdsafa nerdesn sen maltepe karayolları e5 durağına elinde 150tl ile gel akşam 7de. Niye aynı mahallede oturuyoruz biz? İdealtepeye 2 şişko fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ben şişko değilim ki. forum hype sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Bence o diğer ışığı alıcam diyim ben, seni maltepeye çağıralım sonra elinden ışığı alıp kaçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Alt tarafı ışık lan, 300 lira istedi adam. Edison utanıyor şu an senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 ki edison bile kan emici tüccar itin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Fistan said: şöyle bişey yapmıştım Gerçekten satıyosan hâlâ, almak isterim (:D Hatırası olur hem, el emeği neticede ne kadar istiyosan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Fistan said: şöyle bişey yapmıştım Super yapmışsın. Bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 blackrose'a göndericem adres verirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Aha da! Yahu ben bunadım iyice, mesajı aldım adresi yazdım sanıyorum yazmamışım artık o anda bişe çıktı demek ki aniden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar