Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta: Napoli - Beşiktaş | 19 Ekim Çarşamba - 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenn said:

3-1

ya da 4-1 skorcular kacirmasin

kendimizi kandirmak milletce en iyi yaptigimiz is onun icin kimse element uydurmasın mabadindan cok pis silkelicekler macin basinda bi kırmızı cikar 10 kisi fln kalirlar bunlar fitbolun icinde olan seyler ama deplasmanda hem de napoli gibi ircci bir takima hangi hakem cars die kırmızı cikarir orasi da ayrı muamma

simdi reklamlar !
Mesaj tarihi:
said:
Buna göre; Napoli - Beşiktaş karşılaşmasında Napoli'nin galibiyetine 1.20, beraberliğe 4.50, Beşiktaş'ın galibiyetine ise 7.00 oran verildi.

Manchester United - Fenerbahçe maçında ise Manchester United'ın galibiyetine 1.30, beraberliğe 4.00, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 5.30 oran verildi.

BJK'ye 7 vermişler. Rahat kazanır karakartal.

MANU'ya da 1.30. basın..temiz para sdfs.
Mesaj tarihi:
said:
THY Başkanı İlker Avcı: "Bu uçak için Fikret Orman bizi nasıl ikna etti, hala anlamadım. Böyle başkanları oldukları için çok şanslılar."

lol

"Anadolu Jet TR'de müşteri kaybetmeye başladı, hareketlendirecek bir şey lazımdı bizde maliyeti neredeyse hiç, getirisi her şekilde iyi olacak bir şey ile az da olsa sükse yapalım dedik. Hazırda en büyük rakibimiz küçülüyorken falan" şeklindeki uzun bir cümlenin tatlılaştırılmış hali :(
Mesaj tarihi:
dana22 said:

sirf bijik kaplamali ucaklari var diye anadolu jet le mi ucucak insanlar simdi..

Abi zaten reklamcılığın amacı bu :(

10 kişiden 8'inin tercihini etkilemez ama 1 kişiyi etkilese, 1 kişiyi de bilet alma ekranında vs. çekimser bıraksa yeter.

1 gündür herkes uçağın kaplama videosunu bile paylaşıyor resmi hesaptan. çoğu insanın artık bilet alma ekranında "bi de anadolu jet'e bakayım" fikri vs. olacak. Almasa da marka tanınırlığını arttırma işte.

Uçak kaplamanın da THY'ye maliyeti yok, tahminen Anadolu Jet'ten bakımı gelmiş uçağı hangara çektikten sonra da kaplatıp, 2 günü kulübe charter ayarladılar. BJK'yi götürüp getirdikten sonra uçağı biraz öyle de kullanır sonra ilk bakımda tekrar hangara çekip sökerler vs...

borajet bile fb ile sponsorluk anlaşmasından sonra müşteri sayısını arttırdı. borajet yani, yeterli yolcu yok diye sefere 45 dakika kala sefer iptal eden firma bunlar sadfsda
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Uçak kaplamanın da THY'ye maliyeti yok, tahminen Anadolu Jet'ten bakımı gelmiş uçağı hangara çektikten sonra da kaplatıp, 2 günü kulübe charter ayarladılar. BJK'yi götürüp getirdikten sonra uçağı biraz öyle de kullanır sonra ilk bakımda tekrar hangara çekip sökerler vs...

fiko'nun konuşmasına göre tüm deplasmanlara takım bu uçakla gidecek. takımın kullanmadığı vakitlerde anadolujet normal charter uçuşlarını gerçekleştirecek giydirilmiş haliyle. sökme vs yok.

benim tanıdığım fiko deplasmanlara giderken uçağın yarısını taraftara açıp koltuk başı 500tl çeker ve su bile vermez gerçi sdfs pegasus'a ilham verecek uygulamalar yapar.
Mesaj tarihi:
ayni mantikla reklamin iyisi kotusu olmaz diye yonetim kurulu bjk jetin onunde domalip ne var yok asagi indirse anadolu jet talep patlamasi yapacak yani..

yani ben bile rezervasyonla bir temas edeyim o ilikligi hissedeyim isterim..

pegasusla hicbiri yarisamaz abi..adamlar olasiligi olsa ucagi yolculara tasitacak ..o derece..
Mesaj tarihi:
Yok uçak hep böyle; hatta normal sefer de yazıyorlar. Ben sürekli İzmir Adnan Menderes'te Fener'in Borajet uçağını falan görüyorum. Gerçi onlar daha kibar giydirmiş sadece biraz şerit ve kuyrukta logo falan. Fiko bildiğin gelin arabası gibi giydirmiş
Mesaj tarihi:

renkler siyah beyaz olunca giydirme daha kolay oluyor full bürüyebiliyorsun. uçağın en arkası ve kanatlar efsane olmuş mesela thy'nin kendi armasından güzel duruyor. simsiyah bile gidebilirdi aslında.

yeni otobüsler de yapılmış.

• Yeni Oluştur...