Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=We9sxcCzGDg Abi şimdi gördüm bunu ve içim parçalandı resmen.Bu ülkede namusuyla para kazanmak cidden suç.Nefret ettim yine kendi halkımdan.Lanet olsun bu şerefsizlere.Alttada darp sonrası video var. https://mobile.twitter.com/ersinceliq/status/786926150882852866/video/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ne kadar sağlıksız tatlı varsa satıyor grip kapıyorlar yediklerinden düzgün servis etmediği için, trans yağlar vesaire cabası tarihi geçmiş tatlılar cabası helaliyle para kazanmıyor üstelik akpli belli i'm done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Kafadan yarın izleyipte benden farklı düşüncelerde olanlara tekrar tekrar derdimi anlatmama adına benle aynı şeyi düşünen birinin düşüncelerini yapıştırayım buraya. "nasıl bir milletiz biz anlam veremiyorum. "15 temmuzda gazi diyenler mi ararsın, sakalından oyunu kime verdiği belli, beter olsun diyeni mi"... ayrışmaya, ayrım yapmaya ne kadar meraklıyız. insanlıktan ne ara bu kadar uzaklaştık? benim videoda gördüğüm; bir insana yapılan zulm, bir insanın çaresizliğinden başka bir şey değil. o adamın, sakalı olmasaydıda, 15 temmuzda gazi olmasaydıda içim aynı derecede acıyacaktı. benim vicdanımın rengi, dini, dili yok. fakat; sizde vicdan hiç yok. bunu bilin istedim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Elinde bıçak varken karşısına geçip insan gibi anlatmaya çalışmışlar bir de, nazik bile davranılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Namusuyla para kazanmak esit degildir insan sagligina zararsiz, hijyenik. Tabi sen insana kosullari saglattirsin o ayri. Yada is arabasini parcalar darp esersin bu da ülkedeki adalete isarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 videoyu sonuna kadar izledim. oradakilerde aynı akp zihniyeti o adam da öyle. verdiği partini sistemi ve elemanları tarafından gg olmuş. gayet basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ya siz videoyu izlediniz mi abi sonuna kadar konuşmalarıyla? Adamın kaç tane arabası zabıta tarafından parçalanmış ve yine aynı şeyi yapacaklar.Adam gitmeye çalışıyor ama çevresini sarmışlar ve 5 çocuk benim elime bakıyor diye bağırıyor.Umarım bir gün siz ve aileniz yokluğa düşmez.Akp li olması benim şu videoda zerre umrumda değil.Olm o kdr mı insanlığımızı kaybettik.Şu videodaki olaya bişey hissetmiyorsanız ne farkınız kaldı diğerlerinden.Kusura bakmayın ama sizede yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 aY tpini siktigimi bide denize atsalarmış az bile yapmış helal zabıta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 he ayrıca bu adam tayyip reyisinin emriyle sokağa çıkan, 2 kere suriyeye gittim diyen adam -bak bunda resmi onaylamada lazım ama "demokrasi gazisi" olayı doğru- üstüne bıçak sallıyor herkese : dddD karşındaki zabıta şerefsizin önde gideni ama kime bıçak sallasan yersin dayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Asriel said: Ya siz videoyu izlediniz mi abi sonuna kadar konuşmalarıyla? Adamın kaç tane arabası zabıta tarafından parçalanmış ve yine aynı şeyi yapacaklar.Adam gitmeye çalışıyor ama çevresini sarmışlar ve 5 çocuk benim elime bakıyor diye bağırıyor.Umarım bir gün siz ve aileniz yokluğa düşmez.Akp li olması benim şu videoda zerre umrumda değil.Olm o kdr mı insanlığımızı kaybettik.Şu videodaki olaya bişey hissetmiyorsanız ne farkınız kaldı diğerlerinden.Kusura bakmayın ama sizede yazık adamın akpli olması o kadar önemli. cehapeli diye kadın öldü mü oh iyi olmuş orospuya diye göbek atıyorlar. ne duyar kasıcam itlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Ee tamam işte senin de onlardan farkın yok.İnsanlığını kaybetmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 eve gidip acaba neden böyle oluyor diye sorgulamak yerine, eve gidince arabamı aldılar ama reis başımızda 3. havalimanı da oluyor merkel çatlıyor bize bişey olmaz allah verir diyip sonra akp'ye oy atan adama mı üzülcez ? kötü olmus, yanlış yapılmış der geçerim, üzülmeme gerek yok, içimi falan parçalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bunlar tank sürsün. Tatli arabasi yasak demekki. Yanlis meslek secmis amcamiz. Yada oyunu bidahakine ergohana vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 ülkenin özeti olmuş. -elinde bıçak/silahla nasıl topluma/topluluğa kafa tutulur. -karşı taraftan fazla sayıda olunca nasıl galeyana gelinilir. Shean said: ne kadar sağlıksız tatlı varsa satıyor grip kapıyorlar yediklerinden düzgün servis etmediği için, trans yağlar vesaire cabası tarihi geçmiş tatlılar cabası helaliyle para kazanmıyor üstelik akpli belli i'm done zorla aldırtmıyorlar ama tatlıları. Asriel said: 5 çocuk benim elime bakıyor diye bağırıyor. ülkenin sıkıntısı bu zaten. fakirlerin çok çocuk yapması. kader kavramını g.tünden anlayan toplumun rızık muhabbetini de aynı yerinden anlamasıyla veya bunu bahane edinmesiyle yedikleri haltın sonucu. çocuklara yazık ama onlar da ileride muhtemelen aynı şeyi yapıcaklar peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Shean said: he ayrıca bu adam tayyip reyisinin emriyle sokağa çıkan, 2 kere suriyeye gittim diyen adam -bak bunda resmi onaylamada lazım ama "demokrasi gazisi" olayı doğru- üstüne bıçak sallıyor herkese : dddD karşındaki zabıta şerefsizin önde gideni ama kime bıçak sallasan yersin dayağı. Yarın bıçak sallamak zorunda bırakıldığın zaman salt kötü olanlar tarfından senin için de bıçağı sallamasaymış o zaman desinler.Şekilcisin aynı zamanda.Adam sord akp li ve sakallı olduğundan açlığından ölsün o ve eline bakan belkide gariban çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 yoo. hümanizm kasıcam diye amma şekilden şekile girdiniz. 5 çocuğu mu var? doğurma lan? 5 çocuk ne fakir halinle? şaka mısın? doğal seleksiyon oluyor böyleleri işte. "insanlığınızı yitirmiyin irkidişlir" diye diye adamlar başkanlığı aldı. üstüne bu adamlardan alevi, normal işci olanlarda var soma olayında dayak yiyen madenciyide gördük. gıkları çıkmadı. bu adam akp yalakası diye yeni şafağa çıktı kahraman ilan edildi. üstüne ibb hemen olaya el atmış. akpliysen heryerde kazanıyorsun işte. insanlıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bunun gibilere acımayacaksın bakamıyorsan yapmayacaksın 5 tane cocuk bırak seyyar kanunsuz satıcılıktan, adam yaralamaya teşebbüsten hapis yatması lazım normal bi ülkede şu şerefsizin sokakta şu çomarlarla yaşamaktan bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Asriel said: Shean said: he ayrıca bu adam tayyip reyisinin emriyle sokağa çıkan, 2 kere suriyeye gittim diyen adam -bak bunda resmi onaylamada lazım ama "demokrasi gazisi" olayı doğru- üstüne bıçak sallıyor herkese : dddD karşındaki zabıta şerefsizin önde gideni ama kime bıçak sallasan yersin dayağı. Yarın bıçak sallamak zorunda bırakıldığın zaman salt kötü olanlar tarfından senin için de bıçağı sallamasaymış o zaman desinler.Şekilcisin aynı zamanda.Adam sord akp li ve sakallı olduğundan açlığından ölsün o ve eline bakan belkide gariban çocuklar. ne şekilciliği? adam açık açık verdim diyor akpye pıfsjgdfs demokrasi gazisi yazıyor gazeteler şekilci miyim gerçekci miyim? sanki hiçbirimiz toplu sıkıştırmaya/dayakla karşı karşıya gelmedik. çekmedim bıçak falan da. kendimi korudum mahkemeye verdim cezalarınıda aldılar orgazmdan da dört köşe oldum ceza aldıklarına dair kağıt geldiğinde. "hık vır hıkık vır" demeyi biliyor akpliler. geziciler çıktığında sokağa : DDD gitsin mahkemeye ibb ye şikayet etsin o zaman. bıçak sallamakla olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 versin işgaliyesini çalışsın abi. tamam olayı kontrol edememişler ama adam da rahat durmuyor. böyle sonuçlanması çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 bi de bunun oyla falan da alakası yok yani, olayı saçma sapan yerlere bağlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Asriel hümanizmin son destekcisi olmus forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Asriel said: Shean said: he ayrıca bu adam tayyip reyisinin emriyle sokağa çıkan, 2 kere suriyeye gittim diyen adam -bak bunda resmi onaylamada lazım ama "demokrasi gazisi" olayı doğru- üstüne bıçak sallıyor herkese : dddD karşındaki zabıta şerefsizin önde gideni ama kime bıçak sallasan yersin dayağı. Yarın bıçak sallamak zorunda bırakıldığın zaman salt kötü olanlar tarfından senin için de bıçağı sallamasaymış o zaman desinler.Şekilcisin aynı zamanda.Adam sord akp li ve sakallı olduğundan açlığından ölsün o ve eline bakan belkide gariban çocuklar. abi daha önce de konusuldu aynı şey, insanlar 1 çocuk yapmak için uzun uzun düşünürken 5 tane çocuk yapıp "cocuk rızkıyla gelir" kafasında olan insana üzülcek bir durum yok, doğal seleksiyon adama yapılan sonuna kadar yanlış burda cıkıp onu savunacak kimse yoktur, ama adamın kendi hatası olan içinde bulunduğu şartları ajitasyon yapmak için kullanınca saçma oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Adama yapılanın karşısında dururum ama adama sempati beslemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Yine yanlış yere odaklanıosunuz.5 değil de 1 çocuk olsa ne yazar.Bu adamın başına gelen sadece bu adamın başına gelmiyor.Bu video sizin sevdiğiniz,taraf olduğunuz insanların başına gelse fikirleriniz ve hissettikleriniz 180 derece değişir.Bu da sizin o tü kaka dediğiniz insanlardan bir farkınız olmadığınızı gösterir.Ortada bir durum var ve bu olay parti gözetmeksizin her taraftan insanın başına gelebilir.Kimse açlıkla sınanmasın.Sizin durumunuz " tok,açın halinden anlamaz " ın cuk oturmuş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Valla neresinden tutsam bilemedim. Seyyar saticiligin yasalara uygun olmamasi vs gibi seyler yuzunden bir insana kisisel olarak hirslanacak degilim. Kanunsuz da olsa adice, canavarca bir suc degil sonucta, gidip de seyyar saticilik yapiyo diye kafasini kirmazdim adamin. Bu genel gorusum. Bu durumda ise adamin elinde bicak olmasina ragmen ekmegini korudugu yuzunden bir sempati olusmus. Bir insanin kendini bicakla savunmasi gereken durumlar olabilir mi? Olabilir. Bu durumda Tatlici Ali'ye hak verebiliyor muyum? Pek veremiyorum, zira adamin Suriye cihadcisi oldugunu soyledigi bir video var: https://twitter.com/ulkedebugun/status/787025261447507968 Tabi zabita doverken mucahit oldugunu bilmiyor, mucahit olmayan birini de dovebilirdi zabita. Dayak var ama oncesinde seyyar saticinin elindeki bicaga ragmen adamin kisisel alanina girip insani bir sekilde aciklama yapmaya calisan bir zabita da goruyorum. Elinde bicak olmayan ama haci sakali da olmayan insanlara bu ulkenin asayis birimlerinin neler yaptigini da goruyoruz, ve bunlara insanlarin nasil destek ciktigini da biliyoruz mesela. Aklima geleni yazdim, pek bir sonuca baglayamadim cunku dedigim gibi neresinden tutacagimi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar