Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 7. Hafta: Kayserispor - Beşiktaş | 15 Ekim Cumartesi - 17.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valequenta said:

Artık bu maçtan sonra hakemsiz puan kazanamayan efendi Beşiktaş lafım tescillenmistir ve kabul etmeyen yoktur sanırım?

Bjk böyle kötü oynamaya devam ederse hakemlerde yetemez bi yerden sonra. Bjk taraftarı da farkında zaten rezaletin.
Mesaj tarihi:

kayserili said:
valequenta said:
Artık bu maçtan sonra hakemsiz puan kazanamayan efendi Beşiktaş lafım tescillenmistir ve kabul etmeyen yoktur sanırım?
Bjk böyle kötü oynamaya devam ederse hakemlerde yetemez bi yerden sonra. Bjk taraftarı da farkında zaten rezaletin.

sezon basindan beri oynanan futbolu bir tane bjkli begenmiyodur. nasil oluyorsa(!) lidersin ona ragmen.
Mesaj tarihi:
aboubakar'ın bugün kaçırdığı golde şanssızlığın hiçbir payı yok ya.

6 pasın içinde, kaleciyle karşı karşıya ve herhangi bir baskı yokken topa abanacak süreyi bulabilen bir insansa eğer, topu kalecinin sağından yuvarlamasını da bilecek.

cenk ve ömer taşıyacak bizi bu sene belli oldu gibi.

GOMEZ ALLAH BELANI VERE YA
Mesaj tarihi:
ŞG kafaca bitik, Bilic'ten zerre farkı kalmadı. Gomez'in varlığı atabilmesinden ziyade takımı zor anlarda sırtlayıp, liderlik edebilmesiydi. ŞG'nin geçen sene sıçtığı 3-4 maçta mesela Gomez 3 puanı almıştı. Bu sene onun yokluğunu arayacağımızı tahmin ediyordum da bu kadar ezileceğimizi beklemiyordum.

Şuan takım net TD'siz oynuyor. Bugün yapılan hamlelerden sonra Riekerink'e falan kötü hamle yapıyor diye kızmamak gerekiyor nitekim ŞG cidden dengesini yitirdi. Bugün yaptığı değişiklikler vs. inanılmaz saçmaydı. Kayseri bugün BJK'den puan alamadıysa net kalitesiz takım olmasındandır. Ciddi anlamda Bilic flashbackleri patladı gözümde maç boyunca...

O yavşak da Ozzy çıkarır Necip'i tutardı. Bu da Tolgay çıkartıp Necip tuttu. Hayır Necip iyiydi maçta eyvallah ama orta sahadan biri çıkacaksa o adam bu maçta Tolgay olmamalıydı. Gole gitme yollarından birini çıkardı adam direkt ya, şansa bala Beck öyle hızlı karar verip Ömer'i görmese gol bile atamayacaktı takım pozisyonu yoktu ikinci yarı adam akıllı...

Bu kafa, bu korkaklık ve denge kaybı sonrasında BJK'nin ilk mağlubiyeti yakındır yani, ben mesela çok net bir şekilde Gençlerbirliği deplasmanında puan kaybederiz, büyük ihtimal yeniliriz diyorum. Ardından Vodafone Arena'daki ilk mağlubiyeti de Başakşehir'den alırız, kaçarı yok diyorum.

Benim bu takımla ilgili hep savunduğum, kadro kalitesinin şampiyonluğu bırakmayacak kadar geniş ve çeşitli olmasıydı. Her türlü sistemi oynayacak adam var, adapte edilir diyordum. Sürekli sezon başı takım toparlanacak, doğru yolu bulacak diye diye kaç hafta geçti halen saçma sapan şekilde maçlar kazanıyoruz. Elbet bu bitecek çünkü hiçbir bok oynamıyoruz.

ŞG bu sene benim için ciddi hayal kırıklığı, hiç böyle bir şey beklemiyordum. Takımın kimliksizliğinin tek sebebi. İronik şekilde geçen seneki kimliğin mimarı, tek sahibi olsa da...
Mesaj tarihi:
Aboubakar'ı çıkarması mesela inanılmaz saçma bir hareketti. İlk yarı Cenk'in 3 katı verimliydi. Kaçırdığı malca bir pozisyondu eyvallah ama pivotluk görevini orada çok iyi yaptı. Aldığı süre boyu neredeyse sürekli her pozisyonda 2 savunmacıyla boğuştu. Takım arkadaşlarını çok iyi topla buluşturdu, kaç kere pozisyona soktu.

Kaçırdığının izahı yok ama ciddi anlamda güvensizlik sorunu da yaşıyor belli, oyunda etkiliyken de çıkartıp bu adamı iyice bitirmek mi istiyor ya?

Hayır anlamadığım bir tepki saçma, Aboubakar ilk alındığı günden beri "GOLCÜ" değil denmiyor mu da Gomez'le kıyaslanıyor? Aboubakar fizik özellikleriyle öne çıkan ve özellikle kontra çıkışlardaki kalitesiyle fark yaratan bir adam. Ha ŞG ona da attırır vs. dediler de ne sistem ne bir şey.

Aboubakar'ı eleştirmeye gelene kadar takımda en az 10 problem sayarsın, Aboubakar'a gelince atamama dışında tek bir kusuru bile yok. Forvetin asli görevi atmak eyvallah o konuda bende zaten eleştiriyorum da bu adama böyle paralar veriyorsan ve bir şeyler bekliyorsan da kazanmak hocanın işidir. Silmek değil.

Geçen sene Boyko'yu silip kaybetti, bu sene Aboubakar'ı kaybedecek belli oluyor.

Dersin ki bu adam golcü değilse, ona göre oynamak gerekiyorsa neden Gomez'in yerine alındı. Onu da 1.1 milyon euro maaş alırken 3 milyon euro maaşla takıma imza attıran yönetime ve yeni kankası Ahmet Bulut'a ve bu işe hiç ses çıkarmayan ŞG'ye soracaksınız.
Mesaj tarihi:
Abubakar çıktıktan sonra ilerde top tutamadı takım. Cenk'e giden bütün toplar duvara çarpar gibi geri geliyor.. Kapanan takımlara karşı Cenk inanılmaz zayıf kalıyor.. Aboubakar/Ömer denenmeli bence 2 forvet oynanıcaksa
Mesaj tarihi:
gecen seneden cok puan topladık ki gecen sene cılgın gibi gol atıyorduk. Gecen sen basında gol falnda kacırmıyorduk .Bu sene deli gibi kacırıyoruzda ona ragmen daha cok puan aldık kadro ligin baslamasına 3-5 gun kala %40-%50 degıstı resmen. Ne istiyonuz mac basına 6 gol ortalaması faln mı bekliyorsunuz.
  • Yeni Oluştur...