vulga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Promenader said: pm kutun dolu haber vereyim (gerçi bildirim mesajı dolu pm kutusuna gidecek mi ondan da emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Büyük beden giyiniyorum ben ne patishion'u yaw... Kadıköy'de bir yerim var oradan 6 ayda (belki yılda ) bir alıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Mino said: Büyük beden giyiniyorum ben ne patishion'u yaw... Kadıköy'de bir yerim var oradan 6 ayda (belki yılda ) bir alıyorum işte. neresi abi biz de gidelim büyük bedenci olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 gold koş büyük beden diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Direk koordinat verelim, yakınlığa göre uğrayın işte. https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=kad%C4%B1k%C3%B6y+b%C3%BCy%C3%BCk+beden&rflfq=1&rlha=0&rllag=40987383,29033648,554&tbm=lcl&tbs=lf:1,lf_ui:2,lf_pqs:EAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Casual gömlekleri Mudo, Quiksilver ve düzgün bir şey varsa maviden alıyorum. T-shirt'ler düzgün buldukça pull and bear, mavi, mudo. Pantolon Dutti, mavi, götüme olan bir şey bulursam Mudo ve apaçi işi olmayan pantolon varsa ucuz olsun diye Pull and Bear ve Zara. Ayakkabılar için de Tergan, Nike, NB falan tercih ediyorum; takım altına giydiğim ayakkabıları Hotiç'ten alıyorum, gerçi takım anca kırk yılda bir giymek zorunda kalıyorum :>. Matraş'tan da bir kaç kez ayakkabı aldım ama taraksız falan derli toplu ayaklarım olmasına rağmen kalıpları bozuldu 5-6 ayda. Kaldı ki neredeyse 10 çift falan ayakkabım var, üstüste ayakkabı giydiğim çok nadir oluyor. Mont da keza kamyon yüküyle var; onları da Mudo, Columbia, Derimod'dan falan alıyorum. Massimo Dutti'den de iki tane mont türevi aldım ama kendimi Berkecan gibi hissediyorum onları giyince. Almasam daha iyiymiş. En sevdiğim giyim markası Mudo bu arada kalitesinden vb. bağımsız olarak, zaten çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum ürünlerinin ama tasarımları çok hoşuma gidiyor. KÜTÜK SATSALAR ALIRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 bütün yazı mudo virali olmuş haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 tiLi said: tamam da hangi dükkana giriyosun o zaman? bütün avmyi mi geziyosun, ilk karşına gelenden mi alıyosun? inan bilmiyorum, büyük mağazalardan birine giriyorum beğendiğim bişi çıkarsa alıp çıkıyorum, ama yoksa eğer devam. Bir tek jean alacaksam Mavi, Colins, Levis falan dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 deadwoll said: En sevdiğim giyim markası Mudo. KÜTÜK SATSALAR ALIRIM! satıyolar abi, sanırım ona gönderme yapıyosun zaten. ben anlamadım neden sattıklarını sdglk baya da pahalı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 alan arkadaşım var abi o kütüğü belki o kütüğü değil ama kütük alan var ordan. işin ilginci ultra zengin de değil, benden fakir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 abi linkedn den mudo satın almacılarını bulun, 20-30 liraya kütükleri nereden topladıklarını söylesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 http://tr.nextdirect.com/en/shop/Gender-Men-ProductAffiliation-Footwear/Category-Boots-Category-Wellies şurdaki ayakkabılara bakıyorumda markalar sitenin kendi markası sanırım bunlarda. bilen eden yada buradan alışveriş yapan var mı daha önceden? fiyatlarda baya uygun ve tasarımlar hoş gözüküyor. ne kadar kalitelidir merak ediyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 annem artık benle ilgilenmiyor çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 oğlum ben mesajlar siliniyor diye rahat davrandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 paticikten daha gay nasıl isim bulunabilir diyordum bu başlığı görene dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 bu da buranın first leydisi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 ad3m said: Peregrin said: dur daha kis tam gelmedi, yagmurlar gelsin hele bi "seks hayatim yok ayakkabisi" topigi acilacak Patiden soğuma sebebi o topic :( Nesi var şimdi şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 seks yapmıyorum ar. gör. botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 noktaları kaldırınca iletişim daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 param yok giyinemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 quixef said: ad3m said: Peregrin said: dur daha kis tam gelmedi, yagmurlar gelsin hele bi "seks hayatim yok ayakkabisi" topigi acilacak Patiden soğuma sebebi o topic :( Nesi var şimdi şunun Onu alani okulda direkt 50/d statusunde ise aliyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Atanamamis arkeolog botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Sac sakal birbirine karismis motorcu botu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Giydikten hemen sonra kizlarla arkadas kaliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 north face kesin çözüm mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar