bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 pampa istinye parka geliyorsan ben yardımcı olayım sana ayakkabı konusunda, ulaş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 senko said: pahalı mont için moncler'e alalım seni tshirt 650 tl Şaka olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Lv gömlek, prada ayakkabı, burberry mont, zegna-armani pantolon. Araba olarakta bentley. Fakirler ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 benjani said: http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/ProductDetail/2452000/5_5461007.jpg çok beğenerek şunu almıştım geçen ay, 1 hafta olmadan çaldılar ayakkabıyı.kardes kitli dolap yok mu caminizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Lcw defacto koton falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 İşte gerçek erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kot mavi tişort h&m, mavi basicler ayakkap vans son 1 senedir bu şekilde giyiniyorum. sabah düşünmeye gerek kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kayserili said: Lv gömlek, prada ayakkabı, burberry mont, zegna-armani pantolon. Araba olarakta bentley. Fakirler ölsün. Fakirler niye ölüyor lan sanki seçiliyordu da biz atladık hımınıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 network, fabrika, massimo, fred perry, divaresse, adidas kot olarak mavi hep. ne alırsam alayım 3-4 ay sonra ebesini sikiyorum nasıl oluyo bilmiyorum bu iş. kalıbı mahfoluyo yamuk yumuk oturduğum için hep. şort ve tişört içinde mado-koton-h&m casuala para harcamadığımı farkettim dfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yazdıkları zengin markası değil zaten bentley dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Vingthor said: network, fabrika, massimo, fred perry, divaresse, adidas kot olarak mavi hep. ne alırsam alayım 3-4 ay sonra ebesini sikiyorum nasıl oluyo bilmiyorum bu iş. kalıbı mahfoluyo yamuk yumuk oturduğum için hep. şort ve tişört içinde mado-koton-h&m casuala para harcamadığımı farkettim dfhds benim tshirt'ler dönüyor 4-5 giyimden sonra bulamadım nedenini daha makinede 30 derece 800devir 1000devir yıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 evet, middle upper onlar. zenginleri fişleyecekseniz saat markalarını yazdırın allahın hacı seikoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 senko said: Vingthor said: network, fabrika, massimo, fred perry, divaresse, adidas kot olarak mavi hep. ne alırsam alayım 3-4 ay sonra ebesini sikiyorum nasıl oluyo bilmiyorum bu iş. kalıbı mahfoluyo yamuk yumuk oturduğum için hep. şort ve tişört içinde mado-koton-h&m casuala para harcamadığımı farkettim dfhds benim tshirt'ler dönüyor 4-5 giyimden sonra bulamadım nedenini daha makinede 30 derece 800devir 1000devir yıkıyorum. bunun olayı yıkama süresi. kısa programı kaldırır ancak. ama 30 tl altı her tshirt bir de baskı var ise, dönmeye mahkum. inditex markalarında kumaş standartları pazen don tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 La tercih ettiğiniz giyim markası mı oluyor sizin? Benim hiç standardım yok. ama bir markaya hastayım: 'fatih cumartesi pazarındaki dayının sattığı lacoste tişört' orijinalinden daha kaliteli, yıkamaya sıkmaya kurutmaya banamısın demiyor. sadece 15 TL. gören gerçek sanıyor. Profit. Aynısının bi de antalya lara cumatesi pazarında tommy satanı var, adam nereden buluyorsa, 5m migros'taki dükkanın güncel koleksiyonunu sıralıyor. 20 lira gömlekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Grego said: hacı seikoları haha bu nasıl bir betimlemedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yav said: benjani said: http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/ProductDetail/2452000/5_5461007.jpg çok beğenerek şunu almıştım geçen ay, 1 hafta olmadan çaldılar ayakkabıyı.kardes kitli dolap yok mu caminizde? izmir'in ayakkabıyı kapıda bırakan köylü zihniyeti yüzünden çalındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 onu çalan adam da tarlada giyer anca. NB mi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 genelde tommy almaya çalışıyorum ben, güzel oturuyor vücuda.tabi outlet filan kovalıyorum, yoksa bir tshirt'e 250tl vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ginaly said: La tercih ettiğiniz giyim markası mı oluyor sizin? Benim hiç standardım yok. ama bir markaya hastayım: 'fatih cumartesi pazarındaki dayının sattığı lacoste tişört' orijinalinden daha kaliteli, yıkamaya sıkmaya kurutmaya banamısın demiyor. sadece 15 TL. gören gerçek sanıyor. Profit. Aynısının bi de antalya lara cumatesi pazarında tommy satanı var, adam nereden buluyorsa, 5m migros'taki dükkanın güncel koleksiyonunu sıralıyor. 20 lira gömlekler. al la banada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 benjani said: http://img-boyner.mncdn.com/CmsFiles/Images/ProductImages/ProductDetail/2452000/5_5461007.jpg çok beğenerek şunu almıştım geçen ay, 1 hafta olmadan çaldılar ayakkabıyı. lan şu ayakkabılar olmadı ayağıma. geçen alayım dedim. hiç de sevmiyorum aslında at kadar N yazıyor ama ayakkabı lazımdı. 45,5 ufak geldi. 46 yokmuş, 46,5 da büyük geldi. 46 hiç üretilmiyormuş. aynı şekilde skeçırsda da olmuştu. ayakkabı bulamıyorum rahat. illa nike mike harbi spor ayakkabısı olacak. böyle casual casual giyeceğim rahat bir ayakkabı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 baya rahat ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 barbu said: aynı şekilde skeçırsda da olmuştu. ayakkabı bulamıyorum rahat. illa nike mike harbi spor ayakkabısı olacak. böyle casual casual giyeceğim rahat bir ayakkabı bulamadım. http://cloud.camper.com/is/image/JGVzaG9wOCQ=/18304-024_L.jpg şunu al 1 ay giy, rahat edemezsen parasını ben verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Abi o ayakkabi tipsiz geliyor bana bir de 550 lira filan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 kıyafetleri genelde koton, colinsden alıyorum. bir de h&m var. tshirt giymiyorum zaten pek. genelde gömlek. ayakkabıda bir iki tane kaliteli lumberjack bot ve süet ayakkabım var. birsürü de yine kotondan ve colinsten ucuz ayakkabı alıyorum. 60-70 tlye. değiştire değiştire giyiyorum. zaten sade oluyorlar. gömlek pantolonun altına gidiyorlar. tabi çok kaliteli değiller o yüzden gidiyorlar bir süre sonra. örnek (bu yok da güzelmiş lan): http://www.koton.com/tr/erkek-bagcikli-ayakkabi/p/7KAM21007AA999 yıllar önce jack and jones'dan şunu almıştım. 8 paticik ayakkabı topiği fln gördü heralde hala giyiyorum. http://modaciniz.net/wp-content/uploads/2015/12/2016-Koton-erkek-ayakkab%C4%B1-modelleri.jpg parfüm de dior homme intense. ara ara değişiklik için jean paul gaultier 2. kalbimde ise bylgari blv var. unutamadığım eski sevgilim (üretimi bitti) ise tokyo by kenzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bot güzelmiş lan. benim bitane parfümüm var. dizel onli dı sıtrong. başka parfüm neyin almam. 2 tipi var zaten biri gece için diğeri daha bi casual. hayatım boyunca bunu kullanacağım büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar