Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ingiltere'den 06.10.16 tarihinde alındı. Faturalı ve garantisi Türkiye'de geçerli. Kutuları açılmadı. Pasaport kaydı yok. Patiye özel fiyat 3200. Pazarlık yok ama arabayla takas olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 3000 liraya satıyolar nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Evet gördüm nette, düşmüş fiyatları baya da Yürek Bilişim vb. yerleri ben pek güvenemedim, güvenebilen varsa tercih edebilir tabi. Yine de almayı düşünen varsa anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Apple da ne olacak fiyatı bunun? 3650 deniyor eğer öyleyse bu fiyat baya pahalı oluyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Appledan %10 ucuz oluyor, pasaport kaydı para ile alınmaz ise. Kayıt için de yardımcı olabilirim ben. Bir de ilk çıktığında stok kalmıyor genelde adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi neden düz 7? satmak için ise çok yanlış hamle ya.. 7 serisinin nin tek olayı çift kamera olması zaten o da plus'da var. 6 - 6s kullanan adamın 7 e geçmesi için sebep yok neredeyse. Keşke plus alsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yok demiş adam işte, darp edip ellerinden mi alsaydı milletin asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 ona ihtimal vermedim Türk sonuçta ne yapar ne eder bulurdu ya edit: başka konuda yazmış onu. adamı rss ye mi eklediniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 yok bunlar ekip zaten. çete gibiler. birbirlerini tanımıyormuş gibi yapıp, burada insan kandırıyorlar. Oyuna gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bypati kullanımından yörünge dışı yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 abi plus getirse alacaktım çok içimde kaldı agresifim kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Valla bir ay bekleyebilirsen 6 Kasım'da daha ucuza getiricem sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Alsanıza bunları? İngiltere'den tertemiz geldi, Kraliçe ile aynı havayı solumuş iphone bunlar. Fiyatı da 2950 yaptım tanesine, Avrupa garantili. Bir sonraki gidişe sermaye çıksın diye ucuza veriyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 2900 yaptım fiyatı, bir sonraki seyahate kadar satayım da Plus getireyim lan, alın bunları hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Kasım gibi 2500 e düşer bu hizla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 İki tane daha yurtdışı seyahatim var yakında, yoksa her türlü beklerim 3000'e satarım da gittiğimde Plus almak istiyorum, o yüzden indirdim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Ben bunların birini sattım, Gold olan kaldı elimde. 2800'e kadar indirdim, hadi alın da plus getireyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 adam nakde sıkışık beyler, 2000'e kapatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 150 veririm o da senin güzel hatrına tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 hangi sehirdesin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2016 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Forum dışı satılmıştır! Oh be hep bunu yapmak istemiştim. 7 Plus getiricem bir dahaki seyahatte, muhtemelen kasım sonu veya aralık başı olur. 128 gb alıcam. 3500'den satmayı düşünüyorum, almak isteyen varsa önceden seçtiği rengi veya kapasite için fiyat verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar