Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devamsızlık hakkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne raporu ya. hastayken bile telefonla aranıyorum. Yurtdışında tatildeyim. o sırada bile arıyorlar.

Evden çalışma hakkı var haftada 1 gün güya. ne zaman evden çalışacağım desem.

"Barbu ofiste misin, acil bir konu var" diye mesaj geliyor...evden çalıştığım günler daha fazla çalışıyprum resmen. denk mi getiriyorlar bilerek anlamıyorum ki.
Mesaj tarihi:
Bugün hastayım, ishal oldum, attan düştüm falan diyip gitmeyin?

Bu kadar korkmayın yöneticilerinizden ya, hayvan gibi kariyer kasmıyorsanız böyle şeyler önemli değil. Ahlaksız olun biraz.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Bugün hastayım, ishal oldum, attan düştüm falan diyip gitmeyin?

Bu kadar korkmayın yöneticilerinizden ya, hayvan gibi kariyer kasmıyorsanız böyle şeyler önemli değil. Ahlaksız olun biraz.

yöneticinin birşey dediği yok benim açımdan ama iş kalıyor. sonra yine ben sıkışıyorum.
Mesaj tarihi:
ben kıl dönmesi ameliyatı olduktan sonra kıçımda pansuman malzemesiyle işe gitmiştim. 1.5 ay.
patron her sabah işe yarım saat geç geliyosun başka yerde böyle kıyak yapmazlar diyordu. ulan işe geldiğime dua et bu şekilde, sağlık ocağındaki hemşire anca o saatte geliyor napayım günlük pansuman lazım istesem de istemesem de geç gelecem tabi.
Mesaj tarihi:
abi bizim sistem çok değişik. Az kişi çalıştığımız için kolayca geçiş yaptık buna, devamsızlık hakkımız yok ama; çalışma saatlerimiz çok değişken:

mon-----------tue------wed--------thr---------fri
12:30-7* 10-7 9-6 8-5 8-4

*ptesi öğle arası yok
**ayda tek gün ctesi 11-3 arası, aylık değerlendirme toplantısı

haftalık 38.5h çalışma süresi ediyor.
Mesaj tarihi:
sevdiğim hocalar dışında çok derse gitmedim. hatta sevdğim hocaların bile derslerine çok fazla gitmedim. genetik menetik veya böle ağır fizyoloji derslerine gidiyodum bitek.

bide lablara gidiyodum öğreneym diye.

bütün hocaları da kafalamıştım hocam böle böle çalışmam gerekiyor diye. wow oynuyodum dayz oynuyodum hiçte pişman değilim. keşke daha çok gitmeseymişim.
Mesaj tarihi:
ha *** bocegininki tabi biraz dertlidir de insaninki o kadar degil..yani cok familya filan karistirmadikca standart en azindan ..

zevklidir esasinda ya..boceklerden ogrenmemiz gereken cok sey var..cok hemde..
  • Yeni Oluştur...