Drall Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Ne güzel şeydi ya. Bugün de işe gitmeyivereyim daha dört devamsızlık hakkım var diyemiyosun :(
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 siz yine iyisiniz arada rapor filan patlatabiliyorsunuz bizde o da yok..:(
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ne raporu ya. hastayken bile telefonla aranıyorum. Yurtdışında tatildeyim. o sırada bile arıyorlar. Evden çalışma hakkı var haftada 1 gün güya. ne zaman evden çalışacağım desem. "Barbu ofiste misin, acil bir konu var" diye mesaj geliyor...evden çalıştığım günler daha fazla çalışıyprum resmen. denk mi getiriyorlar bilerek anlamıyorum ki.
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 bizim işyerinde 5 gün devamsızlık hakkı var istedigin 5 gün gelmiyorsun.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bizim şirkette , ayda 2 sefer yarım gün izin hakkı var. Bugün başım ağrıyor , kıçım ağrıyor vs diyip öğlen 1'e kadar takılmak serbest.
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Olm siz okula giderken de, iş hayatı ne rahat keşke şu okul bitse de çalışmaya başlasak diyordunuz.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bugün hastayım, ishal oldum, attan düştüm falan diyip gitmeyin? Bu kadar korkmayın yöneticilerinizden ya, hayvan gibi kariyer kasmıyorsanız böyle şeyler önemli değil. Ahlaksız olun biraz.
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 İshalken işe gidilirmi ya tam korku filmi
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Holy said: Bugün hastayım, ishal oldum, attan düştüm falan diyip gitmeyin? Bu kadar korkmayın yöneticilerinizden ya, hayvan gibi kariyer kasmıyorsanız böyle şeyler önemli değil. Ahlaksız olun biraz. yöneticinin birşey dediği yok benim açımdan ama iş kalıyor. sonra yine ben sıkışıyorum.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ben kıl dönmesi ameliyatı olduktan sonra kıçımda pansuman malzemesiyle işe gitmiştim. 1.5 ay. patron her sabah işe yarım saat geç geliyosun başka yerde böyle kıyak yapmazlar diyordu. ulan işe geldiğime dua et bu şekilde, sağlık ocağındaki hemşire anca o saatte geliyor napayım günlük pansuman lazım istesem de istemesem de geç gelecem tabi.
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ben lisedeydim kıl dönmesi ameliyatı olduğumda. Kıçımda sondayla dolaşıyodum kanlı kanlı asdad.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi bizim sistem çok değişik. Az kişi çalıştığımız için kolayca geçiş yaptık buna, devamsızlık hakkımız yok ama; çalışma saatlerimiz çok değişken: mon-----------tue------wed--------thr---------fri 12:30-7* 10-7 9-6 8-5 8-4 *ptesi öğle arası yok **ayda tek gün ctesi 11-3 arası, aylık değerlendirme toplantısı haftalık 38.5h çalışma süresi ediyor.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 yurdum erkegi kilini askeriyede dondurur tamam mi.. 1 ay filan yatak izni alacagim diye 5 sene mi erteleyen akademisyen biliyorum..
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Laraken mi açmış acaba diye geldim, değilmiş :D
Mrlee Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 paticik online olma süresi logları iş yerlerine gönderse baya kıyım olur
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 sevdiğim hocalar dışında çok derse gitmedim. hatta sevdğim hocaların bile derslerine çok fazla gitmedim. genetik menetik veya böle ağır fizyoloji derslerine gidiyodum bitek. bide lablara gidiyodum öğreneym diye. bütün hocaları da kafalamıştım hocam böle böle çalışmam gerekiyor diye. wow oynuyodum dayz oynuyodum hiçte pişman değilim. keşke daha çok gitmeseymişim.
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Yıllık izin devamsızlık hakkından daha fazladır.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Vingthor said: böle ağır fizyoloji derslerine ?? what ?? bir fizyoloji ne kadar agir olabilir ki..??
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 o yüzden sen doktorsun ben biyolog ezberi zordu ya. köpekbalığından sik böceğine göt kuşuna kadar bintane durum ezberlettiler.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 ha *** bocegininki tabi biraz dertlidir de insaninki o kadar degil..yani cok familya filan karistirmadikca standart en azindan .. zevklidir esasinda ya..boceklerden ogrenmemiz gereken cok sey var..cok hemde..
Öne çıkan mesajlar