Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bu baslik kitlensin OP'un cevap atmadigina dair entryler 12 agustos OP bugun ve her gun online sekil yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 bu arada ben sorduğumda cevap vermişti düzgün, ama istanbul'da olmadığı için almaya yanaşmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 şekil yapmıyorum ya niye şekil yapayım sdf. satılık bu arada. daha önce isteyenler vardı ama ben o ara iş güç şehir dışında olduğumdan geri dönüş yapamadım + pc'yi ofise kurma durumu vardı ama o da iptal oldu. öyle kaldı yine. ama haklısınız sonuç olarak serzenişinizde. hala isteyen varsa mevcut specler ile verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Türkiye'nin özeti şu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yeni türkiye mi? eski türkiye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Edit: satıcı geri dönüş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bu kasayı almayana kalkana kargo 3 ayda filan anca gelir herhalde dsf. satana kadar kasa öldü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 istediğin fiyat aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 chastor aldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar