KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 fena olmamış gibi mi? gerçekten korkunç kötüydü ya umarım iptal edilip senaristler ve yönetmenler batar intihara sürüklenirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Gayet güzeldi ya, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Ilk sezon kotu dendi diye izlememistik bunu, 2. sezon icin deger mi baslamaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Iron Fist karakter olarak kötü dizisi iyi ama hikaye boktan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 eli parlayarak yumruk atan adam abi iste, izlenmicek kadar kotu bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 iki eli parlayani geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 içimdeki nerd çok sinirli bu sezona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Izlemeyen sakin bakmasin. Ilk bölümde giyinik sevisme sahnesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Çekik gözlü kız için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 2 blm izledim de uyuyordum az kaldi asd, bu introdaki hareketleri yapan elemani yapsalarmis keske yumrukadam, cidden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 zipzip said: Çekik gözlü kız için izlenir. Force Awakens'de gezegen patlatan X Wing pilotlarından biriydi ama sadece kasklı haliyle birkaç saniye göründü. Last Jedi'de birkaç saniye fazla göründü dedim patlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 son bölüm sonu ile alakalı o tabancalı sahne ne kötüydü ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 aket o aslında orson randell olmalıydı ama ana iron fisti ona mergelemişler çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 üstteki spoya cevap O isim de geçmiyor muydu o sahnede? Baktım wikiden eski Iron Fistmiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 spa spa spa iron fist ööle bişi değil ki abi, tuttuğumuzu iron edelim. hikayeye göre dünya genelinde 7 adet dragon bulunmakta ve toplamda aynı anda 7 farklı iron fist olabiliyor. ayrıca orson silahlarından kurşun değil, yıldırım atıyor. ha bi de yılların iron fisti anca öğreniyor tuttuğunu iron yapmayı, dişisi 3 ayda... Başlarında sıkıcı, baş kötücükdavos , güçlenince güzelleşen ve daha sonra saçmasalak bişi olan bi diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 abi hala... kun luddan cikma thundererin yetistirdigi iron fist niye second rate hand egiticisi tarafindan training aliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 biri kunfu, oburu karate, ogrenmenin sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 iptal etmisler diziyi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Defenders da oynar ara sira herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 KenshinHimura said: fena olmamış gibi mi? gerçekten korkunç kötüydü ya umarım iptal edilip senaristler ve yönetmenler batar intihara sürüklenirler https://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2016/04/mild_shock_patrick_stewart_acting.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 tam da güçlenmeye başlamıştı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 bir sonraki sezondan daha çok umudum vardı. ezik hallerden çıkıp daha güzel atraksiyonlar bekliyordum ama patlatmışlar. gerçi marco polo'nun iptal edildiği yerde çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Iron Fist eziklenmekten Iron Fistligi devretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Iron Fist'i yeniden görmeyeceğimizi sanmıyorum. Daredevil 4. sezon onayını aldı, Luke Cage ve Jessica Jones'ın da onay alması pek şaşırtıcı olmaz benim açımdan. O dizilerde yan karakter olabilir. Ayrıca yeni bir Defenders gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz. Ayrıyeten bu yıldan itibaren onay olmayan Netflix dizilerinin hakları Disney'in yeni kuracağı plafroma geçecek. Yani her halukarda yeni sezonu Disney'in platformunda görmemiz de aslında olası bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar