GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Mükemmel demeye de yerin dibine de sokmaya daha var. çıksın da görelim 1 ay sonra oynamaya devam edilecekmi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 (düzenlendi) Girdim, hmm ses iyi grafik nefis, animasyon combat guzel, iki saat oynadim ama sonra giresim gelmedi nedense uninstall ettim. alirmiyim emin degilim. hic bir tarafi iki saatlik surede kotu de degildi halbuki. sanirim gene 'ayni seyler ayni seyler sonucu belli' sendromum bas gosterdi. Eylül 19, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oldjoe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 test server var mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 (düzenlendi) Fanboylukla alakası yok. Ben bir şey soruyorum sense saçma sapan şekilde bana yakıştırma yapıyorsun. yok @Oldjoe 28inde gelicek @Scalanova tek başına olduğun içindir Eylül 19, 2021 phoenix_daoc tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2021 3 saat önce, Scalanova dedi ki: sanirim gene 'ayni seyler ayni seyler sonucu belli' sendromum bas gosterdi. Artık bizim yaşta amaç zaten "belli sonuca" ulaşılacak sürede geçirilecek keyifli zaman olmalı. En azından ben öyle bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Arpg olacak , paragraflar boyu sacmalik okutmayacak (buna cok sinirim paragraf okutuyor sonunda suslu sozler altinda fare kes diyor), dedigin gibi az surede keyifli bir sey sunmali bencede. d3 benzeri mass effectler benzeri, last of us rdr, gta lar falan. yasdan diyorsan da sanirim haklisin o en buyuk etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 oyun nazisi olmuşunuz hacı siz hayatınızda oyun yapmadığınız için hemen tü kaka bug demek çok kolay bu kadar farklı oyun stilini bu kadar güzel yediren oyun olmadı bence şimdiye kadar. bow alınca eline gelmiş geçmiş en iyi bow combatı tüfek alınca aynı şekilde spear alınca yine öyle sesler falan ayrı inanılmaz crafting hem çok kolay hem çok çok zevkli bahsettiğiniz bugların düzeltilmesi çok kolay kaçınız 60 oldu da o dancınlara girip bugları yaşadı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Oyun yapmadigimiz icinmis… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 @Loex -bu kadar farklı oyun stilini bu kadar güzel yediren oyun olmadı bence şimdiye kadar. -bow alınca eline gelmiş geçmiş en iyi bow combatı tüfek alınca aynı şekilde spear alınca yine öyle. Darkfall oynamamış belli @Loex -crafting hem çok kolay hem çok çok zevkli.. buna katılıyorum evet. -bahsettiğiniz bugların düzeltilmesi çok kolay kaçınız 60 oldu da o dancınlara girip bugları yaşadı bilmiyorum. Bugların zamanında düzeltilmesi konusunda şüphelerim var bu adamların aylar sürüyor düzeltmesi. zindan bugları değilde hepsi birbirinin aynı zindanların bildiğin düz dümdüz 2-3 kere girdikten sonra girermiyim tekrar bilemedim. Bende oynamak istiyorum son 1 hafta çıksın görelim tayfasındanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Darkfall eskimedi mi Birde haritalar ne kadar güzel gerçekten ortam atmosfer vs kusursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 sen king regards sın de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 İyi ki de oynamamış Darkfall ‘ı . O nasıl bir faciaydı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Abi senden bunu duymak üzdü beni. societas demonica da maarv abso karum güzel günler geçirmiştik hee başarı varmıydı diye sorarsan zerg yüzünden yoktu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 (düzenlendi) Avrupa sunucuları açıklanmış 50 eu server iyi rakam New World Central Europe Servers Eylül 22, 2021 GreenPeace77 tarafından düzenlendi sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 60 küsür server ne abi?... gereksiz bir şekilde fazla değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 işte onlar aslında tek tek değil de 4-5 tane grup var onlara bağlı her server. wow battlegroups gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 fazla olsun çok gelirse birleştirsinler vs az olsun kapıda sıra olsun sen cevapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 hangi serverda şeyyapcaz belirleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Yayın yapan toksik kitlenin olmadığı bi yer seçin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 3 saat önce, Oce4n dedi ki: 60 küsür server ne abi?... gereksiz bir şekilde fazla değil mi? 2.5 milyon satılmış sence 60 server yeter mi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Aslında 15-20 server var. aynı battlegrp serverlarda silmeden karakter açamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenix_daoc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Cluster aga onlar serverla alakası yok ki. Serverlar birleşmeye karar verilince Hangi kümedeysen onla birleşceksin işte okadar. Bence yeni server açacaklar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 çıksada oynasak artık ya çok sıkılıyorum bazen ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Aynı World Set'te karakter sayısı sınırlı olacakmış. Sonrasında büyük ihtimalle oynayan sayısı azalacak ve aynı sette olan serverlar birleşecek, bundan emin olabiliriz. Server spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JYfFbw4Elgh3Z5ALI2QVITS9j4Jen5t1b6Q1JkXeUeU/edit#gid=0 Seçeceksek Rus, İskandinav ve online streamerın çok olmadığı bir server seçilmeli. UK oyuncuların olduğu genellikle iyi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2021 kim oynayacak bi yazsın da ona göre düşünelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar