kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Beklenildiği gibi denk güçlerin mücadelesi oldu. Maçın hakkı kesinlikle beraberlikti ama haksız bi 3 puanla kapattı haftayı bjk. Çok net bu sene şampiyonluk favorisi olmadıklarını gösteriyor bjk sene başından beri.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Vj4G12xK7rw
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 abi ahahahahdhwadhawhdhaw https://twitter.com/Sarperistan/status/782285222259941376
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 maçın hakkı beraberlik falan değildi, rize 1 puanı hakedecek tek bir şey yapmadı. klasik otobüs çekip ilerideki zenciye topu iteleme oyunu oynadılar ki o itelemeyi bile beceremediler. çektikleri şutların hemen hepsi ceza alanı dışındandı ve farklı auta gitti. isabetli şutları yok heriflerin. şampiyonlar ligi dönüşü deplasman maçı ve yaratıcı oyuncuların eksiklikleri böyle bir maç olacağını gösteriyordu zaten. quaresma dangalozu atiba'ya sarmış maç sonu galiba artık geçsin kenara şu adam yahu, takımda kanat mı kalmadı? ha aboubakar 3 tane çok net pozisyon kaçırdı maç bir türlü kopmadı. bu adam açılacak mı bilemiyorum caner iyi bunu dövmedi adam 3 tane nokta asist yaptı hepsini yalan etti resmen. bir de direk yalan böyle vursun kaleciden dönsün vs. ikinci pozisyona el vermeyecek şekilde yalan etti topları. türkiye liginde tek forvet oynayabilecek bir adama benzemiyor kesinlikle. hala eto'o diyorum ben ki aboubakar böyle giderse devre arası alınır. gomez, ba, eto'o felan olsa şu haftaya kadar sırf caner 5 gol attırmıştı bu adamlara. caner demişken bu adam net yılın transferi. sadece oyunu için demiyorum özellikle gomez ve sosa gittikten sonra takımı sahiplenen ve gol olmadıkça hırslanan oyuncumuz kalmamıştı, caner resmen ileri taşıyor takımı daha sadece 1 aydır burada olmasına rağmen ve kötü oyunu kabullenmiyor. golde payı da büyük üç kişinin arasından çıkıp ortaya ulaştırdı topu. adriano klas bir adam iki kere uzaktan denedi gitti üçüncüyü de denedi attı. mükemmel ayakları var zaten o topa gerilmeden o kadar sert vurabilmek büyük iş. barcelona'dan kalıp buraya gelip rize deplasmanında attığı gole bu kadar sevinmesi çok güzel, böyle adamlar her zaman iş yapar takımda. yedek kalmayı da sorun etmiyor zira caner'in sol bekten kesilmesi imkansız bu yıl. bu maçta da cm oynadı, herifin oynamadığı yer kalmayacak gibi bu yıl ki aboubakar yerine oynasa daha iyi oynardı bu maç.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 17 faul 1 sarı rize 6 faul 3 sarı beşiktaş. o 1 sarı da bizim ceza sahasında cıktı sdafa rizeli burak yılmaz sanıp yere atınca kendini. caner resmen takımın lideri gibi oynuyor ya sanki adam 1.5 ay önce gelmemiş de 15 senedir bizde oynuyor gibi içten ve hırslı. adriano zaten hazırlık maçında bile neyi varsa koyuyor tam bir profesyonel ama hala temposuz bence, biraz daha zamanı var. takımın en kötüsü açık ara şenol güneş ya :/ yine 1 45i eksik oynadık ona rağmen son 3 senenin en cok pasını yapan takım olduk farklı galibiyeti kaçırıp son dk'da güldük falan ilginç gerçekten
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Rize'den şu maç için puan kırsalar yeridir. Bi bok oynamadılar. Katlettiler resmen maçı. Beşiktaş'ta son saniye kurtardı. Hani onlar da çok bişe oynamadılar aslında da... En azından futbol oynamaya çalıştılar diyeyim. Abubakar'ı bi hamama götürseniz çok farklı olur aslında... Neyse bu gün bizim maç zevkli geçer en azından.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 % 50 rize %50 şenol hoca o ilk yarının sebebi ya. ikinci yarı çatır çatır oynadı takım, aboubakar orta zamanlaması konusunda caner ile bir anlaşabilse 3 tü maç zaten 10dk içinde.. ama 4-5 maçtır 1 yarıyı çöpe atma olayı katlanılmaz hale geldi
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 1-0 olmuş bizim olmuş. çok tartışmaya gerek yok.
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Yillardir sigara iciyorum ama Aboubakari izledikce kanser oldugumu hissediyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Su kotu futbola bu puan cok ama cok iyi İlk yariyi izleyip ikinci yariyi izlemeyip disari ciktim. O derece kotu idi mac Umarim su devre arasi takim toparlanir
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Bjkın geçen yıldan bu yana acaip düştüğünü ve kötü top oynadığını 2. yarı başlarında şampiyonluk gidince kabullenecek belli ki bjk taraftarı. Bjknin son 20-25 yıllık tarihinde kaç tane 2 kez üst üste şampiyonluğu var? Ama bjk taraftarı uçmayı seviyo ya. Yapcak bişi yok.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 bu abubakarın hiç bir faydalı hareketi yoktu delirtti herif. alttaki de bonus dwsjghfsdf cenkk
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Abu tam bi hayal kırıklığı ya :( Gomezin wolfsburg da kaçırdıklarını izlemek bile rahatlatmıyo
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Abu nasıl zenci anlamadım zaten. Adam koşamıyor da. Koşsa temiz golü vardı 2. sonlarına doğruydu bir pozisyonda yetişse garanti gol.
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 milli takım arasına kadar iyi geldik ama şu takım artık oturmalı. aboubakar bir şekilde oldurulacak, şenol güneş bu kadar maliyetli oyuncuyu kulübede oturtmaz net şekilde. diğer yandan tek forvet oynayamayacağı çok net belli. 42211 ya da 4411 tarzı bir şekle dönülüp talisca'nın forvete yakın oynaması gerekiyor. adriano'nun golünde 132km/h hızla gitmiş top. adam gerilmeden vurdu topa, talisca uzaktan bundan da iyi vuruyor. adriano kulübede olmaz, sahada yer bulunacak bu tip adamlar oyunu bir anda değiştirebilecek oyuncular. özellikle 42211'de adriano ve cenk/quaresma/ömer kanatlarıyla ceza sahasının az dışında oynarsak bu sezon onlarca uzaktan gol atarız. caner ve gökhan'ın içeri ortaları da bir işe yarar hiç değilse, aboubakar'ın indirdiği ya da defanstan seken topları değerlendirmemiz gerekiyor türkiye ligi maçlarında özellikle.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Bundan sonra besiktas macı izlemek icin acmıyorum. Ne zamana macı acsam gol oluyor. Kiev macında actım gol oldu bunda actım son dakikada skor kac acaba diye yine gol oldu. Bakalım ben acmadan da kazanabilecek misiniz. Hıh!
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Demba Ba ile başlayan allah-BJK çözüm süreci devam ediyor resmen, ilahlar korudu başka bir şey değil. Şu oyuna Rize'den bile zar zor üç puan aldık ciddi toparlanma gerekiyor. Fikstür kolay neyse ki böyle böyle çakarız bir süre daha da bakalım... Abu da açılır. Baskı var üstünde var doğal olarak ayrıca kendi alışkın olduğu stilde oynamıyor halen takım onun etkisi de var. Forveti biraz da oyuna sokacaksın hiçbir forvet kendi kendine oyuna dahil olmaz. Olana zaten 50-60 milyon eurodan kapı açıyorlar dsfsdafsd Olcay-Cenk-Ömer görünce verim hayaline tutuldum ama hem Olcay'a sorsalar oynamak istemeyeceği tek yerde, sağda olunca bitikti hem de bayağı kötü durumdaydı form olarak da. Bugün sağda yakaladığı boş topları normalde solda yakalasa formsuz haliyle bile verimli olabilirdi o kadar ona göre toplar atıldı ama garip ya. Olcay ile ilgili en büyük garipliklerden biri, sağ ayaklı bir futbolcu sağ kanatta nasıl oynayamaz anlam veremiyorum. Sağ bek de bile sağ açıktan daha iyi oynamıştı Bilic döneminde hatta... Ömer'in kullanım alanı arkadan içeriyi doldurmaktan öteye geçip, serbest destek oyuncusu olunca onun da verimi sıfıra indi nitekim Cenk ile görevleri çakıştı. Cenk'te mesela kötüydü ama Abu girince verimi arttı. Aynı tip forvetleri aynı görevle oynatmak tamamen saçmalıktı. ŞG yine 2. yarı kabullenip değiştirince verim geldi. Yani hücuma 2 değişiklik bile orta alandan falan katkının önünü açtı. Şu takım doğru sistem ve dizilimle sahaya çıkınca ne kadar etkili oluyor görüyoruz. ŞG'nin denemeleri yavaş yavaş bitsin artık cidden sıkıcı olmaya başladı. Rize de bile 2 puan verecektik. Kimse güzel oyuna bakmaz basit takımlara karşı puan bıraktığında. FB'ye GS'ye hatta Başakşehir'e Osmanlı'ya bırakınca kimse ses çıkarmaz eyvallah der ama bu rakip o segmentin takımı değil. Ben rahat galibiyet görmek isterdim böyle kazanmak değil...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 takımın çok işi olduğunu kabul edip, bir yana koyarak bu haftayı sakatlıklara yazıyorum. oğuzhan sakat. talisca sakat. inler sakat. ama ilk yarı iki şutörünü de klübede tutan hoca biraz da kendi elini kolunu bağladı. ebubekir geç gelmişti. geç açılması normal olur ancak beklenti çok saçma. bu adam geldiği yerde 12 gol atmış zaten. sahada bakıyorum "selam ben eneramo II" diyor. ömer iki sezon sonra hala 90 dakika çıkaramıyor. cenk'e çok tatlı kesti. arada bir görüyorsun yetenek pırıltısı ama surata bakıyorsun şarja tak diyor.
Öne çıkan mesajlar