Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 DREAM TEAM http://pbs.twimg.com/media/CtsQp-IWEAElh08.jpg
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 tunch said: bu hafta berabere kalırsak iyidir, sakatlıklar yüzünden yaratıcı oyuncu yok şu anda ilk 11'de. Kerim adam olaydı böyle haftalarda çok güzel iş yapardı da nerdeeeeeee Ben hala hatırlamanı bekliyorum. Öyle işkembeden sallayıp, haksız olduğu ortaya çıkınca kaçmaca yok. Bak alıntıladım da. Hatta sana kolaylık olsun diye yazıyorum. Kopyala yapıştır yapsan yeter. "Kusura bakmayın arkadaşlar. Galatasaray için 2000 yılından sonra saçma sapan maç ertelemeler yapıldığı konusundaki görüşüm değişmedi. Ancak UEFA kupası alınırken öyle bir şey olmamış." Bu arada maça gelirsek Beşiktaş Rize'yi hunharca harcar. Net. Ama orta açmalık bombardımanlık yapmayın, etmeyin eylemeyin. Evet geçen seneye göre bazı taşlar yerinden oynamış durumda. Evet Sosa-Gomez ikilisinin verimi tam değil. Ama yapmayın etmeyin. Beşiktaşlı olmayıp, Beşiktaş'ın futbolundan zevk alan adamları da düşünün. Gelişi güzel mahalle futbolunu istemeyin takımınızda.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Ömer ve Olcay bu munafık yaklaşıma son vermeye geldi. Haklı savaşımızda destek büyük, yenilmeyeceğiz. http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/spor/omer-sismanogluna-baba-duasi/7_d.jpg
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 en azından fabri var sdf aras neden 11 değil ya onu göreydik bari.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 İnler de mi sakat? Kesin puan kaybı :(
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 vay arkadaş kadroya bak galiba arka arkaya aynı 11 çıkmadık demi hiç
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Şu görüşe de tamamen katılıyorum, görmüşken hakkını vereyim :( https://twitter.com/Ozzyinho/status/782239818688364544 Aboubakar olabilirdi Olcay ve Ömer kanatken aslında Cenk'i kenara çekip gerekirse sonradan alabilirdi Aboubakar'a yedekleme amacıyla. Zaten milli takım arası geliyor orada dinlenirdi çok yıprandığını da sanmıyorum. ŞG bu sene cidden mantıksız kararlar veriyor fazlasıyla.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Abi ŞGnin kapasitesi 16 kişilik kadro değildir umarım. :(
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Hiko delirir bunlar boyle oynarsa. Necip adamlardan hizli dondu ahaha
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Dibinde iki adam varken rakibe topu indiren beck...
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Maçı izlerken kaç defa esnedim acaba... Pfff...
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Taliscalık maç uzaktan gömecek bir tane gerisi papatya gibi açılacak. 45 dakika full rakip ceza sahasında oynasalar da gol atacak gibi durmuyor takım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Topa sahibiz en azından, onu da beklemiyordum ben. Abu girsin ikinci yarı.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 sıkıcı bir maç oluyor. ömer hem ileri hem geri yokları oynayınca yanına çağırıp "git cenkin yanına bari, o kadar necip de oynar" diyerek 442'ye dönüldü. yirmi dakika sonra maçın tek pozisyonu sağdan ömerin kestiği ortayla oluyor. bir şey de diyemiyorsun zira takımda yaratıcılık vasfı olan herkes sakat.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Beck olc*y necip çıksa 8 kisi alırız maçı
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 otobüs çekildi kadroda yaratıcı adam yok gibi nasıl gol atacağız bakalım
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Az once adam marcelo yu cekmeye calisti cekemeyip yere dustu marcelo sari gordu sdfsfsgsggsj Ulkenin en iyi hakemi
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 satilmis cuneyt ya vermedi lan penaltiyi ahah yureksiz
Öne çıkan mesajlar