Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta: Rizespor - Beşiktaş | 1 Ekim Cumartesi - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunch said:

bu hafta berabere kalırsak iyidir, sakatlıklar yüzünden yaratıcı oyuncu yok şu anda ilk 11'de.

Kerim adam olaydı böyle haftalarda çok güzel iş yapardı da nerdeeeeeee

Ben hala hatırlamanı bekliyorum.

Öyle işkembeden sallayıp, haksız olduğu ortaya çıkınca kaçmaca yok. Bak alıntıladım da. Hatta sana kolaylık olsun diye yazıyorum. Kopyala yapıştır yapsan yeter.

"Kusura bakmayın arkadaşlar. Galatasaray için 2000 yılından sonra saçma sapan maç ertelemeler yapıldığı konusundaki görüşüm değişmedi. Ancak UEFA kupası alınırken öyle bir şey olmamış."

Bu arada maça gelirsek Beşiktaş Rize'yi hunharca harcar. Net. Ama orta açmalık bombardımanlık yapmayın, etmeyin eylemeyin. Evet geçen seneye göre bazı taşlar yerinden oynamış durumda. Evet Sosa-Gomez ikilisinin verimi tam değil. Ama yapmayın etmeyin. Beşiktaşlı olmayıp, Beşiktaş'ın futbolundan zevk alan adamları da düşünün.

Gelişi güzel mahalle futbolunu istemeyin takımınızda.
Mesaj tarihi:
Ömer ve Olcay bu munafık yaklaşıma son vermeye geldi.

Haklı savaşımızda destek büyük, yenilmeyeceğiz.

http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/spor/omer-sismanogluna-baba-duasi/7_d.jpg
Mesaj tarihi:
Şu görüşe de tamamen katılıyorum, görmüşken hakkını vereyim :(

https://twitter.com/Ozzyinho/status/782239818688364544

Aboubakar olabilirdi Olcay ve Ömer kanatken aslında Cenk'i kenara çekip gerekirse sonradan alabilirdi Aboubakar'a yedekleme amacıyla. Zaten milli takım arası geliyor orada dinlenirdi çok yıprandığını da sanmıyorum.

ŞG bu sene cidden mantıksız kararlar veriyor fazlasıyla.
Mesaj tarihi:
sıkıcı bir maç oluyor.

ömer hem ileri hem geri yokları oynayınca yanına çağırıp "git cenkin yanına bari, o kadar necip de oynar" diyerek 442'ye dönüldü. yirmi dakika sonra maçın tek pozisyonu sağdan ömerin kestiği ortayla oluyor.

bir şey de diyemiyorsun zira takımda yaratıcılık vasfı olan herkes sakat.
  • Yeni Oluştur...