Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Necip yerine Adriano oynasın kampanyası var Twitterda destek verelim sdfsdds Öyle radikal şeyler denemez gerçi ŞG :(
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Nepic yerine 10 kişi oynayalım kampanyası olsa destek veririm valla adriano neden olmasin .d Kalemiz güvende olur en azından
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 @darkrider: quaresma sezonu kaparsa ligi en iyi ihtimal 3. bitiririz. tek çözüm ŞG'i kovup seni göreve getirmek olur. tolgay'dan kanat yaparsın.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Sotto said: Hatirlamiyorum, hatirlatsana. 16 Mart 2000 Mallorca-GS 19 Mart 2000 Goztepe-GS 23 Mart 2000 GS-Mallorca 26 Mart 2000 GS-FB ..... 6 Nisan 2000 GS-Leeds 9 Nisan 2000 GS-Gencler 14 Nisan 2000 BJK-GS 20 Nisan 2000 Leeds-GS 23 Nisan 2000 GS-Denizli 29 Nisan 2000 Van-GS 3 Mayis 2000 Turkiye Kupasi Finali Antalya-GS 7 Mayis 2000 Gs-Kocaeli 12 Mayis 2000 Altay-GS 17 Mayis 2000 Gs-Arsenal Daha da gidebilirim. UEFA maclarindan sonra 3 gun. Pazartesi mac olayi yok. Erteleme filan yok. Erteleme sonradan geliyor zaten. Iskembeden sallayin. Bu takim gitti butun kupalari aldi. Hatirlatmama gerek var mi? 16 yıl öncesinden örnek vermek iyiymiş.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bakin biraz geri gidiyorum 1820 de İngiltere de maden iscileri....
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Cidden daha akilli oldugunuzu varsayiyorum? Bir ustteki mesaja yazilmis cevap o..Ne yaziyor bir ustte? Bu forumdaki BJK'liler cok apayri bir kategori cidden:D Adam okumamis bile bana /quote alirken.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Ben cevap olduğunu biliyorum da gsli rp si yapıyorum cok hoşuma gidiyor ayna tutmak. Bırak üstteki meaaji alintiladigi mesajı okumadan okuyup anlamadan yazanlar doku çünkü
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 rize maçında bile galatasaray gündem ya
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Robert_Poche said: 16 yıl öncesinden örnek vermek iyiymiş. Futbol 100 yildir ayni, ornek gecerli.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Sotto böyle kürekle falan vurmuş sdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 arcane said: @darkrider: quaresma sezonu kaparsa ligi en iyi ihtimal 3. bitiririz. tek çözüm ŞG'i kovup seni göreve getirmek olur. tolgay'dan kanat yaparsın. bu takımdan son gönderildiğinde quaresmaspor'larında soyu tükenmemiş miydi ya? WWF'yi arayalım da türü koruma altına alsınlar :( Geçen sene Quaresma sayesinde çünkü şampiyon olduk evet asdfasdf
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 DarKRideR said: arcane said: @darkrider: quaresma sezonu kaparsa ligi en iyi ihtimal 3. bitiririz. tek çözüm ŞG'i kovup seni göreve getirmek olur. tolgay'dan kanat yaparsın. bu takımdan son gönderildiğinde quaresmaspor'larında soyu tükenmemiş miydi ya? WWF'yi arayalım da türü koruma altına alsınlar :( Geçen sene Quaresma sayesinde çünkü şampiyon olduk evet asdfasdf geçen sene quaresma sayesinde şampiyon olduğumuzu yazdım çünkü? topkek. geçen sezon ile kadromuz aynı? sistem aynı? topkek. quaresma sakatlandı diyelim sezon boyu kimi kanatta oynatacaksın. kanat oyuncusu töre'yi, kanat oynayabilen sosa'yı yolladık. kerim kesinlikle tercih edilmiyor. o kadar ağır saçmalamışsın ki farkına varınca tek çaren quaresmaspor diye bok atmak olmuş. tolgay'ı yaz sen açığa, fantastik dörtlülerle şampiyonsun. ara transferde alternatif alınana kadar quaresma sezonu kapatsın demenin hiç kimseye faydası yok. laubali moda geçti mi kenarda oturtursun üç hafta, dördüncüsünde tekrar verim alırsın. kadron yetiyorsa da komple benchlersin. geçen sezon töre yokları oynarken verim almıştık. yoksa halı gibi silkmişim quaresma'yı afedersiniz.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 applev0dka said: madcow said: applev0dka said: Cok basit bir önerme var ortada. Hafta ici oynamayan gs pazar oynarken Beşiktaş neden cumartesi oynuyor. Cunku size her sene milyonlarca euroyu yayın hakkı olarak veren sirketler gecen senenin sampiyonunun macını aksam gostermek istiyor ki sana o milyonlarca euroyu ve daha fazlasını vermeye devam edebilsin ve kar edebilsin. 2 gunden az dinlenme sureniz olmadıgı surece aglayacak birseyiniz yok. O milyonları kazanan oyuncular bu tempoya ayak uyduracak. Butun dunya yıllardır uyduruyor bir tek besiktas uyduramıyor cok acayip. Dinlenme suresi yok aslinda ama hadi var diyelim peki hazırlanma süresi. ? Hadi iki mac da istanbulda olsa bir nebze sıkıntı olmaz çarşamba cumartesi. Çarşamba 1e doğru stadyumdan çıkıyorsun evine gittin uyudun sabah tesistesin rejenerasyon idmani yapıyor oynayanlar oynamanlar normal. Ertesi gün yola çıkıyorsun Trabzon aktarmalı Rize. Ee rize maci taktik idmani falan noldu? Butun dunya alışık ama grupta cumartesi günü oynayan tek biz varız 3 rakip pazar günü oynuyor. Kotu şeyleri daha kötüyle savunmaya devam ettikçe hic bisey iyiye gitmeyecek. Daha önce size yapılan haksızlığa ses cikartmadin diye başkası için ağlıyor demek buyuk yetersizlik kusura bakma. Zamanında itiraz etseydiniz "ama biz de oynadik siz de oynayın " yanlış bir kafa yapısı Beşiktaş maçı pazar 4te olsa kimse itiraz etmez hatta daha güzel olur. Fikstürü hazırlamak federasyonun isiyken yayinci kurulun buna mudahale etmesini sonra cikip yalan söyleyerek vallahi 10dk one bile aldiramiyoruz dediği bir sistemi de savunmayalim lütfenYa butun dunya oynuyor. Oynayacaksınız. Ya da yayın haklarından vazgecip cıkacaksınız yayıncı kurulus anlasmalarından. Uzerinden para kazanılan bir sistemde 'ama ben yetemiyorum' deme hakkınız yok. Büyük takım gibi dusunun ya. Rize'ye karsı taktik idmanı ne olacak ne demek? Sen büyük takımsın rizeye karsı da kiev e karsıda cıkıp catır catır oynayacaksın. Yayıncı kurulus tabiki mac gunlerine mudahale eder. Sonucta adam bunu satmaya calısıyor. Bu sattıgı seyden sen de essek yukuyle para kazanıyorsun. Sadece yayın hakları da degil. Macı izleyen cocuk forma diyor onu diyor bunu diyor maca gitmek istiyor. Senin asıl yayıncı kurulusun satıs yapmasını desteklemen gerekiyor. Hem kendini buyuk takım san. Herkes sana buyuk takım gibi davransın iste. Birazcık buyuk takım gibi davranılınca da 'ama ben yoruluyorum taktik calısamıyorum' de. Hakkaten olmuyor ya. Su kafadan cıkın. Futbolcu 3 gunde bir maca cıkar. Hic birsey de olmaz. Hele bir de bu kadar alternatifli kadro kurduk ne kadar iyi diyip duruyorsunuz. Eger oyuncularınız yorgunsa alternatiflerini oynatın.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Beşiktaş da şuan oyuncu tipi bakımından en az aranacak adam Quaresma olur. Bir ezber tutturulmuş çizgiye inen adam olmadan, topla oynayan adam olmadan olmaz diye. Geçen sene hiç öyle bir ihtiyacımız olmadan tertemiz oynadık ve şampiyon olduk her şeyden önce. Quaresma'nın çizgi oyunu ekstra bir opsiyon olarak güzeldi ama şuan takımda bunu yapan ekstradan 2 adam her varken Quaresma'nın stili tamamen fazlalık kaçıyor ve her daim ceza sahasına şişirip hata kovalayan Anadolu takımından farkı kalmıyor. Ya Beck-Adriano yapıp bekleri, sola Olcay'ı koyup Quaresma'yı 11 oynatmaya devam edeceğiz ya da Caner-GG oynatmak istiyorsak ondan vazgeçeceğiz. İdeal ikili eğer Caner ve GG ise Quaresma'nın aşırı gereksiz olduğunu da Karabük maçında tekrar gördük. Sol açık, karşısında Ömer ile bi denenmesine karşı değilim gerçi ama her şekilde son 20-25 dakikanın adamı olduğu hiçbir şekilde değişmeyecek. ŞG de hiçbir zaman 11 olarak Quaresma'dan vazgeçmeyeceği için canımızı gerçekten yakana kadar bir an önce kendi sakatlansın da itibarını korusun bari taraftarda falan istiyorum. Adamı son 4 yılda ŞG harici 11 başlatan TD yok resmen, ŞG'nin de prensi Q7 oldu resmen dsfds
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Sosa'yi geri alip pas oyununa donmedigimiz sürece quaresma kanat bölgesinde oynayacak en faydalı oyuncu. Gecen seneki pas oyunu yokken sadece bu oyuna katki veren baska özelliği olmayan olcayi oynatmak sacmalik olur asil. Ozzy 10 oynamayi öğrenir o zaman quaresma oturur olcay adriano kim oynasin diosan oynar. Ama oyun sistemi değişmediği sürece malesef quaresma 11de
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 O değilde BeşiktAşkımıza yapılan büyük fisktür haksızlığı acilen giderilmeli. Hemen 2 şampiyonluk daha hediye etmeli federasyon.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 applev0dka said: Sosa'yi geri alip pas oyununa donmedigimiz sürece Sosa dünyanın en iyi futbolcusu gibi konuşuyosunuz bazen ya. Sosasız da olur. Geçen sene başında Sosa sız Gomezsiz maçların özetlerine bi bakın lütfen. Takım bu sene sezon öncesi hazırlığı kötü geçirdi, transferler çko geç katıldı vs bunun etkisi büyük şu an. Bir de Caner ve İnler çok uzun top atıyor, yakın mesafede topun hızını artırarak oynamıyorlar. Ama bunu oynayabilecek yetenekleri de var, ŞG bunu oynatmak istiyorsa oynatır yine, biraz süre gerekir sadece. Oğuzhan tam iyileşemedi, onu tekrar eski pozisyonuna yerleştirmek lazım. Sosa yerine Talişka yı koyucaz sadece, olcay cenk beğenilmiyo güya ama bu oyunu bu adamlar oynuyodu. Caner'i Köybaşı'nın yerine koyduk sadece, Köybaşı orta açamadığından mecbur ona yaklaşan Olcay-Ozzy-Atiba'ya kısa pas veriyodu, Caner bunu mu yapamayacak? Ama quaresma nın da yedeğe çekilmesi gerekirse kerimin arasın denenmesi lazım. Adam gs maçınca bomboş 3-2 olacakken kaçırdı, bütün tribün alkışlardı, başkası olsa hibrit çime gömmüşlerdi, kiev maçında yine boş pozisyonda 2-0 yapamadı dönen topla adamlar frikik alıp 1-1 yaptılar. Oyun sıkıştığında hamle oyuncusu olarak daha büyük bi slah olabilir.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 En yakin örneği sosa diye aosayi söyledim ya yoksa o olmazsa olmaz gibisinden degil ama takimsa suan o tarz bir adam yok. Talisca sosa degil, gecen sene sosanin yaptığını yapmasını istersek o adamin oyununa fa zarar veririz. Ya hocanin bir taktiği olur ona gore transfer ister ya takimin bir oyun mantalitesi olur ona göre hoca takim kurar. Bizim ulkede bu eksik senol hoca ben transfere karışmam diyor öyle olunca yönetim gidiyor kendi uygun gördüğü oyuncuları alıyor. Hocanın hep yaptığı bir yemek vardı yönetim gitti baska malzemeler aldi, tadınin oturmasi biraz surecek haliyle ama ilk haftadan beri herkes gecen seneki yemeği arıyor bu malzemeler ile olmaz diyorum ben de. O yuzden sosa gibi adam gerek senin istediğin yemek için .d Ben demiyorum ki buldugumuz yer yerden orta açalım bombardıman yapalim. Elimizdeki oyunculardan bir sistem kurmamiz gerek. Talisca 3-4 hafta erken gelmis olsa belki hoca 10a evirmeyi başarmıştı taliscayi gecen seneki tarzda oynuyorduk. Ya da ozzy 10 oynamayi beceerse sosa tarzi adam aramiyorduk. Eger pas oyunu yapamiyorsak suan malesef yaratici ayaklara mecburuz quaresma gibi. Ama o da inanılmaz formsuz yedek oturmasi gerek böyle sacma durum. Keske bu hafta sistem adina gelismenin olduğu bir hafta olsa dicem hem ozzy hem talisca yok sdfsf
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Tam devamlı orta açmalık, bombardumanlık hafta, Ömer oynayabilir. Devre arası Töre gelirse çok büyük iş olur, hatta şampiyonluğu getiren hamle olabilir.
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Sıkıntı şuanda şg ama o da kadroyu tanımaya çalııyor, yapı ok değişti. GS maçına çıkan kadro hatalı idi 2.yarı değişikliklerle düzeltti. DK karşısına çıkan kadro güzeldi ama değişikliklerde geç kaldı. Şöyle ligde 2-3kolay takımla oynayınca sistem daha hızlı oturur
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 kolay takıma karşı da bireyse yetenekler direk sonuca gittiği için eksikler zor görünüyo, bence kiev maçı iyi bi gösterge olmuştur ŞG için
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Benfica macinda iki 45 arasındaki fark bile mesajı almayı bilene baya iyi gösterge ama hocanın laz inadı algılarıni tıkıyor
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 bu hafta berabere kalırsak iyidir, sakatlıklar yüzünden yaratıcı oyuncu yok şu anda ilk 11'de. Kerim adam olaydı böyle haftalarda çok güzel iş yapardı da nerdeeeeeee
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 applev0dka said: Benfica macinda iki 45 arasındaki fark bile mesajı almayı bilene baya iyi gösterge ama hocanın laz inadı algılarıni tıkıyor Yine ozzy ile talişkayı beraber göremiycez.
Öne çıkan mesajlar