Akegata Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Merhaba arkadaşlar, Başlıkta da yazdığı gibi Battle.net hesabımı satmaktayım içerisinde WoW: Legion (19/10/2016 tarihine kadar oynama süresi) ve Overwatch bulunmaktadır. Hesabın ilk sahibiyim ve tüm bilgiler satın alan kişiye verilecektir. Ayrıca gerekirse nüfus cüzdanı fotokopisi de gönderebilirim. Dilerseniz hesap içeriklerinden de biraz bahsedeyim. WoW: Legion; - 19/10/2016 tarihine kadar oynama süresi - Karakterler Outland sunucusunda ve Ally tarafındadır - Hesaptaki gold miktarı toplamda 10k civarındadır - 100 Demon Hunter (Havoc, 846 ilvl, 873 Artifact Weapon lvl) - 100 Paladin (Retri, 839 ilvl, 860 Artifact Weapon lvl) - 100 Rogue (Outlaw, 793 ilvl, 802 Artifact Weapon lvl) - Hesapta ayrıca cloth ve leather heirloom zırh ve takılar bulunmaktadır (bunlar da 100 lvl için yükseltilmiştir) Overwatch; Hesapta pek çok emote, legendary kostüm, pose, icon, spray bulunmaktadır ama o kadar da büyük bir önem arz etmediği için tek tek yazmayacağım bunları. Fiyat; 160 TL'dir. İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj üzerinden ulaşabilirler. Teşekkürler, iyi eğlenceler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 100 lvl karakterlere o gear'ları nasıl kastın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 110 demek istedi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Evet, tekrardan düzenleme şansım da olmadığından 100 olarak kaldı onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Mesajı düzenleyemediğimden dolayı ayrı olarak yazmak durumunda kaldım tekrardan. Fiyatı 130 TL olarak değiştirmiş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 aslında hem wow hem overwatch için baya iyi fiyat lan. mutlaka çıkar bi alıcısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 ben aldım bunu dürüst satıcı artı rep. 3 saatte muhabbet ettik vanilladan filan nostalji oldu:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Beni geçen gün vanilla retard diye aşağıladılar ya. Çok koydu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Evet arkadaşlar hesap "reampage" e satılmıştır. Ayrıca kendisine hoş sohbeti için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Oh. Bir wowa başlama ihtimalini daha atlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar