Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breathe Right (Türevleri - Toptan)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

benim hanımın alerjisi falan tuttuğunda, uyurken rahat etsin diye bir kere aldım. baya dünyası değişti uyku kalitesi 10 katına falan çıktı. arada sırada bende takıyorum, sabah daha dinç kalkıyorum. üründen çok memnunuz da, sık kullanım için biraz pahalı. tanesi 2 TL e falan geliyor eczane fiyatıyla. amazonda, ebayde falan toptan satışları var 32 li paketler, ucuza geliyor fakat amazon tr e göndermiyor, ebayde paypal istiyor.

toplu paketlerine denk gelen varsa (eskiden 50 li paketleri falan varmış sanırım belki hala vardır) veya alternatif aynı sonucu veren ürünler için tavsiyesi varsa lütfen yazsın. çok uyduruk bir şey aslında neden tanesi 2 tl anlamak mümkün değil. bildiğin yapışkanlı bant aslında. olmadı koli bandına geçicez asdas
Sosyal ağlarda paylaş

eti aldırmak çözüm değil abi regen oluyor.

breathe right çok basit ve inanılmaz etkili bir şey. nefes alma sorunu çekiyorsanız geceleri, alerjiniz tutunca et falan şişiyorsa kesinlikle bir deneyin.

neti pot olayını da araştırdım öğrendim aldım evde yapıyoruz arada sırada, baya life changer şeyler. bir an sürünürken, iki dk sonra diriliyorsun falan. hiç kimyasal yanı olmayan şeyler.

breath right azıcık pahalı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

neti pot'a dikkat edin diyebilirim. burada belki de ilk savunucularindanim ama kullandiginiz suyun steril olmasi, aletin temizligi cok onemli.

lamp lump diye dikkatsizce kullanmayin yani.

su watsons gibi dukkanlarda breathe right alternatifleri cok daha uygun fiyata satiliyor. sanirim hepsini denedim. hicbiri 100% breathe right degil. ama, burnunuzu iyi temizlerseniz (ustunu yani) her biri iyi performans gosteriyorlar. yapiskanlari genelde basarili sonuc veriyor. sadece koselerde onemsiz acilma yapabiliyor yapiskanindan kurtulup. ilk uygulamada iyi bastirirsaniz iyi calisiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Oyle bi anlatmisin ki canim cekti. Yarin gidip alicam. Benim de burnun ortasinda kikirdak yamuk, sozde duzelttiler de hikaye. O Da tekrar ediyor. Netipotu nasil yapiyorsunuz allah askina. Igrenc sey

pot yerine şunu kullanıyorum burnum tıkandıgında,grip,nezle fln. fark var mı arasında ?

https://i.ytimg.com/vi/ztnpOHJjWig/maxresdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

eti aldırmak çözüm değil abi regen oluyor.

breathe right çok basit ve inanılmaz etkili bir şey. nefes alma sorunu çekiyorsanız geceleri, alerjiniz tutunca et falan şişiyorsa kesinlikle bir deneyin.

neti pot olayını da araştırdım öğrendim aldım evde yapıyoruz arada sırada, baya life changer şeyler. bir an sürünürken, iki dk sonra diriliyorsun falan. hiç kimyasal yanı olmayan şeyler.

breath right azıcık pahalı işte.

benim linke baktın mı memnun kalırsan biz de söyleyelim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Şunu ilk denedigimde bizim peder gösterdiydi. Pot'u sokmadıgın burun deliğini parmagınla tıkıyorsun,ağzınıda kapatıyorsun dediydi. Bi sıktım gözümden,kulağımdan fışkırıcaktı. 2 gün kulaklarım acılmadı, Nirvana'ya ulaştım sayesinde.

bir cesit enema olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...