bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 benim hanımın alerjisi falan tuttuğunda, uyurken rahat etsin diye bir kere aldım. baya dünyası değişti uyku kalitesi 10 katına falan çıktı. arada sırada bende takıyorum, sabah daha dinç kalkıyorum. üründen çok memnunuz da, sık kullanım için biraz pahalı. tanesi 2 TL e falan geliyor eczane fiyatıyla. amazonda, ebayde falan toptan satışları var 32 li paketler, ucuza geliyor fakat amazon tr e göndermiyor, ebayde paypal istiyor. toplu paketlerine denk gelen varsa (eskiden 50 li paketleri falan varmış sanırım belki hala vardır) veya alternatif aynı sonucu veren ürünler için tavsiyesi varsa lütfen yazsın. çok uyduruk bir şey aslında neden tanesi 2 tl anlamak mümkün değil. bildiğin yapışkanlı bant aslında. olmadı koli bandına geçicez asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 normal banta çin mentolü damlat yapıştır aynı şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 mentol yok zaten bantta, tek yaptığı şey iki tarafa çekiyor işte yapışkanla o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Anlamadim, tikanikliklar genelde burun kemiginden sonra bas gostermez mi? Etli kismi yanlara cekince neden iyi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 BIM'de vardi bunun aynisi, baya da ucuza almistim. Belki halen duruyodur. yari yariya daha pahaliydi. Hanima soyle bi KBB uzmanina gitsin, burun kemiginde sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 alerjiden et şişiyor abi, klasik alerji sorunu. bim e bakayım geçerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 200 tanesi 12 dolar https://www.aliexpress.com/w/wholesale-breathe-right-nasal-strips.html tabi yapışkanı ne kadar kalitelidir sağlıklıdır bilemiycem sonuçta çin stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Radyoterapi ile yaktırsana abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Nigger_of_the_sand said: Anlamadim, tikanikliklar genelde burun kemiginden sonra bas gostermez mi? Etli kismi yanlara cekince neden iyi geliyor? kullanana kadar ben de anlamıyodum. kullanınca normalde aldığımın 5 katı kadar hava alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 eti aldırmak çözüm değil abi regen oluyor. breathe right çok basit ve inanılmaz etkili bir şey. nefes alma sorunu çekiyorsanız geceleri, alerjiniz tutunca et falan şişiyorsa kesinlikle bir deneyin. neti pot olayını da araştırdım öğrendim aldım evde yapıyoruz arada sırada, baya life changer şeyler. bir an sürünürken, iki dk sonra diriliyorsun falan. hiç kimyasal yanı olmayan şeyler. breath right azıcık pahalı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Oyle bi anlatmisin ki canim cekti. Yarin gidip alicam. Benim de burnun ortasinda kikirdak yamuk, sozde duzelttiler de hikaye. O Da tekrar ediyor. Netipotu nasil yapiyorsunuz allah askina. Igrenc sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 baya iğrenç ilk başlarda ama sonucu şahane öğrenince o iğrençliği gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 neti pot'a dikkat edin diyebilirim. burada belki de ilk savunucularindanim ama kullandiginiz suyun steril olmasi, aletin temizligi cok onemli. lamp lump diye dikkatsizce kullanmayin yani. su watsons gibi dukkanlarda breathe right alternatifleri cok daha uygun fiyata satiliyor. sanirim hepsini denedim. hicbiri 100% breathe right degil. ama, burnunuzu iyi temizlerseniz (ustunu yani) her biri iyi performans gosteriyorlar. yapiskanlari genelde basarili sonuc veriyor. sadece koselerde onemsiz acilma yapabiliyor yapiskanindan kurtulup. ilk uygulamada iyi bastirirsaniz iyi calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 abi bu burun derisini geriyor ya uzun süreli kullanımda burun derisini gevşetmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 gerdirirsin, hatta onunla yanak, alin vs de gerdir. hic sorun olmaz. temiz cozum. ajda pekkan bunu begendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 zipzip said: Oyle bi anlatmisin ki canim cekti. Yarin gidip alicam. Benim de burnun ortasinda kikirdak yamuk, sozde duzelttiler de hikaye. O Da tekrar ediyor. Netipotu nasil yapiyorsunuz allah askina. Igrenc sey pot yerine şunu kullanıyorum burnum tıkandıgında,grip,nezle fln. fark var mı arasında ? https://i.ytimg.com/vi/ztnpOHJjWig/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aynı şey ama diğeri her yere girip çıkıyor işte, bir delikten giriyor bir delikten çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 netipotun sporu bile var olm, damacana ile yapiyorlar. http://i.imgur.com/7ZUZfpD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Şunu ilk denedigimde bizim peder gösterdiydi. Pot'u sokmadıgın burun deliğini parmagınla tıkıyorsun,ağzınıda kapatıyorsun dediydi. Bi sıktım gözümden,kulağımdan fışkırıcaktı. 2 gün kulaklarım acılmadı, Nirvana'ya ulaştım sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 baban trollemiş olabilir mi ahusdau o başka bir şey için abi, baya advanced bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 http://i.imgur.com/bp6qZ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 bingildak said: eti aldırmak çözüm değil abi regen oluyor. breathe right çok basit ve inanılmaz etkili bir şey. nefes alma sorunu çekiyorsanız geceleri, alerjiniz tutunca et falan şişiyorsa kesinlikle bir deneyin. neti pot olayını da araştırdım öğrendim aldım evde yapıyoruz arada sırada, baya life changer şeyler. bir an sürünürken, iki dk sonra diriliyorsun falan. hiç kimyasal yanı olmayan şeyler. breath right azıcık pahalı işte. benim linke baktın mı memnun kalırsan biz de söyleyelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 aliexpressden almam abi ben böyle bişeyi. 200 tanesi 12 dolar olan şeyde tutkal kullanır davar cilde zarar verir falan. gerek yok 1 lira save edecez diye o riske girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Masticore said: Şunu ilk denedigimde bizim peder gösterdiydi. Pot'u sokmadıgın burun deliğini parmagınla tıkıyorsun,ağzınıda kapatıyorsun dediydi. Bi sıktım gözümden,kulağımdan fışkırıcaktı. 2 gün kulaklarım acılmadı, Nirvana'ya ulaştım sayesinde. bir cesit enema olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ben kırdırdım rahat ettim. 24 saat çektim sadece çilesini. 24 yıllık problem için de iyi bi deal'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar